sağolun kızlar bakalım sonuç ne olur bilemiyorum artık hakkımda hayırlısı ne ise o olsun dyorum. eğer bu da tutmazsa 3.deneme çift embriyo koyacaklar kalanlarıda orda kullanırım. ya elif 4 gündür iğne yapıyorum hiç acı olmuyordu bugün tuğba mı o hemsire yaptı s.tük kalçm nasıl ağrıyo kaç saattir.bşrde bu iğne acır masaj yapın arada dedi zaten yaparkende acıdı dibine kadarmı ne soktu atal karı. gidince şikayet etcem eli çok ağırdı nş. başıma bi iş açmaz bu ağrı. o dokstinox ne işe yarıyor allasen önlem almak içişn deyince endişelendim(( acaba transferde bişeymi gördü verdi ???
tranferin en zor kısmı idrara sıkışık olmak o bitiriyor 15-20 dk sürüyor acıma olayı yok kasmamak gerek kasınca acır ama speklumu takınca epeyce açık kalıyor dr. oynuyorda onuyor bir an önce bitsin istiyosun çoksa suratına işiycem diye korkuyosun:))) odaya geçincede biraz daha tuttum hemen yapmadım sonra bakıcıdan sürgü istedik getirdi bunlar temiz dimi dedim 10kez kullanıolıp atılıyr dedi ama yapınca nasıl rahtladım anlatamam. 1 saat dinlendirdiler .2.idrar gelince tekrar çağırdık kalkabilir dediler kalkıp 2.cisini wc de yaptım.. böyle işte pc yanımda yatarak tek elle yazıyorum geç yazbiliyorum:)) varsa sorular yazayım cevap.
ya bana kalırsa tutacağı varsa her şekilde tutar ama ilk 3 gün ikkar edin diyolar. 3gün rapor verebiliyolar günde yıllık izindn aldım 5 gün 7 günde h.sonu 7 gün ama şimdiden sıkıldım( yatmak bana göre değil bugün uzanırımda yarın kalkarım. zaten hep yat demiyorlar arada kalkıp gez dediler. nasıl davranmam gerektiğini bayan asstn anlatırken eşimde dalga geçiyor internete girmek serbetsmi diye:) biliyor ya durmayıp gireceğimi:)
sonuç güzel olacak allahın izniyle.
suratına işiycem korkusu öldürdü beni :)))) :) hayır suratına yapman önemli değilde o işlem için sıkışık olman gerekiyorya işlem olmazsa diye korkar insan :) çok uzun sürüyormuş yaa, o sıkışıklıkla onca zaman beklemek kasar insanı kastıkça sıkarsın orayı. allahımmmmmmmmmmmm...... rahim filminde kendimi rezil ettim bunu düşünemiyorummmm bilee
inş güzel olur canım kendimi çok kaptırmıyorum olursa bile sevinemem heralde malum zor olunca her asaması endişeli olur. varsa kısmetimde sonuna kadar gitek ve kucağıma almk naip olsun. yarım kalacaksa hiç olmasın derim hep. artık hep birlikte göreceğiz sonucu. valla transferin zor yanı idrar meselesi benim için. ha orayı ço acık tutuyolar hastta ucunda bi ısı hissettim naptı bunlar rahmi dışarımı çıkardılar dedim içimden. bu arada işlem yapılırken ekrandan izleyebiliyosun ve tranferden sonra embriyoyuda gösterdiler ama hiç bişey anlanadım.:)) zaten bakmadımda korkarım diye:)) hatta transfer esnasında bi teyze başımdaydı elmi tuttu bitene kadar bonesi vardı ağzı falan bağlıydı sonra fotolardan gördüm meğerse o teyze psikologmuş:))
arkadaslar ben asılama ozel hastanede yaptırsam oldukı tutmadı zeynep kamılde tup yaparlarmı sonrasına bana yas faktoru 37 bılgısı olan varsa bılgılendırebılırlermı ssk var zeynep kamıl ssk la yaparmı tup bebek ama dedıgım gıbı asılamayı ozelde yaptırınca tutmayınca kac kez yaptırmalıım asılamayda ozelde tup bebegı ne sartla kabl ederlerler zkamıl hastanesı
sonuç güzel olacak allahın izniyle.
