- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.141
Kızlar gün içinde açlık hissetmiyorum laf olsun diye öğün atlamamak için yiyorum gece yatağa yatınca karnım kazınmaya başlıyor neden ya ne yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında tam bu noktada şu ya da bitki çayı ile gecistirip uyumak gerekli. En zor aşama bu zaten.Kızlar gün içinde açlık hissetmiyorum laf olsun diye öğün atlamamak için yiyorum gece yatağa yatınca karnım kazınmaya başlıyor neden ya ne yapabilirim
Yemekten sonra bir ara öğün olur. Yemeği daha az yiyip bir saat sonra meyve, kuru yemiş, ayran, yoğurt.Kızlar gün içinde açlık hissetmiyorum laf olsun diye öğün atlamamak için yiyorum gece yatağa yatınca karnım kazınmaya başlıyor neden ya ne yapabilirim
Yok kesinlikle dikkat ediyorum diyetteyim bşey tüketmiyorum da ne zaman geçecek bu durumAslında tam bu noktada şu ya da bitki çayı ile gecistirip uyumak gerekli. En zor aşama bu zaten.
Dikkate alacağım deneyeceğim canımYemekten sonra bir ara öğün olur. Yemeği daha az yiyip bir saat sonra meyve, kuru yemiş, ayran, yoğurt.
Yemekte değil de yemekten yarım saat önce mideyi şaşırtmak için bir parça bir şey ağza atmak iyi oluyor tokluğu erkene çekiyor. Tavsiyem ceviz ya da badem ama az.
Öyle fayda eder
ay korkunçYok kız sallamiyor gece onlarda kaldığımız da bile uyuyamiyordu hafiften inliyordu değişik ti yani alalh yardımcısı olsun
Burda 4 harflimiz var çağırayım da gelsin mi mune diyeay korkunç
Ikisinin de ismi korku veriyorayni etkiBurda 4 harflimiz var çağırayım da gelsin mi mune diye
Yine de bi durgun gördüm siziaccessdenied ben en son 66.700 tabloda 67
Tatildeyiz ya kız ondan vakit olmuyo diyetde durdu tabiYine de bi durgun gördüm sizi
Kıaaz ben zayıfladım pantolonlarım üstümden düşüyorYine de bi durgun gördüm sizi
Kaç oldun foto atKıaaz ben zayıfladım pantolonlarım üstümden düşüyor
Tartı bozuk ama 56 lara düşmüşümdürncncnxKaç oldun foto at
He tartı bozuk okTartı bozuk ama 56 lara düşmüşümdürncncnx
Dur anamın şortunu giyip foto atamHe tartı bozuk ok
Haftaya daha çok verirsinDiyetimin 2. Haftası tartılma günüm Perşembe bugun tartıldım 87.30 çıktım bu hafta az vermişim