Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şişli memorialde bana yakın. inşallah olur da tekrar denemeye gerek kalmaz. kabızlık için şimdiden önlem almaya başlamalısın bence. tedavi ile de bitmiyor. gebelikte de önlem alınmazsa ciddi sorun yaratabiliyor. kardeşimin de senin gibi kabızlık sorunu vardı hep. 9 ay boyunca çok uğraştı büyük bi bardak suyun içine kuru kayısı kuru erik kuru incir vs atıp içerdi her gün. bence sende tedaviden itibaren denemelisin. işe yarıyor gerçekten.

allah hayırlısıyla nasip etsin inş bu sefer cnm

transfer hangi durumlarda gerçekleşmior peki kızlar bende korktum şimdi yani parayı öde sonra transfer gerçekleşmesin böyle bir durumda var yani yandık o zaman ...peki birinci derece olmazsa eğer paranın bir kısmını geri veriolar yoksa transfer gerçekleşmezsemi veriyolar.

yumurta toplamada kaliteli yumurta çıkmaya bilir yada içi boş olabilir yani elde sıfır yumurta varsa transfer yok demek. ha yumurta olur spermle dölleme yapılır , döllenme olmaz yada bölünme gerçekleşmezse transferde yapılamaz. bir çok yer transfer olmazda ücretin belli bir kısmını iade ediyorlar. ama bence para iadesi yapmamak bi şekilde dölletirler yumurtayı. yada iade yapmayıp bir sonraki denemende fiyat düşerler.

Canım benim hormonlar normal rezerv problemim de yok ilacı verince yumurta oluyor uzun a gerek varmı bilmiyorum bunu neye göre belirliyolar? Birde bana yaştan dolayıda şanslısın diyo doktorum belki ondandır uzun protokol dahamı iyiki?

Canım sen işaçlarını nerde tedavi göreceksen orda yazdır reçeteni eline al sonra zk da raporunu ve reçeteni sisteme işlet
Sonra git eczaneden ilaçlarını al. Bu kadar
önceki sorumun cevabını almış oldum , çok teşekkür ederim. :) önce umut da ilaç yazdırıp sonra z.k de raporu alıp, işletip kartaldan ilaç alacam.

canım uzun protokol genelde rezerv azlığı olanlara uygulanıyormuş ama hemen her doktor farklı sorunlara farklı protokol uyguluyor. anlamadım bu işi. avantajı ne onu da bilmiyorum.

canım uzun protokol genelde rezerv azlığı olanlara uygulanıyormuş ama hemen her doktor farklı sorunlara farklı protokol uyguluyor. anlamadım bu işi. avantajı ne onu da bilmiyorum.

rezerv azlığı olanlara uygulanmıyor. tersini söyledin sanırım. yani bende rezerv azlığı var bana uygulanmaması gereken bir protokol. ama duruma göre uygulayan dr. larda varmış..

bu arada kızlar grip oluyorum sanırım. düş baş ağrısı vardı yatınca geçer dedim ama işe geldiğimden beri hala devam ediyor.kafam kazan gibi birde sabah hapşırma burun yanması çok feciydi. geldi geldi tedaviyi buldu en geç h.sonu olurum regl. umarım tam grip olmam yada olursan hemencik 1-2 güne geçsin :2::2::2:

evet canım yine tersini söyledim. ya bi yandan çalışıyorum sizinle de konuşmak istiyorum böyle olunca işler karışıyo:)) arada fazla saçmalarsam şaşırmayın:)

canım benim geçen haftaki halimi anlattın. baş ağrısı burun tıkanıklığı. dikkat et kendine. ben pastil kullanmıştım iyi geliyor. bi de bol bol sıcak bi şeyler iç. geçer tedaviye kadar inş.

canım aynı şeyleri 1-2 hafta içinde ben de yaşayacağım için dikkatle okudum. ama hala zk'deki bu saçma düzeni anlayamadım. hatta bir üniversite hastanesinde doktor olan kuzenime sordum, sizde de böyle mi dedim. o da rapor hastanede çıktıktan sonra sisteme işlenir, sizin sonra gidip istediğiniz anlaşmalı yerden reçete yazdırıp eczaneden de ilacınızı almanız lazım, önce reçete yazılıp sonra rapor işlenmez dedi. yani bence de bu zk'in tuhaflığı. raporu evrak olarak çıkartıyorlar ama kullanacağın zaman sisteme işliyorlar. belki hani pahalı ilaçlar olduğundandır, olur ya tüpten vazgeçersen, süresini geçirirsen falan sisteme hiç işlenmemiş oluyor. artık istatistik mi düşürüyorlar ne yapıyorlarsa? altın eczanesinde dönen olayları ben de tuhaf buldum. ama puregon kolay kolay bulunmayan bir ilaç. biz aşılama için 3 kutuyu bile bütün kadıköydeki eczanelere sorduğumuz halde bulamamıştık. aradıkları depolar da yok demişlerdi. el mahkum zeynep kamilin oraya gidip altın eczanesinden almıştık. ama şenay eczanesini de bir kenara yazdım. bakalım bana kaç kutu hak verecekler?
hayır benim anlamadığım siz yine aynı çevrede bir merkezdeydiniz de git gel yapabilirsiniz, ama zk'de rapor alıp, misal bursada bir özelde tüp yapacaksam, bu iş nasıl olacak anlamış değilim. bursada reçeteyi yazdırıp sonra raporu sisteme geçirmek için istanbula mı geleceksin? insanlara işkence etmekten başka bir şey değil bu!
son olarak bir şey sormak istiyordum, benim dosya konseyden perşembe çıkacaktı, bugün bir sorayım diyorum. ama kızın telefonu yazıp verdiği kağıdı eşim alıp cüzdanına koymuştu. canlı yayında olduğundan telefonunu da açmıyor. tüp bebeği mi arayacaktım?

