• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zbyd düğün fotoğrafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:nazar:ay canımm şahane olmuşsun:21:sonsuz mutluluklar dilerim:16::16:

çok yakışmışsınıız:nazar:
düğün mekanı neresi?
çok teşekkür ederimmmm

düğünümüz inci su tekne de oldu boğazda ...çok güzeldi çok özledim bak şimdi:17:
:)) daha küçük görünüyosunuz ama 24 25ten :)) ben 28'im :51:

:)çok teşekkür ederimmm kuzum ya bide düşün bu makyajlı vs ben sana normal halimi yollasam çocuk bu dersin nedendir bilinmez evli olduma inanmıyorlar bide apartmanda 2 bekar ev tutmuş gibi dio kuzenler:)öğrenci gibi :27:

çok teşekkür ederimmmm

düğünümüz inci su tekne de oldu boğazda ...çok güzeldi çok özledim bak şimdi:17:

mutluluğunuz, aşkınız daimi olsun canım..:16:
siz de düğün de harika görünüyor
:nazar:

çok teşekkür ederimmmm

:)çok teşekkür ederimmm kuzum ya bide düşün bu makyajlı vs ben sana normal halimi yollasam çocuk bu dersin nedendir bilinmez evli olduma inanmıyorlar bide apartmanda 2 bekar ev tutmuş gibi dio kuzenler:)öğrenci gibi :27:

:D ay öğrenci böyle evi eşyayı nerden bulsun ayol :D

küçük görünüyosunuz cidden ama bu kötü bi şey değil bence beni de küçük sanıyolar önceden uyuz oluyodum şimdi 28ken 22 gibisin falan diyolar çok hoşuma gidiyor :32::32:

Rüya gibi bir düğün olmuş çok güzel geçmiş belli :) maş :nazar: allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin.
Canım siz bu arabayı hangi firmadan kiraladınız? bende nişanım için kiralamak istiyorum ama çoğu firma arabaya zarar gelecek diye süslemeye izin vermiyor :(

canım çok güzel bir düğün olduğu fotograflardan belli oluyor. zaten manzara yetiyor. bu arada gelinliğinin dantelide benimkindenmiş :9: çok yakışmış çok güzel olmuşsun. :nazar: maaşallah :nazar:

maaşallah allah nazardan korusun çok güzel bi gelin olmuşsunuz gelinliğinizde çok güzel allah bozmasın ömür boyu mutluluklar:nazar::nazar::nazar:

Rüya gibi bir düğün olmuş çok güzel geçmiş belli :) maş :nazar: allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin.
Canım siz bu arabayı hangi firmadan kiraladınız? bende nişanım için kiralamak istiyorum ama çoğu firma arabaya zarar gelecek diye süslemeye izin vermiyor :(
çççokkkkkk teşekkür ederim çok naziksiniz aminn amin aminn:nazar:
canım çok güzel bir düğün olduğu fotograflardan belli oluyor. zaten manzara yetiyor. bu arada gelinliğinin dantelide benimkindenmiş :9: çok yakışmış çok güzel olmuşsun. :nazar: maaşallah :nazar:
Ay evet düğünümz çok güzeldi olu maşallah :nazar:dediğin gibi manzara yetti...inanırım daha neler ortak çıkıcak acaba:9:
maşallah düğün fotoları da ayrı güzel mutluluklar :nazar:
çok teşekkür ederim :16:
maaşallah allah nazardan korusun çok güzel bi gelin olmuşsunuz gelinliğinizde çok güzel allah bozmasın ömür boyu mutluluklar:nazar::nazar::nazar:

Amin canım amin ALLAH razı olsun:nazar::16:

Canım çok güsel bir gelin olmuşsun,çok tatlı bir çiftsiniz maşallah,çok yakışmışsınız...Nazar değmesin...
Ömür boyu mutluluklaaar...:16:

Son düzenleme:
canım çok şirin maşallah,allah mesut etsin, bu arada gelinliğin altına renkli ayakkabı olayına bayıldım doğrusu ilerde bende düşünebilirim bunu yazdım :12::12:

Back