- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.161
93le başladım 89.20 oldum bugun 87.30. Ay sonuna 80 görür müyüm acabaHaftaya daha çok verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
93le başladım 89.20 oldum bugun 87.30. Ay sonuna 80 görür müyüm acabaHaftaya daha çok verirsin
Daha çok var neden olmasın? Ama ödemler gittikçe biraz yavaşlayabilir, orda iradeni korursan 80 de olur daha da verirsin93le başladım 89.20 oldum bugun 87.30. Ay sonuna 80 görür müyüm acaba
Yani olabildiğince dikkat ediyorum ama inşallah olacağım 2 hafta oldu başlayalı zatenDaha çok var neden olmasın? Ama ödemler gittikçe biraz yavaşlayabilir, orda iradeni korursan 80 de olur daha da verirsin
Bence hızlı verirsen hem sarkarsın hem kolay alırsın geri93le başladım 89.20 oldum bugun 87.30. Ay sonuna 80 görür müyüm acaba
Başında ekmek kıralım da yeminin yüzünden çarpılma, sen kırdığımız ekmeği de yeyirsənTatile gittik gelicez jdjdj
Köfte domat ayranlaBaşında ekmek kıralım da yeminin yüzünden çarpılma, sen kırdığımız ekmeği de yeyirsən
Bir kere de şaşırt qadın köfte mangal olsun bari kızartma olursa iyice yağ bağlayacaksın hahahahahssKöfte domat ayranla
Izgara yapcam ben çok sağlıklı beslenmek hayat mottom biliyorsun ndndndBir kere de şaşırt qadın köfte mangal olsun bari kızartma olursa iyice yağ bağlayacaksın hahahahahss
Doğru diyorsun yani her şeyden tüketiyorum aslında karbonhidrat protein falan. Sanki biran da çıkmışız gibi bu kiloya biranda vermek gibi saçma bir düşünce oluyor insandaBence hızlı verirsen hem sarkarsın hem kolay alırsın geri
Iyilik saglik sen napiyorsun zayifladinmi sendehuu huu kızlarr nerdesinizz nasıl gidiyor diyetler bakimm ben bugün tartıldım 52.80 çıktım ahahha Infinite Soul accessdenied Depresif Penguen Bllossom kızçelerr nerelerdesiniz huu yesa Processes
Kız ilk tabloda ne diyor başlangıç kilom 61.55 di 8 küsüür gitmiş bide bu takıma girmeden öncesi vardı 67 68 gbii :)Iyilik saglik sen napiyorsun zayifladinmi sende
Evi mimara verdik kv de kalıyorum sshhshd göçebeyim suan aynıyım galiba tartılmadım bayadır korkuyorum da zatenhuu huu kızlarr nerdesinizz nasıl gidiyor diyetler bakimm ben bugün tartıldım 52.80 çıktım ahahha Infinite Soul accessdenied Depresif Penguen Bllossom kızçelerr nerelerdesiniz huu yesa Processes
Masallah bende 65.900 oldum en son 67 kiloydumKız ilk tabloda ne diyor başlangıç kilom 61.55 di 8 küsüür gitmiş bide bu takıma girmeden öncesi vardı 67 68 gbii :)
ee hadi başlayın kız artık eylüle ne kaldı ben mezun olcam yakında accessdenied :)Masallah bende 65.900 oldum en son 67 kiloydum
Kız çok sıcak donduruk da mı yemeyelim ölyim mi benee hadi başlayın kız artık eylüle ne kaldı ben mezun olcam yakında accessdenied :)
şuan kaç kilosun pekii ben de bi 49 u gösremmi diorum ammaaaKız çok sıcak donduruk da mı yemeyelim ölyim mi ben
Bence 56 57 arası bişeyim her şey üstümden düşüyoşuan kaç kilosun pekii ben de bi 49 u gösremmi diorum ammaaa
kız bi tartı resmi at da bakekk :)Bence 56 57 arası bişeyim her şey üstümden düşüyo