Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederimmmmçok yakışmışsınıız
düğün mekanı neresi?
:)) daha küçük görünüyosunuz ama 24 25ten :)) ben 28'im
çok teşekkür ederimmmm
düğünümüz inci su tekne de oldu boğazda ...çok güzeldi çok özledim bak şimdi
çok teşekkür ederimay canımm şahane olmuşsunsonsuz mutluluklar dilerim
mutluluğunuz, aşkınız daimi olsun canım..
siz de düğün de harika görünüyor
çok teşekkür ederimmmm
düğünümüz inci su tekne de oldu boğazda ...çok güzeldi çok özledim bak şimdi
:)çok teşekkür ederimmm kuzum ya bide düşün bu makyajlı vs ben sana normal halimi yollasam çocuk bu dersin nedendir bilinmez evli olduma inanmıyorlar bide apartmanda 2 bekar ev tutmuş gibi dio kuzenler:)öğrenci gibi
Allahım sizi daha da mutlu etsin..
Herşey çok güzel görünüyor
Mutluluklar dilerim...
Mutluluklar dilerim, cok guzel olmussunuz :)
mutlulugun daim olsun....
Allah mesut etsin çok güzel fotolar
çççokkkkkk teşekkür ederim çok naziksiniz aminn amin aminnRüya gibi bir düğün olmuş çok güzel geçmiş belli :) maş allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin.
Canım siz bu arabayı hangi firmadan kiraladınız? bende nişanım için kiralamak istiyorum ama çoğu firma arabaya zarar gelecek diye süslemeye izin vermiyor
Ay evet düğünümz çok güzeldi olu maşallah dediğin gibi manzara yetti...inanırım daha neler ortak çıkıcak acabacanım çok güzel bir düğün olduğu fotograflardan belli oluyor. zaten manzara yetiyor. bu arada gelinliğinin dantelide benimkindenmiş çok yakışmış çok güzel olmuşsun. maaşallah
çok teşekkür ederimmaşallah düğün fotoları da ayrı güzel mutluluklar
maaşallah allah nazardan korusun çok güzel bi gelin olmuşsunuz gelinliğinizde çok güzel allah bozmasın ömür boyu mutluluklar