• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehirlenir miyim? Korkuyorum, yardım edin!

Belirti var mı cok da etkılı karısım değil ya ben neler karıstırmadım ki camasır suyuyla temızlık yaparken birsey olmadı.

2 saat önce masada gördüğüm kocaman böceğin üzerine kolonya ve çamaşır suyu sıktım. 15 dakika önce çıktığımda ise hafif bir koku vardı ama çamaşır suyunun kendi kokusu da olabilir. İnternette çamaşır suyuyla bir şeylerin karışmasının zehirlenmeye sebep olabileceği yazıyordu. Zehirlenmiş olabilir miyim? Korkuyorum.
Yazık böceğe,sonuç olarak oda bir canlı. Havluyla tutup dışarı atsaydın.

2 saat önce masada gördüğüm kocaman böceğin üzerine kolonya ve çamaşır suyu sıktım. 15 dakika önce çıktığımda ise hafif bir koku vardı ama çamaşır suyunun kendi kokusu da olabilir. İnternette çamaşır suyuyla bir şeylerin karışmasının zehirlenmeye sebep olabileceği yazıyordu. Zehirlenmiş olabilir miyim? Korkuyorum.
Odayi havalandirin. Camasir suyu surdugunuz yeri temizleyin. Korkmayin bisi olmaz hemen.

Ben koskoca omrumceye kiyamadim, bardak yardimiyla disariya attim hayvani.. camasir suyu + kolonya ilk kez duydum.. :işsiz:

dısarı atın dıye cok yorum okudum da
dısarı attıgınızda bırının kafasına ustune balkonuna dusmuyor mu hayvan ya :)
dusunsenıze ruzgarda varsa kımbılır kımın ustune ucacak hayvan

40 yıl düşünsem böceğin üzerine çamaşır suyu ve kolonya sıkmak aklıma gelmez. Bir havlu veya selpak yardımıyla böceği alabilirdiniz, veya korkuyorsanız birinden yardım isteyebilirdiniz. Böceğe işkence etmek de nedir, en tahammülsüz olduğum konu hayvanlara eziyettir. Bu da bir cân..

Umarim endiseniz yersizdir bir seyiniz yoktur ama okurken gözüm seğirdi. Böcekten korkuyor olabilirsiniz bocek gorunce kasinkaua basliyor olabilirsiniz her sey olabilir ama yahu can almak cana eziyet etmek ne demek? Sesi solugu çıkmıyor diye canı yok mu sandiniz hayvancagizi size ne zararı vardi

Camasir suyu uzerine kolonya dokmek ne mantiktir hayvani kirklamissiniz resmen :))) bisey olcagini sanmam.

Bide çakmak çaksaydın bari...

Peçeteyle falan camdan atamazmıydın ?
Zehirlenmemişsindir sürekli solumamışsın ki kaç yıllık çamaşır suyu kullanıcısıyım bazen kafa yapıyo ama daha zehirlenmedim..
Ama asla başka deterjanla karıştırmam.

İçini ferah tut. Odayı iyice havalandır çok içine sinmiyorsa bir kase yoğurt ye .

Back
X