suratına işiycem korkusu öldürdü beni :)))) :) hayır suratına yapman önemli değilde o işlem için sıkışık olman gerekiyorya işlem olmazsa diye korkar insan :) çok uzun sürüyormuş yaa, o sıkışıklıkla onca zaman beklemek kasar insanı kastıkça sıkarsın orayı. allahımmmmmmmmmmmm...... rahim filminde kendimi rezil ettim bunu düşünemiyorummmm bilee
sağolun kızlar bakalım sonuç ne olur bilemiyorum artık hakkımda hayırlısı ne ise o olsun dyorum. eğer bu da tutmazsa 3.deneme çift embriyo koyacaklar kalanlarıda orda kullanırım. ya elif 4 gündür iğne yapıyorum hiç acı olmuyordu bugün tuğba mı o hemsire yaptı s.tük kalçm nasıl ağrıyo kaç saattir.bşrde bu iğne acır masaj yapın arada dedi zaten yaparkende acıdı dibine kadarmı ne soktu atal karı. gidince şikayet etcem eli çok ağırdı nş. başıma bi iş açmaz bu ağrı. o dokstinox ne işe yarıyor allasen önlem almak içişn deyince endişelendim(( acaba transferde bişeymi gördü verdi ???
tranferin en zor kısmı idrara sıkışık olmak o bitiriyor 15-20 dk sürüyor acıma olayı yok kasmamak gerek kasınca acır ama speklumu takınca epeyce açık kalıyor dr. oynuyorda onuyor bir an önce bitsin istiyosun çoksa suratına işiycem diye korkuyosun:))) odaya geçincede biraz daha tuttum hemen yapmadım sonra bakıcıdan sürgü istedik getirdi bunlar temiz dimi dedim 10kez kullanıolıp atılıyr dedi ama yapınca nasıl rahtladım anlatamam. 1 saat dinlendirdiler .2.idrar gelince tekrar çağırdık kalkabilir dediler kalkıp 2.cisini wc de yaptım.. böyle işte pc yanımda yatarak tek elle yazıyorum geç yazbiliyorum:)) varsa sorular yazayım cevap.
inş güzel olur canım kendimi çok kaptırmıyorum olursa bile sevinemem heralde malum zor olunca her asaması endişeli olur. varsa kısmetimde sonuna kadar gitek ve kucağıma almk naip olsun. yarım kalacaksa hiç olmasın derim hep. artık hep birlikte göreceğiz sonucu. valla transferin zor yanı idrar meselesi benim için. ha orayı ço acık tutuyolar hastta ucunda bi ısı hissettim naptı bunlar rahmi dışarımı çıkardılar dedim içimden. bu arada işlem yapılırken ekrandan izleyebiliyosun ve tranferden sonra embriyoyuda gösterdiler ama hiç bişey anlanadım.:)) zaten bakmadımda korkarım diye:)) hatta transfer esnasında bi teyze başımdaydı elmi tuttu bitene kadar bonesi vardı ağzı falan bağlıydı sonra fotolardan gördüm meğerse o teyze psikologmuş:))
sonaycım geçmiş olsun ne oldu hsg ni çekildin galiba ..ne zamandır okuyamadım ..bende amliyat oluyrum zeynep kamilde ayın 14 ünde bu sfer selçuk bey çok ilgili ve iyi bir insan ..beni rahattlatı ve çok güvendim inş patoloji sonucu temiz çıkar ..elifcim sana da geçmiş olsun geç olsun temiz olsun bir ay daha beklemek insanı gerior ama bu kadar bekledim biraz daha bekle..duygu sneinde hayırlı olsun bu sfer olacak bence..
