Zengin bir Adamla Evlenebilmek İçin Ne Yapmalıyım.?

İbretlikkk.. Yaşlı teyzelerimizinm zengin koca Bulda evlen lafına Cevap oılmuş :)

Yıldan yıla güzelleşen çok fazla kadın var...doğal olarak yaşlansa bile güzel kadınlar var... hadi çirkinleşti diyelim estetik ne güne duruyor... Adamın estetikten haberimi yok acaba... Adamın parası bir gün bitebilir herşey olabilir iflas eder yada dahada zengin olur... ee kadın bulmuş zengin kocayı neden güzelliği kaybolsunki bakımı estetiği derken yıllar onu olduğundan dahada güzelleştirebilir... (bknz. Ajda pekkan) ama kadının güzelliği isterse ölene kadar bitmez iyiden iyiye feminist oldum ya ben.

kapak olmuş ..
sinir oluyorum böyle zengin koca arayan malukatlara ....adamın içi boşsa zengin olsa ne yazar ..kafa dengi olsun çalışır yaparız ne var ki fani dünya yaa üç günlük ...

Kadın kendini mal gibi pazarlamaya çalışmış adam da kadına malmış gibi muamele yapmış hakedene

daha önce okumuştum çok güzel bir yazı paylaşım için teşekkürler adam fena kapak yapmış kıza

Zengin erkekten cocuk yapıldığında ve bosanıldıgında yine zengin kalınabiliyor. Ornekleri cook dolu ünlülerde hele:) . Yani kadının yaşlanması falan yok. Gençken yapacagını yapıyor. En Kafası boş guzel kadın bile bunu yapıp hayatını garantiliyor. Dolu etrafta. E tabi bunu sevdiği adamdan cocuk doğurup, aldatılıp baba evine donen kadınlar cok eleştiriyor. Içten içe pişman olduklarını hiç itiraf edemeden..

çok fena lafı oturtmuş alkışş!!!

böyle düşünen bayanlar için iyi bir cevap olmuş.

kim olduğunu hatırlayamadım ama bilim adamının birine böyle bir teklifte bulunmuş çok güzel bir kadın.'sizin zekanızı ,benim güzelliğimi alan bir çocuğumuz olduğunu düşünsenize diye.'adam ;ya tam tersi olursa ne olacak diye cevap vermiş.

kızda biraz akıl olsa yılda 500 bin kazanan adamın saf bi oğlu varsa onu ayartıp evlenebilir.
bu mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…