ZENGİN KIZ , fakir oğlan :(

ben maaş için değil gene ailem için vazgeçtim çünkü araya helallik meselesi girdi rızasız iş yapmak istemedim

Iyi de makul bir gerekçe olmadan rıza göstermiyorlar ki adamı tanımıyorlar hatta sen bile tanımıyorsun daha

Tek kriter maaşı az

Bir kpss dershanesinin kapısından gir öğretmenlik grubunu bul ve o maaş için insanların nasıl çalıştığını gör

Kuru kuruya rıza kuru kuruya biz muhafazakarız olmaz

Altında Q7 olsa kaç yazar adam olmadıktan sonra

Iyi de makul bir gerekçe olmadan rıza göstermiyorlar ki adamı tanımıyorlar hatta sen bile tanımıyorsun daha

Tek kriter maaşı az

Bir kpss dershanesinin kapısından gir öğretmenlik grubunu bul ve o maaş için insanların nasıl çalıştığını gör

Kuru kuruya rıza kuru kuruya biz muhafazakarız olmaz

Altında Q7 olsa kaç yazar adam olmadıktan sonra

kesinlikle sana katılıyorum eğer başkasına yorum yapsaydım bende aynını söylerdim ama insanın kendi başına gelince işler söylendiği gibi olmuyor

Paraya, lükse köle edecek doyumsuz bir zenginliktense, kendi yağımla kavrulmayı tercih ederim.

Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim.

ben maaş için değil gene ailem için vazgeçtim çünkü araya helallik meselesi girdi rızasız iş yapmak istemedim
Neyse anneniz dogru kafada degil.Anneniniz bilememis ama siz su sozu aklinizdan cikarmayin guvenme guzelligine bir sivilce yeter guvenme zenginligine bir kivilcim yeter.

kesinlikle sana katılıyorum eğer başkasına yorum yapsaydım bende aynını söylerdim ama insanın kendi başına gelince işler söylendiği gibi olmuyor
Neden olmasın birey ol

Resti Çek ailene bize 6000 tl yeter çalışır geçiniriz de

Ben öyle anne baba hakkı falan bilmem önce karşısındakine sadece insan olduğu için saygı duymalılar

Paraya bu kadar önem verilmez bunun sonu kötü gelir

Neden olmasın birey ol

Resti Çek ailene bize 6000 tl yeter çalışır geçiniriz de

Ben öyle anne baba hakkı falan bilmem önce karşısındakine sadece insan olduğu için saygı duymalılar

Paraya bu kadar önem verilmez bunun sonu kötü gelir

ben çalışmıyorum artık . paraya önem veren ben değilim ben burda sadce ailemi üzmemek adına ayrıldım .

Neden iliskinizden vazgectiniz anlamis degilim.. sevmek bu kadar basit olmamali, sonuna kadar arkasinda dursaydiniz.. ayrica anneniz maadiyatci bir kadinmis yaziklar olsun cidden, olgun bir anneye benzemiyo .. damat adayini tanimadan etmeden maas sormasi saglikli bisey degil.. ben sizin yerinizde olsam, boyle bir aileyi tinlamayip sevgim icin sonuna kdr mucadele ederdim..

Keske anneniz tanisip kisiligiyle degerlendirseydi cocugu. Maddiyati on planda tutmak ne kadar dogru olur bilmiyorum ama kisiligi duzgun biriyle yapilan evlilik yururdu. Sadece maddiyat yurutmuyor evliligi. Annenizin bunu bilmesi gerekirdi.

Yani eğer gerçekten sevdiğin adamın o olduğuna inanıyordun madem neden kararlı olmadın?Aileni ikna etmeliydin. Bir daha seveceğin bir insanın karşına çıkacağını nerden biliyorsun ki? Belki de dediğin gibi zengin ama sevmediğin biriyle evleneceksin. Bu yüzden terk etmen kötü olmuş. Annenin düşüncesi de çok yanlış.Zaten birbirinize denkmişsiniz. Neyse iş işten geçmiş artık umarım mutlu bir evlilik yaparsın.

Neden iliskinizden vazgectiniz anlamis degilim.. sevmek bu kadar basit olmamali, sonuna kadar arkasinda dursaydiniz.. ayrica anneniz maadiyatci bir kadinmis yaziklar olsun cidden, olgun bir anneye benzemiyo .. damat adayini tanimadan etmeden maas sormasi saglikli bisey degil.. ben sizin yerinizde olsam, boyle bir aileyi tinlamayip sevgim icin sonuna kdr mucadele ederdim..
ama o zaman ki şartlarda en doğrusu ayrılmaktı

Amaaann ben burda sadece şunu soylerim kizlar. Boşverin damat adayi Kurtulmuş maddiyatci bi kayinvalideden. Siz evlenseniz damat adayina yazik olurdu annem yer bitirirdi benden soylemedi ornekleri etrafimizda var. Bir tanede degil birsürü örnek var aile faktörü önemli hem senin hem damat adayinin.

Amaaann ben burda sadece şunu soylerim kizlar. Boşverin damat adayi Kurtulmuş maddiyatci bi kayinvalideden. Siz evlenseniz damat adayina yazik olurdu annem yer bitirirdi benden soylemedi ornekleri etrafimizda var. Bir tanede degil birsürü örnek var aile faktörü önemli hem senin hem damat adayinin.
bırakma sebeblerimden biride buydu zaten olsaydı bile huzur olmıcaktı

Back
X