Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay çok sinir oldum hee. ulun bey hakkında kötü şeyler duydum zaten sizlede paylaştım ama süleyman beyde ekstra gıcıkmış. ve seni bilgili gördüğü için sıradan davranamayacığı hissetti ve ters ters konuşmuş. ne yani lanet olsun tamam gel muayene et dedirtmeye çalışmış resmen. son iki ultrasonuna bakılarak genel bir değerlendirme yapılır. mesele beni 3 hormon değerim aşağı yukarı nasılsa ultrasonra aynen öyledir. ha tedavi öncesi kist varmı ona bakılabilir ama alakasız bir zamanda gel bakalım ne demek. aynen her önümüze gelene açar olduk ve yeminle zkda ultrason odasının ordaki soyunma kabinine girmeden kafam dalıp pantolonumu indirdiğimi bile bilirim:)) amaaann zaten görmeyen kalmadı der gibilerinden. resmen yalam oldu artık acı hissiyatım bile yok oldu.

benim düşüncem zaten bilgi vermek için arayan sekreter zamanında oraya karşı negatif oldu. kızın sesinni bile duyamıyordum gürültüden çok acele acel anlattıp kapattı. sgk lıkların gimediğide külliyen yalan hani ucuz bir merkezde değilki memorialle aynı fiyat şahsen ben özel gidiyor olsam umutmu memorialmi derlerse memoriali seçerim nasıl olsa fiyatları çok yakın. yani finansçılarının söylediği yalan raporunu alan koşuyor umuta. yoksa özel gidicekler ve o kadar yoğun olacak öylemi. başımı kesseler inanmam.

birde doktor demiş ya bir herkese imsi yapıyoruz. bence o da yalan. herkese imsi değil mikrienjeksiyon yapılıyor. yani eskiden yumoşla spermi yana yana döllenmesini bekliyorlardı artık spermi direkt yumoşa enjekte ediyolar ve bırak özel merkezi zk bile mikro yapıyor döllenme şansını arttırdığı için. dolayısıyla sperm sorunu olmaya bir adama ne diğe imsi yapsınlar. bence imsi demek onlar için ekstra bir iş demek. vede eylülde yapılmış bir spermiyogramla ekimde yapılmış arasında değişen hiç bir şey olmaz bunu biz bile biliyoruz o dr. mu bilmiyor allasen resmen 150 ultrason,150 spermiyogram öyle öyle yolmaya çalışmış. ki bu daha ilk görüşme olaki karar verirsen yok pgt yok kan testi yok o yok bu diye bellki, fiyatı özele denk getirecek gibi.

valla canım ben kendim için araştırma yaparken bile umut hiç içime sinmemişti ki bizzat görüşmedim bile telde aldım negatif elektriği. kızda beni azarlar gibi konuşmuştu. demekki doktorundan çalışanına kadar ukalalarmış. ben bu tip merkezlerin paraya hala doymamış olduklarını düşünüyorum. tamamen sömürü sektörü. işin içine girince hadi oda olsun bunuda yapalım dediği için bir çok kişi onlara rant kapısı açılıyor. ha sende bir ultrason istemiyorum deyince zıt oluyorsun. bana kalırsa oraya gitme derim. ama raporun geçtiği ve imsi yapılan başka hangi merkez var?? fertilde ımsı yok mesela. emre beyin orda varmı. bahçecide tabiki olur milleti yola yola hal bırakmamışlar vatandaşta tabiki en son teknolohjik aletleri alıp en son tedavi ssistemini uygularlar. onun bunun parasıyla son sistem çalışırlar tabi(

yani burayı elersen eline sadece emreyin orasımı kalacak. ha öyleyse emre beyin oraya git derim en azından dr. dan negatif elektriik almadın. ilk şansını orda dene bence.

