- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Iyide neden bocege kolonya ve camasir suyu döktünüz.
Of yazik degil mi ne kadar cani acimistir
Öldürmeyi gectim eziyet etmissiniz bide
Disari atabilirdiniz.
Millet vahşiYoğurt yiyin temiz havaya çıkın camları açın ortam havalansn. Bir de hayvana böyle bir eziyet etmeyin. Kolonya sıkacak kadar hareketsiz kalmış hayvan. Bir faraş ve süpürge ile alıp atabilirdiniz. Geçmiş olsun
Daha önceleri böcek ilacı bulamadığımda kolonya döküyordum. Baktım kolonya buna pek etki etmedi.. Ama pişman oldum.Hayatımda ilk defa böceğin üstüne çamaşır suyu bilmemne dökeni gördüm, hayvan size geldiğine pişman olmuş ruhu şad olsun.
Öyle kolay zehirlenilmez korkmayın. Zehirlenseniz konu açabilecek gücünüz olmazdı Allah korusun.
Daha önceleri böcek ilacı bulamadığımda kolonya döküyordum. Baktım kolonya buna pek etki etmedi.. Ama pişman oldum.
Simdi o kolonyayi ve camasir suyunu alio gelene kadar o bocek sabitmi durdu. Hadi birini doktunuz digerini dokerken kacmadimi. Yoksa karistirip oylemi doktunuz. Kafamda deli sorular..Çok büyük bir fobim var. Böcek ilacını bulamadım ve zıplayan bir böceğe benziyordu.
Bulantı kusma nefes darlığı öksürme baygınlık hissi var mı?2 saat önce masada gördüğüm kocaman böceğin üzerine kolonya ve çamaşır suyu sıktım. 15 dakika önce çıktığımda ise hafif bir koku vardı ama çamaşır suyunun kendi kokusu da olabilir. İnternette çamaşır suyuyla bir şeylerin karışmasının zehirlenmeye sebep olabileceği yazıyordu. Zehirlenmiş olabilir miyim? Korkuyorum.
Yok, hayır. Sadece burnumda hafif bir yanma var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum.Bulantınız falan var mı şu an peki?
muhteşem ikiliBen yıllaaaar yıllar önce çamaşır suyu ile tuz ruhunu karıştrmistim hiç öyle bişey olmadı ama zehirleniyordum. Bende bildigin duman çıkmıştı. Bişey olmaz merak etmeyin.
hava slon odayı havalandırın su için yogurt yiyin2 saat önce masada gördüğüm kocaman böceğin üzerine kolonya ve çamaşır suyu sıktım. 15 dakika önce çıktığımda ise hafif bir koku vardı ama çamaşır suyunun kendi kokusu da olabilir. İnternette çamaşır suyuyla bir şeylerin karışmasının zehirlenmeye sebep olabileceği yazıyordu. Zehirlenmiş olabilir miyim? Korkuyorum.
Keşke böceğe de, arkadaşlarına danışmak için fırsat verseydin.Yok, hayır. Sadece burnumda hafif bir yanma var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Ben de yaptım o salaklığı. Daha doğrusu çamaşır suyunu duruladım sandım ama iyice durulanmamış, tuz ruhunu dökünce cosss diye bir ses ve duman çıktı. Hemen soğuk suyu ve camları açtım ama genzim biraz yandı tabi. Bir daha asla yapmam.Bende gecen banyoyu temizlerken nasıl gözüm dönmüşse çamaşır suyuyla tuz ruhunu karıştırdım ayyy çok fenaydı.cama çıkınca kendime geldim sizinki Okadar kötü değildir bence evi havalandırın bişey olmaz korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?