- 19 Ekim 2015
- 269
- 338
- 18
- 34
- Konu Sahibi kroomozomm
- #61
Bnce ugrasmalisin.aşk insanın başına bu hayatta sadece bikere gelir.2.si yok ! Bn snn yerinde olsam sonuna kadar savasirdm.Guzel taktikmis begendim ama artik ugrasicak takatim yok vallahi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnce ugrasmalisin.aşk insanın başına bu hayatta sadece bikere gelir.2.si yok ! Bn snn yerinde olsam sonuna kadar savasirdm.Guzel taktikmis begendim ama artik ugrasicak takatim yok vallahi
seni biraz kıskanmış gördüm sanki.kuzenin gerçekten mutludur belki
Allah saadetinizi bozmasin hep boyle surer insallahAynen yaa.eski Günlerim geldi aklıma.yeni evliydim ve 3 aylık hamileydm.esimle ayrı eve cikmistik.kaynanamda kalmıştık bi sure.evinizde hiç bisey yoktu ne bi koltuk ne bi çamaşır makinası hiç bisey.biz esimle yerde oturuyoduk battaniyenin ustunde.ama o ynmda olduğu için mutluydm.hiç bizaman şikayet etmedim.ertesi gün gidip cekyat almış bitane ikimiz onda oturuyoduk.ALLAHA sukur smdi herseyim var :)
Allah saadetinizi bozmasin hep boyle surer insallah
bacım iyi yazmışında konu sahibi ben degilim..Kiskanmis mi ???? teesuf ederim ben derdinize ortak olmaya calisiyorum siz resmen dalga geciyorsunuz.
Hic isim olmaz, kiskanc bir yapim hic yok ama illaki birini kiskanacaksamda benden her anlamda ustun ve basarili olmasi lazim sanirim (is,meslek,egitim,zengilik,mutluluk,statu, artik ne koyarsaniz koyun buraya) bana gore kiskanilacak degil ibret alinacak kisiler kendileri....
Ama Allah tabiki herkesi evlilignde mutlu etsin, ben sadece annenizin psikolojisine ornek vermek icin demistim.
Para zenginlik benim dunyada tamah etmeyecegim seylerdir, ve esimle evlenirkende hicbirzaman bu tip konulari dert etmedim, etmemde. Insan bir esde paradan once aramasi gereken cok daha onemli kriterler vardir bence ama gunumuzde dedigim gibi herkesin tek kriteri para olmus ve paraya bu kadar deger vermek hickimseye yarar saglamaz.
Allah bagislasin canim bizde 3,5 senelik evliyiz 3 yasinda bizimde.bir oglusumuz var :)Aminn 5 senelik evliyim smdi 4 yasnda oglan var yuvarlanıp gidiyoz![]()
ben çalışmıyorum artık . paraya önem veren ben değilim ben burda sadce ailemi üzmemek adına ayrıldım .
aynen kardesim agzina sağlık..Ya cok ozur dileyerek soylicem lutfen yanlis anlamayin ama yani helal cerceveler muhafazakar aile diye ozellikle belirtmissiniz yani dini butun bi ailesiniz anladigim kadariyla. Ama anlattiginiz sey bu soylediginizle hiic uyusmuyo bence annenize bunu soyleseydiniz keske en basinda. Insanlari parasi yok diye kucumsemek hani islamin hangi mezhebinde var merakettim.
Allah bagislasin canim bizde 3,5 senelik evliyiz 3 yasinda bizimde.bir oglusumuz var :)
bacım iyi yazmışında konu sahibi ben degilim..sen doktorla evlenen esinin kuzenini cekememisin biraz bende belkide mutludur ne biliyosun dedim