Tüp bebek tedavisinde IMSI yöntemi nedir? - UZMANTV
linke bakarsanız dr. un herkese imsi uyguluyoruz demesinin yalan olduğunun bir kanıtı:)) kimler uygulandığı belli. şimdi ben gitsem bana uygulamayacakları aşikar.

birde PGT istemendeki sebep erkek infertiletesi olmasımı yoksa yaş faktörümü?

günaydın duygucum, yine bir sürü korkutmuşsun kendini :) bak baharın söylediği gibi istanbul tüp 4.500 üstü olsa bile iptal etmiyorlarmış. demekki bir sakıncası yok. kaldıki seninki 3.950... sıkıntı stres yapıp iyice değerleri tepetaklak yapma. güzel şeyler düşün. çoğu şey beyinde biter. allahın izniyle hiç bir sorun çıkmadan geçireceksin...

valla artık çatlatmayı yaptım olan oldu şimdilik bir sıkıntı yok. yarın ola hayrola. yarın bu saatlerde yumoş ya da yumoşlar toplanacak umarım onca iğne ilaç boşa gitmemiştir ve çok ssyıda ve kaliteli yumoşlar çıkar. hakkımda hayırlısı artık.

ben kafam karmakarışık arabada düşünürken eşim "hani zannetme ki parasından pulundan ben burayı ve bu doktoru sevmedim" dedi. telefonla anneme anlattım, o da "seni tanıyorsam sen bu doktorla tedavinde çatışma yaşarsın, öyle hem dünya kadar para vercen hem de zır zır telefon çalacak falan, zaten sinirler geriliyor görüşmelerin birinde patlayıverirsin" dedi.
umut herkesin övgüyle bahsettiği çok başarılı bir yer olduğu için bir yanım oraya karar vermek istiyor. ama yukarıda bahsettiğim negatiflikler canımı sıktı.
ne diyorsunuz duygusal mı düşünüyorum? lütfen fikirlerinizi sonuna kadar paylaşın. sonuçta siz benden daha deneyimlisiniz. bu yollardan benden önce geçtiniz.[/QUOTE]

hay allah yaa, yazdıklarını okuyunca üzüldüm. hakikaten soğuk geçmiş.adam baktı karşısında bu işin profu duruyor, bozulmuş olabilir :)) üstüne birde muayene istememen olabilir. aslında bana sorarsan keşke muayene olsaydın. yani elinde sonuçlar var tabii ama onun bizzat görmesi, durumu anında değerlendirmesi daha iyi olabilirdi... sadece 20 dk lık sohbet için onca parayı vermişsin yazık.. uğraştırsaydın biraz :)) muayene olmadın diyede böyle davranması gerekmiyor... valla şimdi bende soğudum... dediğin gibi iyi bir merkez diye bende orayı düşünüyorum,umarım gittiğimde negatif bir elektrik almam... insanın içine sinen bir yer ve doktor olması lazımki kafamız rahat bir şekilde bu süreci geçirebilelim. zaten ruh halimiz sıkıntılı, üstüne birde doktor yüzünden stres sinir.... allah korusun olacağı varsada olmaz.

emin ol boşa gitmemiştir. yarın güzel haberlerini alacaz :)

günaydın kızlarrr gözümü merkezden gelen telefonla açtım. heyecanla açtım telefonu ve embriyoloğun söylediklerini bir bir dinledim. 11 yumurtadan sadece 3 tanesi olgunmuş diğerleri olgun olmadıkları için onlara işlem yapılmamış. 3 tanesine işlem yapılmış 3 ü de döllenmiş bu gece aşk yaşamışlar :) bugün embriyoskop a konulacak. cumartesi kontrolüm var rahim duvarım kalınlaşmışsa cumartesi transferimin yapılacağını söylediler. 5. güne gitmek istediğini hatırlattım doktorumun embriyoların durumuna göre hala var öyle bir ihtimal cumartesi daha net bilgi verilir dediler.

şimdi ben napıcam (( 11 yumurtadan sadece 3 tanesini olgunlaştırabilmişim onca ilaca rağmen. olsun buna şükrediyorum inşallah fire vermez artık da 3 ü de bölünmeye devam eder. belki 1 ini göbeğime alır ikisini de dondururum. ama rahim duvarından dolayı kararsızım. kalça bantları ve progestan iğne ne kadar işe yararki 3-5 günde? Allah hakkımda hayırlısı ne ise ona karar kılmayı nasip etsin kızlar benim ve embriyolarım için dua edin....

