Ahah bi gönderme var sankim kıskançbak fakirlikten elek. Faturasındaki 60 tl dağıtım bedelini farkettim zengin olsam faturayı incelermiydim hiç
Aman sorma ilkkez 210 tl fatura gördüm şaşırdımühühühü yine çok fakiriz60 tl veriyorsak gelip ütüyü fişe takacaklar bibi, ben dağıtımdan bunu anlarım
26/01/2016 05:00,
yanlız zenginlik resminde de portakal suyu kullanılmış, votkalı herhal, başka bi açıklama bulamadım buna
ben sana diyeyim keramet portakal suyunda
sanırım...
kahvaltıda porselen demlikte çay olur ve porselen büyükce fincanlara konur (buz gibi olmuştur o ya) hemen yanında portakal suyu olur bi de hemen kahvaltı ardı türk kahvesi hüpletilir
kahvaltıda asla, ince belli bardakta çay, sucuklu yumurta gibi avam yemekler içecekler olmaz
Benimkine bir de çamaşır suyu sıçramış
Iste bu dramdirÇamaşır suyu deme bana. Geçen gün kendimi zengin hissedeyim diye gap sweatshirt aldım bi tanecik. Dün koluna çamaşır suyunu boca ettim. İçim yanıyor.
Iste bu dramdir
Ütüyü yapsınlar fişi ben takarimühühühü yine çok fakiriz60 tl veriyorsak gelip ütüyü fişe takacaklar bibi, ben dağıtımdan bunu anlarım
Her zaman olduğu gibi zenginin malı züğürdün çenesini yordu(yani bizim)bütün fakirler toplanmışsınız burda yaaaaa öfffff
Her zaman olduğu gibi zenginin malı züğürdün çenesini yordu(yani bizim)
Çamaşır suyu deme bana. Geçen gün kendimi zengin hissedeyim diye gap sweatshirt aldım bi tanecik. Dün koluna çamaşır suyunu boca ettim. İçim yanıyor.
Sen kendini direkt fur bence...
İlla kızlarının flörtünü de çok normal karşılar.Eve geç saatte bile dönebilir.Erkek arkadaşı hakkında babasıyla dertleşir,