Zengin kadın avcılığı başlamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 3 yaşına kadar çocuk kısmını hariç tutarım. Ama bak ben burda dil okuluna gidiyorum haftada 4 gün akşamları, normalde tam zamanlı çalışıyorum, eşimle farklı ülkede olduğumuz için haftasonu git gel yapıyoruz, ev isi temizlik yemek, aileler uzakta onlara git gel, yatırım işlerimiz vs vs yoğunuz yani. Kursta birkaç arkadaş var mesela hepsi evhanimi, ay sorsan öldüler bittiler yoğunluktan ağla ağla yani perisan ettiler beni. Ve sadece turkler böyle. Sürekli şikayet halindeler. Hele bu çocuğu olanlar, yani sınıfta diğer çocuğu olanlardan da utanmıyorlar dünyadaki en ama en meşgul onlar. Çocuklar gelmiş 5 yaşına zaten kresteler, sen ev hanımısın, çocuk yatıyor 8de. Ya sen neden sürekli şikayet ediyorsun valla bak doldum

Yaa çok da uzun yazmışsın katalog işi mi Allahım korusun

Babadan dededen kalanlarla eve yardım etmek mi kız benim eşim kabul eder mieve niye yardım edeyim yahu ben koca parası yiyorum kredi kartı ödememe de azcık ödeme yapıyorum işte kocama destek

Parça başına alıyorum marka ürünler olunca bir parçayi para bırakıyor her ay satış aynı olmuyor kazancımı niye söyleyim yahu
Ya anonim bir sitede kazanç söylememeyi de anlamıyorum da, sorma sebebim kesinlikle üç kuruş olduğunu düşünmem. Ne zaman böyle bir şey yapıyormuş gibi işinden bahseden çıksa çok kazanıyor bir şey yapıyormuş gibi yapar ama üç kuruş çıkar altından.

Neden anlatayım ki siz hiç ticaretle uğraşan birinin burada detaylı anlattığını bir kez gördünüz mü ben ilk araştırma evresinde hiç görmedim böyle paylaşımlar

Dr valla benim annem çalışıyor ama baksan bizim evimiz yıllardır ev hanımı olan yengemlerden daha temizdir. resim kursuna başlamış ağlıyor geçen yoruluyorum diye haftada 2 gün gidiyor ama çok yoruluyormuş. küçük çocuk harici evde oturan kadınlar bana da tuhaf geliyor. ve çevremde bunu seçen genç kızlar bile var. şaşırıyorum

Neden anlatayım ki siz hiç ticaretle uğraşan birinin burada detaylı anlattığını bir kez gördünüz mü ben ilk araştırma evresinde hiç görmedim böyle paylaşımlar
Yani ticaretle uğraşıyorum demek çok fazla değil mi yaptığınız iş için? Önemli göstermeye çalıştığınız için tepki alıyorsunuz bence. Başka çalışmayanlara laf edebileceginiz kadar İŞ olarak görmüyorum mesguliyetinizi.

Neden merak ettiniz bu kadar herkesin kazancı kendine ayrıca kazancımı söyleyecek değilim siz 10k kazancınızı anlatın yahu ben niye anlatayım
çünkü az olduğunu düşünüyorum. 10k ortalama bu arada geçen ay mesela dadece danışmanlık işinden 13 bin aldım ama bunu kendime kazanç saymıyorum işsiz olarak görüyorum kendimi. neyse söylemek istemeyin bir şey demiyorum

Çalışmayanlara laf etmedim ki benim hayat felsefem de işleyen demir ışıldar ayrıca evet iş yapıyorum ama hobi olarak yapıyorum ben canım isteyince çalışıyorum

Allahım sen koru tanışmaya korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…