11 de 11 tutması zaten zor bir ihtimal ama keşke 5-6 tanesi dölleneydi. valla dedim dün akşam içimden elifin yumoşlar bu gece ayıp şeyler yapacakalr dedim:))) ama bunada şükür yani 3 tanenein döllenmeside iyi inş. böyle devam ederler ve 2 tanesini dondurabilrisin. darısı başıma bakalım yarın beni neler bekleyecek. valla korkmaya başladım.

keşke 5/6 tane döllenseydi ama 3 tane döllenmiş olmasıda çok güzel. sonuçta olduktan sonra 1 taneyle oluyor. hadi hayırlısı... inşallah rahim duvarında beklemediğin bir şekilde seni şaşırtır 10 lara fırlar.. ne güzel yaaa yarından sonra işlem tamam allahın izniyle :)

günaydın elifcim. ne güzel 3 embriyon olmuş. inşallah 3 ü de bölünmeye devam eder ve hayırlısıyla gerçekleşir transferin.inanıyorum ki o embriyolardan biri sana bebek olarak dönecek inşallah 3 ü de sağlıklı bölünmeye devam eder dondurulacak embriyonuz bile kalır hayırlısıyla. canım iğne ve bantların mutlaka faydası olacaktır. cumartesi günü rahim duvarında kalınlaşmış olacak bak göreceksin. duaların seninle elifcim.

inşallah canım eşim de diyor geriye kalan 8 yumurtayı bize geri verecekler mi cenaze yeri ayarlayayım mı onlar için diyor deli adam yani o da büraz üzüldü ama olsun buna şükür dedi o da keşke 5-6 tane olsaydı dedi ama napalım ya hiç olmasaydı? inşallah böyle devam eder. bu arada mesajlarınızı daha okumadım son 2 sayfayı akşam da giremedim. çatlatmayı naaptın? bir de opu dan sonra işe falan dönmeyi düşünme karnımın içi hala acıyor canım gece çok zor uyudum dik duramıyodum gerilince karnım çok acıyodu dayanılamicak gibi değil ama evine git dinlen bence.

inşallah. hiç üzülmüyorum buna şükür rabbimin takdiri neticede ben 1 tanesini alacağım umarım donduracak da kalır daha ne isterim o zaman bakalım rahim duvarı beni biraz endişelendiriyor ama o da Allahtan...

sağol baharcım ben senin kadar umutlu değilim rahim duvarım 7 yi geçse bile transferi ertelemeyi bile düşünüyorum 1 ay. bakalım cumartesi doktorumla görüşücem.

canım zaten ilk anestezi doktoru ile görüştüğümde benden böbrek tahlillerimi istedi ben de sonraki gidişimde götürdüm ve herşeyin normal olduğunu görünce verebiliriz de dedi. yumurta sayısına göre karar veririz doktorunuzla dedi. sonrasında 11 yumurta olunca zaten birdaha konuşmadık masaya yattıktan sonra tatamen uyutucam dedi ben de tamam dedim. zaten öyle istiyordum duymak hissetmek iistemiyordum. operasyondan sonra eşime de ayrıca hiçbir sorun olmadı herşey yolunda çok başarılı geçti hastamızda da bir problem yok falan diye beyanatta bulunmuş. eşim de sperm örneği verilirken vs.. ilgiyi örnek verilen yerin temizliğini şartları beğenmiş. zk da bir peçete bile yoktu diye sinirleniyordu hep. dikkatlica isim kontrolü yapılmış 3 kere. bunlar güzel şeyler zaten beklediğimiz şeyler. oda güzel ilgi güzel herkes başında pervane gelip bilgi veriliyor. doktorum yetişemedi ama gözümü açtığımda karşımdaydı o mutlu etti beni alev hanım da titizlikle pc den inceledi dosyamı sonra da sol yumurtalarımı topladı zaten hep yaptığı bir işlem.

