Oh mis gibi çay gibisi var mı ince belli bardaktaZaten illa kahve olacak.Fakirler çay içer.
Ben kulplu cam bardakta içerim.Küçük bardakta içemem.Yoksa yavaş yavaş bende zengin mi oluyorum neOh mis gibi çay gibisi var mı ince belli bardakta
Rabbim gönlüne göre verdin canımBen kulplu cam bardakta içerim.Küçük bardakta içemem.Yoksa yavaş yavaş bende zengin mi oluyorum ne
Ben çok zenginler de gördüm aslında iş amaçlı ortamlarımız oldu. Ülkenin ileri gelen firmalarının sahipleri ama geneli çok cimri. Kendileri bir yemekte harcadıkları parayı düşünmezler, ama çalışanına verecekleri 2 kuruş kıyak için içleri gider. Çok basit hesaplar yaptıklarına bizzat şahit oldum. Basitlerle uğraşmaktan büyükleri görmüyorlar bence.
Bak bu dogruzenginlik, kahvaltıda bir kuş sütü eksikken, bir yudum portakal suyu içip alelacele evden çıkmaktır
Benimkine bir de çamaşır suyu sıçramışAyağımda picamayla ezik hissettim kendimi şimdi
Dizilerdeki zengin kadınlar her gün saç baş makyaj.. Ama en garip olanı topuklu ayakkabı ile gezmeleriStiletto ayakkabı giyenler favorim Bunların parmakları neye benziyordur acaba
Beni kimse o masadan kaldıramazzenginlik, kahvaltıda bir kuş sütü eksikken, bir yudum portakal suyu içip alelacele evden çıkmaktır
Kız fakir fakir düşünüp canımı sıkma hala toz almak diyor senmi alıcan sanki sen holdingine gidiceksinBanada mobilyalar hep itici beleş verseler evime koymam ne öyle oymalı mobilyalar toz almaktan canım çıkar birde estetik değil acayip kaba bazı zengin evler çok zevksiz , zevk paraylada olmuyor işte
Yurtlarda zara poseti arayan kızları gördü bu gözlerimay nurhayat geldi aklıma avrupa yakasındaki, 'bir genç kızın elindeki marka poşetleri şanıdır şerefidir'
Beni kimse o masadan kaldıramaz
Kız fakir fakir düşünüp canımı sıkma hala toz almak diyor senmi alıcan sanki sen holdingine gidiceksin
Benimkine bir de çamaşır suyu sıçramış
Yurtlarda zara poseti arayan kızları gördü bu gözlerim
Zaramı şarkıcı olan mıYurtlarda zara poseti arayan kızları gördü bu gözlerim
ohooo ruhun fakir, zengin bir kadın önündeki ıstakozdan bir lokma alıp, kocasına atar yapıp kalkıp gider, belki suratına şarapta fırlatır