- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
Bende duygu giremediyse kızlara girip haber vereyim diye girdi. Yemek yaptım mutfaktan çıkamadım öğlenden sonra günüm var hazırlanıcam birazdan. Çok geçmiş olsun duygu atlattın çok şükür sana verilen ilaçlardan ekstradan fazlası kalça bantı bana verilen canım. Ben bugün çok iyiyim bütün şikayetlerim bitti sen de ilaçlarını bol su ile iç ben en az 2 bardak su ile yuttum valla hepsini löpür löpür :) ne kadar bol su o kadar böbreklerde iyi süzülmesi demek ilacın sana prognex mi vermiş eczane bana ellerinde yokmuş sanırım progestan ampül yazmışlar muadili yani hiç sevmem normalde muadili ilaç ille aynısı olcak ama oldu artık neticede ikiside aynı işe yarıyor yarın 9.30 dan sonra ararlar canım bugün bol bol dua et aşk yaşasınlar bu gece en azından 4 yada 5 tanesi olgun olsun. Benim doktorumda 3 tane olunca embriyo 5. Güne gitmekten vazgeçebilir çünkü 5. Günü zorlarsa bozulabilirler ve elimizde yumoş kalmayabilir belki 2 sini dondurup 1 tanesini 5. Güne gitmeyi deneyebilir bilemiyorum herşey yarın netleşicem rahim kalınlığı da şüpheli en azından senin o derdin yok kesin olucak transferin döllenme olduysa benimki hala muallakta artık hayırlısı ne ise o olsun yarın transferim olabilir yani.
evet canım valla o ara ben buz kesmişmiş eşim duvar kağıdını elledi.yatak odasına güzel olur dedi:) reçetede progynex yazıyor eczanenin verdiğide aynı ampul iğne kalçadan olcak birincisini orda yaptılar yarından sonra gebelik testine kadar vuracağım her kutuda 5 adet var 3 kutu yazılmış. 15 gün demek. ilaçla fena valla 3 kutu iğne 1 kutu hap 58 lira tutmuş. demekki biz bugüne kadar zk.ya gitmeseymişiz batacakmışız. allahtan devlet var yani yoksa halimiz duman olurdu.