duygu, ayrıca notebook kullanıyorsan kucağında kullanmamanı tavsiye ederim. karnından uzak tut. minicik sabiii yi de internet alemimiz yüzünden radyasyona maruz bırakma daha çok yeni
duygu, ayrıca notebook kullanıyorsan kucağında kullanmamanı tavsiye ederim. karnından uzak tut. minicik sabiii yi de internet alemimiz yüzünden radyasyona maruz bırakma daha çok yeni
cidden sadık beyin suratına işermişsin manzarayı düşünemiyorum çok komik ve idrara sıkışık olmak insanı acayip zorlayan bişey bir de kurcalıyorlar orayı sanki her an elinden bir kaza çıkacakmış gibi oluyoru.dostinex i e2 değerin yüksek diye uyarılma devam edebilir diye önlem amaçlı vermiştir canım. düzenli kullan. ultrasonda birşey görmemiştir ama önlem amaçlı vermiştir e2 nin yüksek olması demek uyarılma devam edebilir demek oluyor. çoğu insana transferden sonra oluyormuş çok zor oluyormuş sana da olma diye vermiştir. bol su iç. bana da ishal miğde bulantısı ve nefes darlığı olursa ara beni dedi. sen de dikkat et bunlara. benim opu dan sonraki gün oldu mesela nefes darlığım geri çeviremedim nefesimi. çok kötü bişey baskı yukarı doğru çıkıyor. ben bilmeden kendimi tedavi etmişim çok su içtiğim için baskı azaldı zamanla. prognex yağlı bir iğne vururken acır sonrasında da acır daha da acicak yerleri de çabuk geçmez. dönüşümlü yaptır bir gün sağa bir gün sola. bir de yaptırdıktan sonra alkollü pamuk bıraksınlar orda çamaşırının içinde tut onu eve gelene kadar. bana eczacı kız kolonya seni rahatlatır dedi ara sıra kolonya ile ov masaj yap dağılması için. benim bile vurulmayı kestiğim halde hala acıyor yerleri. inşallah çektiğin sıkıntılara değer canım. ilk idrarını sürgü ye yapman çok iyi olmuş. hemen kalkmak iyi değil. sürekli yatma zaten 1-2 gün dikkat et sonra günlük hayatına geri dön. çok ayakta kalmamak kaydıyla gez toz dolaş yemek yap vs..
psikolog demek sonunda çıktı meydana
tüh bize görmek nasip olmadı. artık 2 ay sonra
aylin hoşgeldin yoktun uzun zamandır. sonunda ameliyata mı karar verdin yine umarım hayırlısı olur senin için. karar vermek kararsızlıktan daha iyidir canım ol ve kurtul .ben de beklemeye devam ediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin :))
zk.ya gidince bir liste verecekler orda yazanları eksiksiz yerine getirdiğinz zaman incelemeden sonra heyete / konseye tekrar heyete girecek dosyanız.daha sonra raporunuz çıkacak. verilen listedeki test tahlilleri tamamlamak en az 2 ayınıza mal olur. + raporun çıkmasıda 1-1,5 ay sürüyor. rapor çıkartmak için en az 4 ay gerekiyor. rapor çıktıktan sonra sgk nın geçtiği özel bir merkezde yaptırmak isterseniz merkeze göre fiyat değşiyor. 1500-2000 tl arasında + ilaç parası ödeniyor.
sonaycım geçmiş olsun ne oldu hsg ni çekildin galiba ..ne zamandır okuyamadım ..bende amliyat oluyrum zeynep kamilde ayın 14 ünde bu sfer selçuk bey çok ilgili ve iyi bir insan ..beni rahattlatı ve çok güvendim inş patoloji sonucu temiz çıkar ..elifcim sana da geçmiş olsun geç olsun temiz olsun bir ay daha beklemek insanı gerior ama bu kadar bekledim biraz daha bekle..duygu sneinde hayırlı olsun bu sfer olacak bence..
idrar meslesi kötüymüş yaa..bende hiç tutamıyum çişimi artık bu kist böle yapıormuş çiş geldimi anında yapmam lazım yoksa altıma kaçırıcam o aşamay geldimmi ne olur bilmem..gerçi ozaman kist olmayacağından belki dayanırım
Paylaşımlarınıza göz gezdirdim de gerçekten kolay şeyler değil yaşadıklarınız Tüm bebek isteği ile uğraşan arkadaşlar Allah yardmcınız olsun dua ediyorum sizin ve bebek isteyen herkes için tabi benim ablam içinde Allah hiç birinizin emeklerini boşa çıkarmasın Allahın izniyle bebeklerinizi önce karnınızda sonra kucağınızda görün inş.....
yazgım çoook tşkkrlr ilgine.Ablam sgk lı zonguldakta ikamet ediyor ve doktoru tüp bebeğe geçmeleri gerektiğini söylemiş.rahim ameliyatı ve öncesinde bi kez aşılama oldu ilkbaşlangıçtada 1 yıl kadar yumurta çatlatma tedavisi gördü.tüm bu gördüğü tedavileri belgelerse tüp bebek için rapor öncesi yine başka tedaviler isterlermi acaba?yani açıkcası bizim isteğimiz artık zaman kaybetmeden rapor alıp tüp bebek denemesine geçmesi.Çünkü rahimden kis aldırdı ve kislerde üreme hızla devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?