kacta gdeceksin canim ben 9 da orda olamam saat 9 veriyolar ama nezman gtsen bakiyorlar ben 11 e dogru gelicem sanirkmGörüşelim o zaman kızlar ben tesettürlüyüm açık mavi pardesü giycem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kacta gdeceksin canim ben 9 da orda olamam saat 9 veriyolar ama nezman gtsen bakiyorlar ben 11 e dogru gelicem sanirkmGörüşelim o zaman kızlar ben tesettürlüyüm açık mavi pardesü giycem
Ben 9 da gitcem canım eşim bırakıcakkacta gdeceksin canim ben 9 da orda olamam saat 9 veriyolar ama nezman gtsen bakiyorlar ben 11 e dogru gelicem sanirkm
ozman denk gelmeyiz canim muhtemelen.senin 11 mm di dimi benimde 11 12 mm bizede carsamba asilama yaparlar kesinBen 9 da gitcem canım eşim bırakıcak
Solda 1 tane 12 mm dikizlar neyaptiniz ayse muayne olmussundir sen.ne dedi
Sen ne durumdasınSolda 1 tane 12 mm di
Şimdi solda 2 tane 15 mm ikiside çok iyi dedi Dr çarşamba kontrol e gelcem yine
ay super canim bak neguzel sonrada geldiler.cuma asilama olursun sen kesin.bebim de 18 19 mm iki tane bugun catlatma ignesi carsamba asilamaSen ne durumdasın
neyaptin canim oldumuEşim gelıcekte fazla duramaz oyuzden dedım tek olsam ne olur dıye
Oldum canım şimdi geldım evdeyım allah ıyı haberlerı almayı nasıp etsın ınşlhneyaptin canim oldumu
Çok kolay bişeymiş 5 dk bıle surmuyoneyaptin canim oldumu
Cok sevındım allah gönlüne göre versın inşlhSolda 1 tane 12 mm di
Şimdi solda 2 tane 15 mm ikiside çok iyi dedi Dr çarşamba kontrol e gelcem yine
hayitli ugurlu olsun insallah canim.erkenmi oldun ben daha yoldayim gotmedum asilama olacak orda sordum ayaktakilete asilama olacak varmi diye kimse yoktuCok sevındım allah gönlüne göre versın inşlh
Sabah 9 da gıttık canım 11:30 da aldılar içerı benımle bırlıkte 1kişi vardı aşilama olacak oyuzden erken oldu herhaldehayitli ugurlu olsun insallah canim.erkenmi oldun ben daha yoldayim gotmedum asilama olacak orda sordum ayaktakilete asilama olacak varmi diye kimse yoktu
sonradan biri grdi iceri asila var dediler omuydun yoksa.nurgulmu adin[/QU
Yok canım ben deyıldım
neyi duzgun soyluyorlarki bana carsamba gel dedi urolojiye esin sperm versin dedi saat kacta geleyim peki randevumu alcam diye sorunca gani bey var dedi oraya gonderdi ozaman.bugun kayt ettirfim.simdi biz urolojiye gdip kaytmi actrcaz carsamba gunu nasil olcak.ben de 11 de falan ultrasona girdim.bucuga dogru nurgul diye birini aldilar asilama dediler.oyleyse sen ondan sonra girdin.saks mavisi şal takan bi bayan vardi zayif oda asilama olcakti heralde oturuyordu konusmadimda su iciyorduZaten sabah gıttık sınır ettıler bızı bugun aşılama olacak dıye tup bebek bolumune ganı dıye bırı var ona kayıt olmamız gerekıyomuş bana oyle bısey demedıler bılmıyodum gıttık o oraya gonderıyo oraya gıdıyosun o oraya gonderıyo sabah sabah çıldırtılar bizi
Aynen öyle dogru duzgun yapıyolar bız ugrasıyoruz sonra çarşamba sabah ilk urolojiye gıt kayıt ol barkod al sonra ganının yanına gıdın eşin test verıyo o cıkınca infertiliteye gıdıp eşim test verdı dıyosun onlarda saat verıyo ozaman cıkarsa sonuç alırız dıyolar ben 10:10 gece verdık testı gıttım soyledım 11:30 da gel çıkarsa alırız dedıler 11:20gıttım senden once bırı var onunki cıkmış sonra senı alıcaz dedıler ben tekrar su almaya gıttım cagırmışlar benı gelıncede gırdım içerıneyi duzgun soyluyorlarki bana carsamba gel dedi urolojiye esin sperm versin dedi saat kacta geleyim peki randevumu alcam diye sorunca gani bey var dedi oraya gonderdi ozaman.bugun kayt ettirfim.simdi biz urolojiye gdip kaytmi actrcaz carsamba gunu nasil olcak.ben de 11 de falan ultrasona girdim.bucuga dogru nurgul diye birini aldilar asilama dediler.oyleyse sen ondan sonra girdin.saks mavisi şal takan bi bayan vardi zayif oda asilama olcakti heralde oturuyordu konusmadimda su iciyordu