anladım zaten canım sorun değil. valla bilmiyorum eşimde hala ya bebek varsa ilaç alma limon mandalina ye diyip duruyor şurda 2, tüpüme 3*-5 gün kaldı adama hala ya bebek varsa diyor. garibim umut fakirin ekmeği diye boşa dememişler :S

zk. 391 06 80 dahili 1146 tüp bebek . dahili 1009 kurul odası, dahili 1282 üroloji, dahili 1326 genetik. 1280 infertilite.

canım doğru olanı reçete sisteme girildikten sonra gider ilacını yazdırır eczaneden alırsın. yani önce ilaç yazdır sonra rapor girdir daha sonra git reçete tarihini değiştir gereçkten saçma. daha kolay bir yolu varmı sormak gerek zk. ya. hani dr. desekki ben şu isimli merkezde yaptırcam raporumun girişini yapın sonra gidip ilçalarımı yazdırayım oraya kabul ederlermi. dediğin gibi ya başka şehirde yaptıracaksam. ancak fak yada mail yoluyla hallolur ki buda en az 2-3 güne mal olur gene. bence sen ilaç yazdırmada sor bakalım daha kolay bir yolu varmı. yoksa başka şehirde yaptırsaydım ne olacaktı diyede ekle benim. için. her merkez euro fertil gibi zk. nın dibinde değil.

ilaç konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım nedense. tanımadan ilk aşılamamda çok deneyimsiz olmama rağmen tesadüfen altın eczanesine gittim 3 kutu puregonu aldım. yok falan demediler. şans mıdır şanssızlıkmıdır bilemedim. aklıma takılan sorularda yok değil. bir link atıcam eczanelerle ilgili bakarsınız daha önce bizim topiğede yazmıştı o arkadaş.

canım genetik testleri gidip isteyene yapıyorlar mı acaba? benim de, eşimin de üst kuşaklarda (babaanne dede) akraba evliliği var hep. biz 2. kuşak olsak da ödüm patlıyor genetik sorunlardan. ama benim bildiğim daha önve tekrarlayan düşüklerin olmadığı sürece bu testleri yapmaya istekli olmuyorlar.

canım bencede doğal medodlarla atlatmaya çalış. ben birazda limona borçluyum kolay iyileşmemi. bir haftadır limona düştüm resmen.

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/474274-ayni-ilac-farkli-fiyatlar.html

zk. civarındaki bir eczanenin yaptığı dalavermiş.. ki eminim servette beni kazıklamıştır. :)))

kızlar hastane karşısından almayın ilaçları. baya farkediyor. ben netten fiyat araştırmadan almam. gerçi eşim alıyor benim ilaçları ama kazıklanmasın diye mutlaka normal fiyatları söylerim netten bakıp. o servet denen adama ayrı gıcığım zaten. bazen eczanenin kapısına gelip, onu görünce dönüyorum. ısınamadım bi türlü:)

Son düzenleme:

valal ben randevumu aldım pazartesi gidicem. haa yok gerek derlerse dönüp gelcem madem geldiniz kromozom testi yapalım derlerse yaptırırm. aç tok fark etmeyen bir durumda kan veriliyormu. kapıdaki sekretere sordum peki dr.la görüşünce hemen kan verebilcekmiyiz dedim hayır gün vercekler size dedi. ama pazartesi net belli olur. birde tek kromozom testi yaptırcaz diye gidiyorum. başka genetik testler yaparsada canıma minnet:))

bu arada benim anne babam dayı hala çocukları annemde hiç düşük , ölen bebek, yada hamile kalıpta kürtaj yaptırmamış 3 te 3 yapmış çocuk 3 kız ablam ve kız kardeşim onlar sağlam. ama arada ben arıza çıkmışım kafadan sorunlu

canım bencede doğal medodlarla atlatmaya çalış. ben birazda limona borçluyum kolay iyileşmemi. bir haftadır limona düştüm resmen.

ekşi şeylerde hiç sevmem ama sabah limonlu çay içtim. masamda yarım limon o bana bakıyor ben ona ((

bende gıcğım ona ama ayak alıştı. netten araştırsak nolucakki baharcım raporlu alıyoruz. özel alsam bende direkt almam tek tek eczaneleri gezerim huyum kurusun girdiğim yerden almam. ama raporluyum diye hiç gezmedim. valla ben bu işin peşine düşerim bakarım eğer servet bana kazık attıysa bende ona olan 658 tl yi takarım. attırmasın kafamı :)) ama içime kurt düştü keşke tanıdık bir eczane olsada sordursak o benim ilçaları sisteme girince kaç lira tuttuğunu öğrensem.. varmı tanıdık eczaneniz kızlar.

Allah korusun, bence hemen bol c vitamini ve sıvı tüketmelisin. Tabii dinlenmekte lazım ama çalışıyor olunca zor tabii.

canım raporlu da farkeder bence. en azından hastane karşısı kazık onu biliyorum. eşim işyerine yakın bi eczaneden alıyor sürekli. reçeteyi bırakıyor. ertesi gün getiriyorlar. o da bana kızıyor şakayla karışık ince hesap yapıyorum diye ama gıcıklık değil mi hoşuma gitmiyor böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…