baharcım bu yazdıklarını okuyunca ben de senin için endişelenmeye başladım yani bu durumda öyle gözüküyor ki zk da tedavinin iptal edilmesi kaçınılmaz. gerçekten eminmisin canım? aklını karıştırmak istemem ama bile bile lades yapma. değerler ortada. prosedürü delemezler. bu kızın hep yüksek bununkini iptal etmeyelim demezler. boşu boşuna hakkın yanar. senin için içimden geçen kararını değiştirip gidip eurofertil de yada istanbul tüp de yaptırman. olumsuz şeyler duysak da bir arkadaşımın doktoru aret bey ve çok da memnun kız şuan hamile dondurulmuşlarla ve kontrollerime de ona gidicem diyor. önemli olan seninle nasıl ilgilenecekleri.

canım yazdıklarını büyük bir titizlikle okudum ve kesinlikle bence umut a gitmekten vazgeçmelisin hem o kadar para vereceksin hem de devlet hastanesine gitmekten bir farkın kalmayacak. söyleriklerinin hepsine katılıyorum başarılı olsalar da paraya doymamış bir merkez ben de orayı çok istememe rağmen özel ilgi alaka olmadığını duyduğum için gitmekten vazgeçmiştim. ulun beyin soğuk olduğunu ama süleyman beyin daha esprili sıcak olduğunu duymuştum ama demekki adamına göreymiş seni de dişli buldu demekki. bu durumda istanbul tüp bebek ile tekrar görüş ve emre beyde tedaviye başla canım

kızlar karnımın içi yara gibi acıyor dünden beri geçti aslında baya opu dan sonra bikaç saat zaten anestezinin etkisi sürüyor ama sonrasında gaz şişkinlik sırtıma kadar vurmaya başladı hareket ettikçe ağrıyor sancı yapıyordu iç organlarım patlicak gibi bir şişkinlik. parol içebilirsin demişlerdi akşamüstü bir parol aldım. akşam yemeğinden sonra da antibiyotiğe başladım. gece sağdan sola dönerken bile canım acıdı yürürken de iki büklüm yürüyorum sezeryanlılar gibi. dayanılamicak bir sancı değil ama sanki bütün organlarımı bırgalamışlar gibiyim içim hop hop oynuyor daha organlarım yerine oturmamış gibi. bu akşam da o kortizon içeren ilaca başlicam o da vücut embriyoyu yabancı bir varlık olarak algılamasın diyeymiş. her iki ilacı da 4 gün kullanıp bırakıcam. progestan iğnesini vurdurmaya gitmem lazım sabahtan gözüm almadı öğlenden sonra gidicem baya da düzeldi şikayetlerim dik durabiliyorum artık yavaş yavaş yürüyüp gidicem. dünden beri dik durunca karnnım kasıklarım geriliyordu da bugün iyiyim. geçti baya.

moralm bozuk içimde bir burukluk var bir yandan seviniyorum biryandan üzülüyorum. 3 tane kaldı diye doktorum belki de gitmez 5. güne. o zamana kadar da rahim toparlanamaz bence cumartesi een fazla kaç mm olmuş olabilir ki?

bir de aklıma şu takıldı 5 den fazla yumurtası olana embriyoskop öneriyolardı evet tamam ama sadece 3 tanesine işlem yapmışlar ve döllenmiş. bugün konulacak embriyoskopa. hani az yumurta olunca mal belli diye kullanmıyoruz falan demişlerdi bana ama bende kullanılacak 3 tane olsa bile. biraz para tuzağı mı ne? donduracağımız için ve 5. güne gitmek istediğimiz için kullanılmasını istiyoruz dedi doktorum tamam gayet mantıklı ama. 10 yumurtanız toplandı embriyoskop öneriyoruz demek doğru değil. kaçına işlem uyguladıkları önemli. 3 tane sine uygulamışlar sadece diğer 8 i olgun değilmiş. yani toplananların hepsini embiroskop a koymuyolar olgun olanlara mikroenjeksiyon yapıp 1 gece döl tutacak mı diye bekletiyorlar. eğer ilk bölünme olduysa sonrasında izlemek için embriyoskop a alıyolar. neyseki 3 ü de döllenmiş hiç fire veren olmamış bu da güzel buna şükür inşallah bozulmadan devam ederler. ama ben transfer konusunda kararsızım. bana akıl verin.

