• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zbyd düğün fotoğrafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım mrb, gerçekten resimlerinizde sizde çok güzelsiniz allah bir ömür boyu mutlu etsin inş gözlerinizdeki ışıltı hiç sönmesin ben senden başka bir paylaşım rica edicem bende nasipse haziran ayında evlenicem bana tekne düğünüyle alakalı biraz tecrübelerinden bahsedermisin ama mümkünse detaylı rica edicem mesela nikahın kıyıldı sonra eğlenceyimi orada yaptın öyleyse yemeklimi yaptın ve kaç kişilik yaptınız fiyatlar nasıldı ve davetlilerin memnun kaldımı kafam da tekneyle alakalı bazı önyargılar var topuklu ayakkabı yaşlı misafirler vs. acil cvp bekliyorum yarına kadar kesin kararımı belirtip tekneyi tutucaz tabi sen nasıl tekne kiraladın onuda paylaşabilirsen bir hata yapmayız en azından çok teşekkür ederim şimdiden.

Fotoğrafların üzerine tıklayınca acıcık büyüyor unutmayın emi:16::16::16:

Acıcık değil baya bir büyüyor ,hatta zoom bile yapıyor azcık ve foto büyüdükçe de ne kadar güzel bir kadın olduğunuz daha iyi anlaşılıyor.Herşeyinizi çok beğendim.Bir ömür boyu mutluluklar.

Arabaya bayıldımmm herşey çok güzel görünüyor.Allah mesut etsin bir ömür.

mutluluklar canım gelinliğin herşey çok hoş mutluluğunuz daim olsun İNŞALLAH.

Benim durumum okadar sikintiliki kasimda tuttugmz kir dugunu mekanimiz yikildi kapora ve tum hazirliklar mahfoldu simdi kisa bir zamnim var ve cok bunalmis durumdayiz tum alternatfleri degerlendryorz ama bayada maliyetliymis :( bizim butceyi malesef asiyo ama cvbin icin cok tesekkur ederm ayrica gercektende harika gorunuyo dugununz allh banada nasip eder ins

bır gelın bu kadar guzel olabılır ıste son nokta dıyorum.. fotograflarınıza bakınca cok duygulandım. esınde sende cok sevımlısınız ve mutluluk cok yakısmıs yuzunuze.. hayatınız boyuncamutluluk pesınızı bırakmasın ınsallah.. bol bol bebısleırnız olsun :) nıce seneleree ıkınızınde dogumgunu ewlılık yıldonumu olmus bence ... o kadar guzelsınız kı daha yazarım bırseyler ama yazmıyayım dımı ayıp olur artık :) bende 2 ay sonra gelın olucam ınsallah senın kadar guzel ve mutlu olurum...

Acıcık değil baya bir büyüyor ,hatta zoom bile yapıyor azcık ve foto büyüdükçe de ne kadar güzel bir kadın olduğunuz daha iyi anlaşılıyor.Herşeyinizi çok beğendim.Bir ömür boyu mutluluklar.
çok naziksiniz çok teşekkür ederim...:16:
Çok şeker olmuşsun canım allah mesut etsinn..
teşekkürlerr:16:
Arabaya bayıldımmm herşey çok güzel görünüyor.Allah mesut etsin bir ömür.
teşekkür ederim:16:
tebrikler canım Allah mutluluğunuzu daim etsin
teşekkür ederimm:16:
Benim durumum okadar sikintiliki kasimda tuttugmz kir dugunu mekanimiz yikildi kapora ve tum hazirliklar mahfoldu simdi kisa bir zamnim var ve cok bunalmis durumdayiz tum alternatfleri degerlendryorz ama bayada maliyetliymis :( bizim butceyi malesef asiyo ama cvbin icin cok tesekkur ederm ayrica gercektende harika gorunuyo dugununz allh banada nasip eder ins
ah canım gercektn talihsizlik olmuş inşallah gönlüne göre bi yer tutulur gönlünce düğünün olur canımm inşallah sana da nasip olur....
mutluluklar canım gelinliğin herşey çok hoş mutluluğunuz daim olsun İNŞALLAH.
çok teşekkür ederim:16:
Ne guzel gorunuyorsunuz sonsuz mutluluklar dılıyorum :16:
çok teşekkür ederimm:16:
bır gelın bu kadar guzel olabılır ıste son nokta dıyorum.. fotograflarınıza bakınca cok duygulandım. esınde sende cok sevımlısınız ve mutluluk cok yakısmıs yuzunuze.. hayatınız boyuncamutluluk pesınızı bırakmasın ınsallah.. bol bol bebısleırnız olsun :) nıce seneleree ıkınızınde dogumgunu ewlılık yıldonumu olmus bence ... o kadar guzelsınız kı daha yazarım bırseyler ama yazmıyayım dımı ayıp olur artık :) bende 2 ay sonra gelın olucam ınsallah senın kadar guzel ve mutlu olurum...
inan çok utandım:17:çok güzel şeyler çok mutlu oldum inan:16:ağzına yüreğine sağlık seninde canım bakan güzel gözlerine sağlık:16:
Çok güzel olmuşsunuz yakışııyorsunuzda bir ömür mutluluklar dilerim :17:
allah razı olsun teşekkürler:16:
Bende çok beğendimm herşey çok güzel olmuşş :D

çok tesekkür ederim:16:

çok güzel olmuşsunuzz...çok güzel bi düğün olmuşş.. gelinliğinize bayıldımm..
Allah mutluluğunuzu daim etsin... yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasınn.. :))

çok yakışmışsınız hep mutlu olursunuz inşallah :)

Back