sağolun kızlar bakalım sonuç ne olur bilemiyorum artık hakkımda hayırlısı ne ise o olsun dyorum. eğer bu da tutmazsa 3.deneme çift embriyo koyacaklar kalanlarıda orda kullanırım. ya elif 4 gündür iğne yapıyorum hiç acı olmuyordu bugün tuğba mı o hemsire yaptı s.tük kalçm nasıl ağrıyo kaç saattir.bşrde bu iğne acır masaj yapın arada dedi zaten yaparkende acıdı dibine kadarmı ne soktu atal karı. gidince şikayet etcem eli çok ağırdı nş. başıma bi iş açmaz bu ağrı. o dokstinox ne işe yarıyor allasen önlem almak içişn deyince endişelendim(( acaba transferde bişeymi gördü verdi ???
tranferin en zor kısmı idrara sıkışık olmak o bitiriyor 15-20 dk sürüyor acıma olayı yok kasmamak gerek kasınca acır ama speklumu takınca epeyce açık kalıyor dr. oynuyorda onuyor bir an önce bitsin istiyosun çoksa suratına işiycem diye korkuyosun:))) odaya geçincede biraz daha tuttum hemen yapmadım sonra bakıcıdan sürgü istedik getirdi bunlar temiz dimi dedim 10kez kullanıolıp atılıyr dedi ama yapınca nasıl rahtladım anlatamam. 1 saat dinlendirdiler .2.idrar gelince tekrar çağırdık kalkabilir dediler kalkıp 2.cisini wc de yaptım.. böyle işte pc yanımda yatarak tek elle yazıyorum geç yazbiliyorum:)) varsa sorular yazayım cevap.
sonuç güzel olacak allahın izniyle.
suratına işiycem korkusu öldürdü beni :)))) :) hayır suratına yapman önemli değilde o işlem için sıkışık olman gerekiyorya işlem olmazsa diye korkar insan :) çok uzun sürüyormuş yaa, o sıkışıklıkla onca zaman beklemek kasar insanı kastıkça sıkarsın orayı. allahımmmmmmmmmmmm...... rahim filminde kendimi rezil ettim bunu düşünemiyorummmm bilee