şimdi benim rahim anomalimden dolayı hep 7-8 arasında kalınlaşıyor zaten e daha önce de 1 kez gebe kaldım lakin bence beslenemediğinden düştü. şimdi de 7 olursa rahim yapıcam dedi transferi ama beslenmesi önemli dedi hadi kan sulandırıcı iğne vs.. de verdi tamam diyelim ki tuttu. bu bebek beslenmeye devam edebilecekmi? sırf bu ay olusun diye transferim bu bebeğin sonra 7 mm lik bir rahim duvarı ile beslenemeyip düşmesi ihtimalinden çok korkuyorum bebek olunca belki rahim daha da toparlanır takviye vs.. ama bu bebek canlı doğar mı 9 ay beslenebilir mi? yoksa rahimi toparlayı 9-10 mm yapıp öyle almak daha mı mantıklı bilmiyorum acele etmek istemiyorum. doktorum eğer kalan 2 taneyi sağlıklı bir şekilde dondurursa transferini yapalım dicek. tutmazsa da dondurulmuşa 1700 tl verip rahimi yeniden hazırlayıp tekrar deneyebilirim 1 ay sonra ama. sorular sorular sorular... sanırım cumartesi herşey daha netleşmiş olacak.

baharcım bu yazdıklarını okuyunca ben de senin için endişelenmeye başladım yani bu durumda öyle gözüküyor ki zk da tedavinin iptal edilmesi kaçınılmaz. gerçekten eminmisin canım? aklını karıştırmak istemem ama bile bile lades yapma. değerler ortada. prosedürü delemezler. bu kızın hep yüksek bununkini iptal etmeyelim demezler. boşu boşuna hakkın yanar. senin için içimden geçen kararını değiştirip gidip eurofertil de yada istanbul tüp de yaptırman. olumsuz şeyler duysak da bir arkadaşımın doktoru aret bey ve çok da memnun kız şuan hamile dondurulmuşlarla ve kontrollerime de ona gidicem diyor. önemli olan seninle nasıl ilgilenecekleri.

canım tam rahatlamıştım zk konusunda dün duygunun değerini okuyunca endişelenmeye başladım tekrar. yani anlatmak istediğim açıkçası duygunun 10 yumurtası gelişmiş ve değer 3.950 bende 50 doz puregon ya da gonal f le 10 yumurta gelişiyordu. şimdi 112,5 başlasalar bile en az 20 tane olur. bu bir tür yumurtlama bozukluğu başını alan gidiyor. kaliteli kalitesiz bir sürü yumurta oluyor. aşılamada bile günaşırı gidiyordum ve her gidişimde sayı hızla artıyordu. yani zk bu durumu kontrol altında tutabilecek mi artık bilmiyorum. tayfun bey bu konuda güven verdi ama neden öyle rahatlatıcı konuştu anlamadım bildiği başka bir şey mi var. beni ikna eden daha çok onun konuşması olmuştu açıkçası ama şimdi yine korkmaya başladım. zk da iptal olsa bile hakkım yanmıyor aslında transfer yapılmadan iptal edilirse rapor hakkım baki kalıyor. onu alıp 1 ay sonra başka yerde deneyebiliyorum. ama bu durumda ilaçları cebimden ödemem lazım tabii ama zaten onlarda çok bi şey tutmuyor zaten toputopu en fazla 2-3 kutu ilaç kullanırım. hatta 2 kutu gonal f le bitiririm diye tahmin ediyorum ilk denemeyi. ama zk konusunda endişelerim başladı tekrar. zk da reçetemi yazıdırıp ilaçları aldım bu durumda eurofertile gitsem kabul ederler mi? yasal değil bildiğim kadarıyla. adet bey iyi hoş aslında ama oraya gidenlerde hep 2 ya da 3. denemede hamile kalıyor. ilk denemede tutana pek rastlamadım. arkadaşında dondurulmuşla kalmış mesela. ne bileyim elifcim kafam karıştı iyice.

