- 17 Şubat 2015
- 7.470
- 19.551
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.681
Daha kahvaltı yapmadım sabah tartım 54.4 dü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de saat 1 de ilk öğünü yaptım 7 civarında sonuncuyu yapar günü kapatırım. Güncel 53.8Sabah aç karnına Türk kahvemi içip zumbaya gittim 1 saat, sonra simidin %75 ini yedim (bu detay önemli) yumurta yarım yağlı süzme peynir salatalık zeytin yedim.
Aksam da 1 tanecik lahmacun yicem kapanıcak gün 1100 kcal ile
Allah rahmet eylesin annenize çok zor bir durum en büyük tesellim çocuklarım ve eşim zaten onlar sayesinde ayaktayımAllah rahmet etsin.benim de annem küçük yaşta vefat etti seni anlayabiliyorum.Bu sebeble çocuklarıma çok fazla düşkünüm
Selam grubun kurali her hafta birazda olsa kilo vermek sabit kalmamak ya da almamak.Alirsa 10bin adim cezasi var.Yani öyle kati kurallari olan grup degiliz kendi halimizde gulup eglenerek kilomuzu yavaşta olsa veriyoruz kimseyi zorlamiyoruz zorlayinca insanlar yoruluyor çabuk pes ediyor çünki.Her çarşamba tarti fotosu istiyoruz 2 hafta üst üste atmayan çıkarılır tablodan.İyi akşamlar hanımlar. Grubun bı kuralı varmı? Neler yapıyorsunuz? Daha once zayıflama yarısması grubunda kılo verdim sımdı bıraz aldım. tekrar kılo vermek ıstıyorum
Günaydın kahveci kadınAkşamlar bir kupa az sütlü kahve keyfimiz de olmasa nasıl geçicek acaba
Geçen hafta 76.45 gosteriyor aç karina çekmeye özen gösterin kızlar net kilonuz belli olsunInfinite Soul canım kusura bakma işin yogunlugundan eve gittiğim gibi yemek yapıyorum sonra uyuya kalıyorum anca fırsat buldum ama bunu dün akşam yatmadan tok karınla çektim haberin olsun genelde aç karınla çekmem lazım di ama unutuyorum
Günaydın çayaşığı dostum sana da günaydınnnn çay delisiGünaydın kahveci kadın
Aylardır çay içmedimGünaydın çayaşığı dostum sana da günaydınnnn çay delisi
Kahvaltıda birazdan yudumlayacağım gün içinde içtiğim yegane çayı en zevkli hali
Ee napiyorsunuzzGünaydın çayaşığı dostum sana da günaydınnnn çay delisi
Kahvaltıda birazdan yudumlayacağım gün içinde içtiğim yegane çayı en zevkli hali
Sen gercekmisinnAylardır çay içmedim
Benimde birazGünaydın
Modum çok düşük bugün yine
Sana nolduBenimde biraz
Hiç aklıma bile gelmiyo çayın varlığıSen gercekmisinn