Zehirlenir miyim? Korkuyorum, yardım edin!

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
198
2 saat önce masada gördüğüm kocaman böceğin üzerine kolonya ve çamaşır suyu sıktım. 15 dakika önce çıktığımda ise hafif bir koku vardı ama çamaşır suyunun kendi kokusu da olabilir. İnternette çamaşır suyuyla bir şeylerin karışmasının zehirlenmeye sebep olabileceği yazıyordu. Zehirlenmiş olabilir miyim? Korkuyorum.

Yok inşallah birşey olmaz.Ama bir daha böyle birşey yapmayın.Temiz havaya çıkın,yoğurt yiyin.

Oncelikle sakin olun korkmayin
"114
bu numara yardimci olur zehirlenmeyle ilgili danisma hatti

İnternette bulduğum bilgi de bir gaz açığa çıksa yeşil renkli, görülebilen bir şey olurmuş. Doğru mu?

İnternette bulduğum bilgi de bir gaz açığa çıksa yeşil renkli, görülebilen bir şey olurmuş. Doğru mu?
Ben yıllaaaar yıllar önce çamaşır suyu ile tuz ruhunu karıştrmistim hiç öyle bişey olmadı ama zehirleniyordum. Bende bildigin duman çıkmıştı. Bişey olmaz merak etmeyin.

Ben yıllaaaar yıllar önce çamaşır suyu ile tuz ruhunu karıştrmistim hiç öyle bişey olmadı ama zehirleniyordum. Bende bildigin duman çıkmıştı. Bişey olmaz merak etmeyin.
Vallahi bir daha böyle bir şey yapmam. Kendime söz verdim en kadar korkarsam korkayım bir böceği öldürmeyeceğim.

Vallahi bir daha böyle bir şey yapmam. Kendime söz verdim en kadar korkarsam korkayım bir böceği öldürmeyeceğim.
öldürmeyin faraş ile alın dışarı bırakın. Ben akrep' e bile böyle eziyet etmedim ki çok korkarım eklem bacaklılardan

Yazık zavallı hayvan eziyetli ölmüş yav. Bir şey olduğunu zannetmiyorum ama bir dahakine dikkat edin kimyasalları çok karıştırmamaya.

O ikisi tepkimeye girmez, yanlış biliyorsam biri düzeltsin . Alkol yani asit falan olsa neyse. Üşenmesem gider denerdim. Psikolojik sizinkisi rahat olun bişeyiniz yok

iki saat uzun bir süre belirtilerini hissederdiniz..
ama keşke uzaklaştırmanın bir yolunu bulsaydınız (((

Bir kere camasir suyu ile kirec sökücüyü yanlislikla karistirmistim da nefessiz kalmistim. O derece tehlikeli olacagini sanmiyorum ama hemen temiz havaya cikin bir de yogurt yiyin, gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…