çatlatmayı yaptık dün 9,30 da. işe gelirim dedim eşim anestezi olcan ne işin var dedi. işlerimi topalrmaya çalışıyorum pazartesi opu olursa 3 gün rapor 2 günde yıllık iizn derken 5 gün gelemeyebilirim. bu arada ofiste 3-5 kişiyiz patron arkadaşlara tüp tedavisi olduğumu söylemişti ilk denememde. geeçen arefede de noldu hamilemi diye patorna sormuşlar. oda ne bilim bilmiyorum kendisine sorun demiş. kusura bakmayın ama biz enayi değiliz demiş arkdaşın biri(erkek bu arkadaşta) 3 aylık hamile demiş:) ilaç şişirdi ya göbüşümü. yanlış biliyor dedim o göbeğe 3 değil 6 aylık demesi gerekiyordu dedim:)) ya size niye soruyolar bana sorsunalr dedim. senden korkuyolar diyor:) tv ler kapalı kadınalr bile çocuk istiyorum olmuyor diye çıkıp konuşuyormuş. patronda belki çekiniyordur demiş. o sazanda yapmayın sanki başı kapalı 5 vakit namazındada neyden çekiniyor kapalılar bile tvlerde lafını etmiş :))) sazan yaa kendi evlendi daha 4 aylıkken boşanmaya kalkıştı ben hiç merak etmedim :)) (çünkü patron detayını anlattı:)))

canım opu dan sonra ağrıların olması normal. dayanamayacak gibi olursan bugün bir parol daha alırsın. istirahat et bol bol. bir kaç güne geçecektir. elifcim belki doktorun risk almamak için 5. güne gitmeyebilir ama her embriyo 5. gün transfer edilmiyor ya içeride bölünmeye devam eder tüp bebekle çoğu gebelik bu şekilde olmuyor zaten. olgun olarak toplanan yumurtaların hepsi döllenmiş bence bu çok sevindirici bi durum. önceki gebeliğinle karşılaştırma bence bu sefer kontrol altındasın ilk gebeliğinde sorunu tam bilmiyorsunuz sanıyorum dikkatli kontrol edilmediğinden kaybettin belki de bebeğini ama bu sefer önlemini alacaklar. bantlar iğneler ilaçlar kullanacaksın takviyeler ve dikkatli kontrolle hayırlısıyla kavuşursun bu sefer bebişine.

normalde de rahim duvarı 7-8 mm e kadar kalınlaşıyor demişsin. transfer yapılmadan ilaçlarla 9-10 mm e kadar kalınlaşması mümkün mü? ilaçlarla 9-10 mm e kadar kalınlaşır diyorsa doktorun bi ilaç kullanıp rahim yeterli kalınlığa ulaşınca transfer yapılması daha mantıklı. çok dikkatli düşünülmesi gereken bi konu. bence bunu doktorunla dikkatlice konuşmalısın elifcim. inşallah hakkında en doğru kararı verirsiniz.

o zaman transferin iptal edilince yanmıyorsa hakkın ilacın da kalır elinde gider başka bir yerde denersin. ama istersen başlayacağın zaman gidip zk ya ben vazgeçtim özele gitmeye karar verdim de bakalım bir olur yolu var mı onu da öğrenmiş olursun. o zaman 112,5 ile başlamasınlar canım 100 ile başlasınlar. aret bey evet kızcağızında dondurulmuşlarla kaçıncı denemesi ama o büyülenmiş gibi hep memnun sonunda da tuttu işte. artık bilemiyorum karar senin cenim hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

