- 4 Şubat 2015
- 6.114
- 12.373
- 448
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yazık hayvana.bir canlıya merhamet etmeyene merhamet edilmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık böceğe,sonuç olarak oda bir canlı. Havluyla tutup dışarı atsaydın.2 saat önce masada gördüğüm kocaman böceğin üzerine kolonya ve çamaşır suyu sıktım. 15 dakika önce çıktığımda ise hafif bir koku vardı ama çamaşır suyunun kendi kokusu da olabilir. İnternette çamaşır suyuyla bir şeylerin karışmasının zehirlenmeye sebep olabileceği yazıyordu. Zehirlenmiş olabilir miyim? Korkuyorum.
Odayi havalandirin. Camasir suyu surdugunuz yeri temizleyin. Korkmayin bisi olmaz hemen.2 saat önce masada gördüğüm kocaman böceğin üzerine kolonya ve çamaşır suyu sıktım. 15 dakika önce çıktığımda ise hafif bir koku vardı ama çamaşır suyunun kendi kokusu da olabilir. İnternette çamaşır suyuyla bir şeylerin karışmasının zehirlenmeye sebep olabileceği yazıyordu. Zehirlenmiş olabilir miyim? Korkuyorum.
İçini ferah tut. Odayı iyice havalandır çok içine sinmiyorsa bir kase yoğurt ye .2 saat önce masada gördüğüm kocaman böceğin üzerine kolonya ve çamaşır suyu sıktım. 15 dakika önce çıktığımda ise hafif bir koku vardı ama çamaşır suyunun kendi kokusu da olabilir. İnternette çamaşır suyuyla bir şeylerin karışmasının zehirlenmeye sebep olabileceği yazıyordu. Zehirlenmiş olabilir miyim? Korkuyorum.