• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zbyd düğün fotoğrafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar,

Çok hoş bir çift olmuşsunuz, Allah bir ömür boyu mutlu etsin. Ben gelinliğinize bayıldım, hazır mı acaba? Aysiranın bir modeline benziyor, katalog modeli midir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hayırlı uğurlu olsun.

zübeydecım cok tatlı bır gelın olmussun masallah sana tü tü tü :)
gelınlıgının dantelını cok begendımmm; makyajın, sacın, hepsının uyumu cok güzel.
MUTLULUGUNUZ DAIM OLSUN INSALLAH...:54:

gelınlıgının dantelını cok begendımmm; makyajın, sacın, hepsının uyumu cok güzel.

çok güzel olmuşsunuzz...çok güzel bi düğün olmuşş.. gelinliğinize bayıldımm..
Allah mutluluğunuzu daim etsin... yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasınn.. :))

Canım cok güzel olmussun .. bir ömür boy mutluluklar dilerım :nazar:

Tebrik ederim Canim mutluluklar:21:

Mutluluklar dilerim canım :) :nazar:

ömür boyu mutluluklar :)

çok yakışmışsınız hep mutlu olursunuz inşallah :)

cok sirinsin canımmm gelınlık,kusak,araba 10 numaraaaaa :46::46::46:

Kızlar güzel yorumlarını için çok teşekkür ederim darısı tüm bekarlara inşallah:16:
Merhabalar,

Çok hoş bir çift olmuşsunuz, Allah bir ömür boyu mutlu etsin. Ben gelinliğinize bayıldım, hazır mı acaba? Aysiranın bir modeline benziyor, katalog modeli midir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkür ederim canım aysira değil ama aysira gelinlikte de aynı modeli denemiştim:)
Aysira gelinlikten az aşagıda güzel bir gelinlikci bulmuştuk diktirdik çok sevdim bende sizin de begenmenize çok sevindim teşekkürler

teşekkür ederim:16:

amin güzel duaların için amin....

gelinliğiniz tam benim tarzım nereden ne kadara aldığınızı yazarmısınız özleden msj da atbilirsiniz.

Araba tam hayalimdekine benziyor. Boğazın ortasında olmuş sanırım. Harika. :)

çok güzel bir gelin ve damat :))) maşallahh diyelim bir de çerkez misin? düğün fotolarında şeşen oynuyor gibi geldin :)

ne kadar tatlısınız yaa maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin :16:

Back