ZEKERİYA KUL hakkında bilğisi olan var mı?

Ameliyata sayili gunler var.fakat sorun keske sadece o olsa iki gundur esimin sol tarafinda bir agri var hastahanelerde perisaniz...kum dokuyor dediler vallq rezillik birde ameliyatimi iptal etmek uzereydim. neyse ki iyi sukur.....

Canıımmm.... Pozitif düşün,herşey çok güzel olsun :KK66: Şans seninle olsun,çok güzel haberlerle aramızda ol :KK66:
Gittim doktorla ameliyat oncesi yine gorustuk 300 350 arasi ameliyat sirasinda karar verecek cok heyecanliyim cizimlerim bile beni mutlu etmeye basladi meme altindan kas alti h.profil yuvarlak mentor cok az kaldi kizlar yarin sabah 8 de hastanede tahliller yapilacak ve saat 9 da ameliyat olacagim insallah hayirlisiyla....

Gittim doktorla ameliyat oncesi yine gorustuk 300 350 arasi ameliyat sirasinda karar verecek cok heyecanliyim cizimlerim bile beni mutlu etmeye basladi meme altindan kas alti h.profil yuvarlak mentor cok az kaldi kizlar yarin sabah 8 de hastanede tahliller yapilacak ve saat 9 da ameliyat olacagim insallah hayirlisiyla....
Canım aslında zekeriya kul koltuk altı yöntemini sık kullanan doktorlardan diye biliyorum.meme altı olmasını sen mi istedin,o mu tercih etti?

Hayırlısı canım :) Güzel haberlerini bekliyoruz :KK66:

Ben koltuk altı olduğum için merak ettim canım.benim doktorum da göğüs alt kısmımda hiç doku olmadığı ve gergin olduğu için,koltuk altımda da bol çizgi olduğu için koltuk altını tercih etmişti.
Aynen zekeriya beyde ayni seyi soyledi gergin olsaydi koltuk alti yapardim ama senin derin yumusak hem toparlanir dedi bende isine karismak istemedim

Aynen zekeriya beyde ayni seyi soyledi gergin olsaydi koltuk alti yapardim ama senin derin yumusak hem toparlanir dedi bende isine karismak istemedim
Tabi canım doktor öyle dedikten sonra,sonuçta her iki yöntemi de uygulayabilen bir doktor.senin için en uygunu neyse onu seçmiştir.inşallah çok güzel bir sonuç alırsın:)

Kaça
kızlar valla uzun zamandır düşün düşün kafayı yiyecektim....o doktor bu doktor ne yapayım bılemedım....kımısı çok iyi fiyat uçuk kimi de tereddutte bırakıyor insanı....zekerıya beyle göruştum fıkırlerimiz uyuştu ama eski hastalarına ulaşamıyorum....ne yapayım bılmıyorum aslında...zekerıya bey hakkında bılgısı olan var mı....olumlu olumsuz.....
kaça yapiyo acaba?

X