- 19 Ocak 2016
- 128
- 74
- 18
- Konu Sahibi kroomozomm
bundan yaklaşık bir sene önce bir okulda öğrtmenlik yapıyordum . ordaki matematik öğretmeni benden hoşlandı neyse bnde hoşlandım ve benim ilk aşkım oldu . çok güzel 4 ay geçirdik helal çerçeveler içerisinde . sonra yaz tatili geldi ve annem biseyler sezdi anlattım . bu arada bizim çok şükür durumumuz gayet yerinde ben keyfi olarak yapıyorum devlette ücretli olarak öğretmenliği . neyse annem direk kaç para maaş alıyo dedi bende dedim 3000 . resimlerini gösterdim gayet efendi aile yaşantısı bizimle aynı (muhafazakar) . daha bana adını bile sormadan olmaz bu iş dedi . neden dedim bana önüme getire getire bunu mu getirdin dedi . sen ana evine otobüslerle mi gelceksin dedi ki ben çalıştığım okula da otobüsle gidip geliyodum öyle zengin gösterişli şaşalı bir hayat yaşamıyorum . neyse asla olmaz hakkımı helal etmem babana sakın söyleme gözunden düşersin falan filan büsürü şey söyledi. annem herseyin en iyisini olmasını isteyen ve herkes ne der düşüncesiyle yaşayan biri . neyse babama akşam annem çıtlatmış ben inat edince . nasıl anlattıysa babamda gerek yok demiş ve bende bu sebeblerden ötürü bitirmek zorunda kaldım . resmen severek ayrılanlar olduk çok acı çektim ama ailemi ezip geçemezdim . bu meselenin üstünden 7 ay geçti tamamen bitti zaten içimdede . ama annem sürekli ne zaman evlenceksin (yaşım daha 24 ) yaşıtların hepsi evlendi sen kimseyi begenmiyosun diyip duruyo .bugünde aynı mesele oldu bende dedim ki zamanında sen beni istediğim kişiye vermiş olsaydın bende şuan evli olurdum dedim. bunun üstüne utanmıyosun dimi hala dedi onun hiç bişeyi yoktu dedi ( birikim para olarak yani ) sadece güldüm . annemin paraya bu kadar takılması beni deli ediyor ve içimde evliliğe karşı ufacık bisey bırakmıyor . o kadar korkuyorum ki çok zengin ama sevgisiz biriyle evlenicem diye . bu şekilde akşam akşam içlendim 

arkadaşlar zenginlikten kastım villalarda yaşayıp yatlarla tatile cıkıp porshe binen biri değiliz . kendi evimiz var yazlık var ve babamın kendi işi tekstil işinde bir de bir arabamız var bu kadar . filmlerdeki gibi değiliz yani yanlış anlamayın .

arkadaşlar zenginlikten kastım villalarda yaşayıp yatlarla tatile cıkıp porshe binen biri değiliz . kendi evimiz var yazlık var ve babamın kendi işi tekstil işinde bir de bir arabamız var bu kadar . filmlerdeki gibi değiliz yani yanlış anlamayın .
Son düzenleme: