Zenginler neden sessizce konuşur?

Ben çok zenginler de gördüm aslında iş amaçlı ortamlarımız oldu. Ülkenin ileri gelen firmalarının sahipleri ama geneli çok cimri. Kendileri bir yemekte harcadıkları parayı düşünmezler, ama çalışanına verecekleri 2 kuruş kıyak için içleri gider. Çok basit hesaplar yaptıklarına bizzat şahit oldum. Basitlerle uğraşmaktan büyükleri görmüyorlar bence.

Banada mobilyalar hep itici beleş verseler evime koymam ne öyle oymalı mobilyalar toz almaktan canım çıkar birde estetik değil acayip kaba bazı zengin evler çok zevksiz , zevk paraylada olmuyor işte

Zenginlik mutfakta sabah kahvaltının seni hazır beklemesidir saçların fönlü ve makyajlı uyanmaktır. Çok paradan saçmalamaktır. Allahım bana da nasip et subhaneke dinimiz amin

ay nurhayat geldi aklıma avrupa yakasındaki, 'bir genç kızın elindeki marka poşetleri şanıdır şerefidir'

Aynı bizim partonun hanımı evde yemek pişirmez fabrikada pişen yemekten yerlerdi çocuklarda gelirdi temizlik için firmanın çaycısını temizlikçini evine götürürdü, birde bu patron hamınları aralarında kimin mutfağı çok lüks diye birbirleriyle hava atar kıyas yaparlardı ve bunun için küstüklerinide duydum , hata birinin evine gittik patronun hanımıyla ki tanıdık marka olarak Türkiyenin bir kaç ilinde bu patron hanım bizimle sohbet etmeye tenezül etmedi bir burnu havadaydı , ne kadar iğrençti sonuçta bir patron hanımı değil bir firmada çalışan üst yetkili konumuydaydık ama tavırlar çok falsoydu , iğrendim bu tavırlar karşısında birde patronun hanımı pahalı ,pahalı çantalar ayakkabılar alır gelip bana gösterirdi ki aldığı meğlam benim 3 aylık maaşıma gelirdi ki çoğu işçininde ssk'sı ödenmediği dahi olurdu ,yazacak çok şey var daha

Dizilerdeki zengin kadınlar her gün saç baş makyaj.. Ama en garip olanı topuklu ayakkabı ile gezmeleri Stiletto ayakkabı giyenler favorim Bunların parmakları neye benziyordur acaba

Dizilerdeki zengin kadınlar her gün saç baş makyaj.. Ama en garip olanı topuklu ayakkabı ile gezmeleri Stiletto ayakkabı giyenler favorim Bunların parmakları neye benziyordur acaba

hangi çatlak sabah sabah stiletto giyip evde dolaşır, tabii ki bihter ziyagil

zenginlik, kahvaltıda bir kuş sütü eksikken, bir yudum portakal suyu içip alelacele evden çıkmaktır
Beni kimse o masadan kaldıramaz
Banada mobilyalar hep itici beleş verseler evime koymam ne öyle oymalı mobilyalar toz almaktan canım çıkar birde estetik değil acayip kaba bazı zengin evler çok zevksiz , zevk paraylada olmuyor işte
Kız fakir fakir düşünüp canımı sıkma hala toz almak diyor senmi alıcan sanki sen holdingine gidiceksin

Beni kimse o masadan kaldıramaz

Kız fakir fakir düşünüp canımı sıkma hala toz almak diyor senmi alıcan sanki sen holdingine gidiceksin

ohooo ruhun fakir, zengin bir kadın önündeki ıstakozdan bir lokma alıp, kocasına atar yapıp kalkıp gider, belki suratına şarapta fırlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…