- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
Allah mutlu mesut etsin bi yastıkta kocatsın
Teşekkür ederim canım sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah mutlu mesut etsin bi yastıkta kocatsın
Fotoğrafların üzerine tıklayınca acıcık büyüyor unutmayın emi
çok naziksiniz çok teşekkür ederim...Acıcık değil baya bir büyüyor ,hatta zoom bile yapıyor azcık ve foto büyüdükçe de ne kadar güzel bir kadın olduğunuz daha iyi anlaşılıyor.Herşeyinizi çok beğendim.Bir ömür boyu mutluluklar.
teşekkürlerrÇok şeker olmuşsun canım allah mesut etsinn..
teşekkür ederimArabaya bayıldımmm herşey çok güzel görünüyor.Allah mesut etsin bir ömür.
teşekkür ederimmtebrikler canım Allah mutluluğunuzu daim etsin
ah canım gercektn talihsizlik olmuş inşallah gönlüne göre bi yer tutulur gönlünce düğünün olur canımm inşallah sana da nasip olur....Benim durumum okadar sikintiliki kasimda tuttugmz kir dugunu mekanimiz yikildi kapora ve tum hazirliklar mahfoldu simdi kisa bir zamnim var ve cok bunalmis durumdayiz tum alternatfleri degerlendryorz ama bayada maliyetliymis bizim butceyi malesef asiyo ama cvbin icin cok tesekkur ederm ayrica gercektende harika gorunuyo dugununz allh banada nasip eder ins
çok teşekkür ederimmutluluklar canım gelinliğin herşey çok hoş mutluluğunuz daim olsun İNŞALLAH.
çok teşekkür ederimmNe guzel gorunuyorsunuz sonsuz mutluluklar dılıyorum
inan çok utandımçok güzel şeyler çok mutlu oldum inanağzına yüreğine sağlık seninde canım bakan güzel gözlerine sağlıkbır gelın bu kadar guzel olabılır ıste son nokta dıyorum.. fotograflarınıza bakınca cok duygulandım. esınde sende cok sevımlısınız ve mutluluk cok yakısmıs yuzunuze.. hayatınız boyuncamutluluk pesınızı bırakmasın ınsallah.. bol bol bebısleırnız olsun :) nıce seneleree ıkınızınde dogumgunu ewlılık yıldonumu olmus bence ... o kadar guzelsınız kı daha yazarım bırseyler ama yazmıyayım dımı ayıp olur artık :) bende 2 ay sonra gelın olucam ınsallah senın kadar guzel ve mutlu olurum...
allah razı olsun teşekkürlerÇok güzel olmuşsunuz yakışııyorsunuzda bir ömür mutluluklar dilerim
Bende çok beğendimm herşey çok güzel olmuşş