- 15 Şubat 2013
- 24.316
- 91.293
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.181
Kız tartı bozuk burda gidip alamam çok sıcak bxbxbxkız bi tartı resmi at da bakekk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız tartı bozuk burda gidip alamam çok sıcak bxbxbxkız bi tartı resmi at da bakekk :)
eczaneye uğraKız tartı bozuk burda gidip alamam çok sıcak bxbxbx
Donla soyunamam eczanede bfndjeczaneye uğra
kız ben üst baş çıktım bugün 52,8 demekki daha zayıfımmDonla soyunamam eczanede bfndj
Annen nasıl oldu?Kız tartı bozuk burda gidip alamam çok sıcak bxbxbx
Sen napıyorsun söyle de ondan yapayım ben akşam öğünü tüketince orda kayış kopuyor tüketmezsem yine eriyorum ama öyle hızlı değil.huu huu kızlarr nerdesinizz nasıl gidiyor diyetler bakimm ben bugün tartıldım 52.80 çıktım ahahha Infinite Soul accessdenied @Depresif Penguen Bllossom kızçelerr nerelerdesiniz huu @yesa Processes
Alçıda hala, haftaya çarşamba çıkacak yedi benim yazımıAnnen nasıl oldu?
kız benim boy 155 :)Sen napıyorsun söyle de ondan yapayım ben akşam öğünü tüketince orda kayış kopuyor tüketmezsem yine eriyorum ama öyle hızlı değil.
Bu arada 52 de güzel olur bence gözüme hoş göründü kendim için hatta 160 boyumun hakkı 50 olmalı o zaman daha uzun görnürüm
Canı sağolsun be iyi olsunlarAlçıda hala, haftaya çarşamba çıkacak yedi benim yazımı
Neticede nasıl verdinkız benim boy 155 :)
Yemedim ahahahah sizden sonra başka gruplara dahil oldum bırakmandım ahahahah 10000 ceza değil hergün yaptım kıııaazzNeticede nasıl verdin
Bak kendisi zayıfladı ya nasılda sıkıştırıyo senikilo veren özgüveni bu vermese sesi çıkmazdıDonla soyunamam eczanede bfndj
durmak yok yola devam ke.Yemedim ahahahah sizden sonra başka gruplara dahil oldum bırakmandım ahahahah 10000 ceza değil hergün yaptım kıııaazz
sağlıkla mutlulukla aşkla (Mura tövüç gibi) hepimize kısmet olsunBak kendisi zayıfladı ya nasılda sıkıştırıyo senikilo veren özgüveni bu vermese sesi çıkmazdı
Bende kilo aldım 81 olmuşum en son 78 e düştüm şimdi tekrar sıkı diyete ve spora devammdurmak yok yola devam ke.
sağlıkla mutlulukla aşkla (Mura tövüç gibi) hepimize kısmet olsun
Nasıl yaptın kız hellalllBende bugün diyetisyendeydim 51.30olmusum
Sen neler yiyon neler yapiyon anlat da biz de yapak yaBende bugün diyetisyendeydim 51.30olmusum
Beni unutuyorsunuz efenimTek yemin eden benim sanırım
Eki Görüntüle 3465884