• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehirlenir miyim? Korkuyorum, yardım edin!

Hayatımda ilk defa böceğin üstüne çamaşır suyu bilmemne dökeni gördüm, hayvan size geldiğine pişman olmuş ruhu şad olsun. :KK53:

Öyle kolay zehirlenilmez korkmayın. Zehirlenseniz konu açabilecek gücünüz olmazdı Allah korusun.

Yoğurt yiyin temiz havaya çıkın camları açın ortam havalansn. Bir de hayvana böyle bir eziyet etmeyin. Kolonya sıkacak kadar hareketsiz kalmış hayvan. Bir faraş ve süpürge ile alıp atabilirdiniz. Geçmiş olsun
Millet vahşi :D

Hayatımda ilk defa böceğin üstüne çamaşır suyu bilmemne dökeni gördüm, hayvan size geldiğine pişman olmuş ruhu şad olsun. :KK53:

Öyle kolay zehirlenilmez korkmayın. Zehirlenseniz konu açabilecek gücünüz olmazdı Allah korusun.
Daha önceleri böcek ilacı bulamadığımda kolonya döküyordum. Baktım kolonya buna pek etki etmedi.. Ama pişman oldum.

Çok büyük bir fobim var. Böcek ilacını bulamadım ve zıplayan bir böceğe benziyordu.
Simdi o kolonyayi ve camasir suyunu alio gelene kadar o bocek sabitmi durdu. Hadi birini doktunuz digerini dokerken kacmadimi. Yoksa karistirip oylemi doktunuz. Kafamda deli sorular.. :KK53:

2 saat önce masada gördüğüm kocaman böceğin üzerine kolonya ve çamaşır suyu sıktım. 15 dakika önce çıktığımda ise hafif bir koku vardı ama çamaşır suyunun kendi kokusu da olabilir. İnternette çamaşır suyuyla bir şeylerin karışmasının zehirlenmeye sebep olabileceği yazıyordu. Zehirlenmiş olabilir miyim? Korkuyorum.
Bulantı kusma nefes darlığı öksürme baygınlık hissi var mı?

Bende gecen banyoyu temizlerken nasıl gözüm dönmüşse çamaşır suyuyla tuz ruhunu karıştırdım ayyy çok fenaydı.cama çıkınca kendime geldim sizinki Okadar kötü değildir bence evi havalandırın bişey olmaz korkmayın

tum hayvanları severım
fare oksamıslıgım cekırge ve pirana beslemıslıgım ve bilumum hayvanlara kucak acmıslıgım vardır da
haşere gordum mu evı ona bırakıp kaçardım heralde
sız zehırlenmezsınız de bocegı zehırledıgınız kesın
ona ıskence etmek yerıne dırek öldureceksenız oldurun şahsen ben uzerıne de vuramam sızde oyleysenız esınızı cagırın o halletsın ne olursa olsun ıskence etmeyın yınede yazık ya

E Allah'in boceginden ne istediniz ya yazik ,ezip öldurseniz daha iyiymis ki bence disari atmak daha iyi olurdu heralde.. gerci devasa biseyse o an korkuyla napilir blmuorum da...
Ee iyisiniz di mi..

Ben böcek görünce kapak kapatıp, altına kağıt iliştiriyorum, cama kadar öyle taşıyorum.

Değerli ciğerlerinizi önceden düşünüp, sineklik taktıraydınız keşke.

Kimse haşerelerden hoşlanmaz, ama çamaşır suyu ve kolonya da sadist yöntem, kibrit atsaydınız bir de üstüne

2 saat önce masada gördüğüm kocaman böceğin üzerine kolonya ve çamaşır suyu sıktım. 15 dakika önce çıktığımda ise hafif bir koku vardı ama çamaşır suyunun kendi kokusu da olabilir. İnternette çamaşır suyuyla bir şeylerin karışmasının zehirlenmeye sebep olabileceği yazıyordu. Zehirlenmiş olabilir miyim? Korkuyorum.
hava slon odayı havalandırın su için yogurt yiyin

Bende gecen banyoyu temizlerken nasıl gözüm dönmüşse çamaşır suyuyla tuz ruhunu karıştırdım ayyy çok fenaydı.cama çıkınca kendime geldim sizinki Okadar kötü değildir bence evi havalandırın bişey olmaz korkmayın
Ben de yaptım o salaklığı. Daha doğrusu çamaşır suyunu duruladım sandım ama iyice durulanmamış, tuz ruhunu dökünce cosss diye bir ses ve duman çıktı. Hemen soğuk suyu ve camları açtım ama genzim biraz yandı tabi. Bir daha asla yapmam.

Back
X