ay alemler ya demek 3 aylık hamile olduğunu sanıyorlarmış her iş yerinde de olur böyle dedikodular insanlar kendi kendilerine alıp götürürler başka yerlere.sen boşver milleti kendi işine bak bugün çatlasın yumoşların ohhh misss :))) bu durumda ikinci opu sen oluyorsun. senden de 10 a yakın yumurta toplanır canım. hatta 10 tane toplanır. ve en az yarısı inşallah kaliteli olur. bunu söylerken korkuyorum çünkü benim 11 yumurtadan da sadece 3 tanesi kaliteliymiş ama buna şükür benim tek yumurtalıktan 3 tane çıktıysa senin çift yumurtalıktan 6 tane çıkar inşallah. işlerini toparla ve gelme yarın işe. benim şimdi sayı azalınca 5. güne gider mi bilmem rahim duvarına göre cumartesi netleşir.

:))) sevdim sizin patronu duygucum. toplama günü sen bir de işe mi gelmeyi düşünüyorsun? anestezi alacaksın zaten araba falan kullanamazsın hadi eşin kullanır desen ağrıların olabilir o gün. istirahat etmen gerekir. bence riske atma canım. eve gelip dinlen ertesi gün gidersin işe. transferden sonra da 5 gün iznini kullanır istirahat edersin. hem opu olacağın günü iznine dahil etme canım o gün mazeretli sayılıyorsun.

demeye yaa ( demek gaz sancıları başladı işte en kötüsüde bu iğneler anestesi opu hiç birey bu gaz öldürüyor ben de nineler gibi 2 büklüm geziyordum eşim dik dur dik dur deyip duruyordu sanki 2 büklüm olunca daha az ağrıyormuş gibi. valla bende bağırsak sorunuda olduğu için o gaz sancıları yerimden hoplatıyordu beni geceleri uykumdan şiddetli bi gaz sancısıyla hoplayarak kalkıyordum( bende 2 yumoş toplanında çok sancı olammaıştı sayı çok olunca daha çok ağrı oluyormuş diye duydum ama ne kdar doğru bilmiyorum tabi. offyyaaa ( yine gaz öldürcek beni(( ne yapsamki acep.???

sende çık dışarı iğneni yaptır ve gez biraz yoksa evde durdukça düşünüp duracaksın bırak dr. ne uıygun görürse onu yapsın. artık güvenelim ya şu dr. lara :) bak dün pimpiriklendim 17 mm 1-2 daha mı ilaç kullanayım dedim sonra e2 3950 çıkıp birazda araştırma yapınca neredeyse çatlatma yapmayacaktım... dedimki her şeyi çok iyi biliyon ya al sana 1- daha kullansam mıymış.. çok biliyom ya git dr ol ozman:))) sende bırak düşünmeyi cmtesi git kaç olmuşsa kalınlık ona göre ne yapacaksa yapsın. valla artık karışmışcam yaa bırakcam dr. a her düşünceyi. para veriyoz benim kafam yorulcağına onunki yorulsun. ( ama canda benim ya yanlış bişey yaparsa :))

ilaçları zk. ya yazdırdığın için orada yapmak zorundasın diye biliyorum. yani başka bir yere dönme şansın yok sanırım( ama yinede arabir öğren derim. dediğin gibi rapor hakkının olması hiç bir işe yaramıyor çünkü ilaçlarını cepten alacaksın. o rapor zaten ilaçları indirimli almak için çıkartılan bir rapor yani adı "ilaç raporu" dolayısıyla elimizde olan rapora 1 kez reçete yazdırabiliyoruz. benim tutacağını bilsem ilaçlarımı size kardeş payı yapardım 14 kutu puregon, 1 kutu cetrodite, 4 yapımlık 75 mg menapurum var:)) puregon açısından stok sağlam. bence zk kruul odasını ara sonra tüpü ara ve sonra fertili ara ilçalarımı zk. yazdı ama tedavi sizde olabilirmiyim diye sor. ama böyle bir durumda fertile biizm gibi 1500 mü verirsin daha fazlamı bilemiyorum. çünkü sisteme girmeleri gerek raporlu olduğunu dolayısıyla devletten tahsil etme durumu söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…