- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.461
Benim çok işlerim var kuzucum ya, giremedim pek. Eve sardım bu ara, minimal yaşam işleri falanJane Doe sen nerdesin kız yoksun hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çok işlerim var kuzucum ya, giremedim pek. Eve sardım bu ara, minimal yaşam işleri falanJane Doe sen nerdesin kız yoksun hiç
Şahdağ Qusar da ben ordan değilimkeşke ordan olsaydim ama orasida çok güzelŞax dağın o tarafı biliyorum
Güzeldi evet çok güzeldi aslında dağın eteğindeŞahdağ Qusar da ben ordan değilimkeşke ordan olsaydim ama orasida çok güzel
Kız bu havada ev mi düzenlenir ben olmuşum minimal bir şortla ve bir şişe suyla hayatta kalmaya çalmaya çalışıyorum Arizona çöllerindeBenim çok işlerim var kuzucum ya, giremedim pek. Eve sardım bu ara, minimal yaşam işleri falan
Benim memleket tarafNeresi kız cehennem
Azerbaycana tatil için gelenlerin mutlaka uğradigi duraklardan birisi orasi işteGüzeldi evet çok güzeldi aslında dağın eteğinde
Naptin kızben kaçırmışımMotivasyon şeysine geldim. Sakın diyetlerinizi bozmayın, sabredin. Listede olup olmamak fark etmez. Bugün tartıldım, 1 ay oldu sanırım başlangıçtan beri 5 kg vermişim. Yaptığım şeyleri yazmıştım zaten aralarda. Kendimi de iyi hissediyorum. Hepimize kolay gelsin
Keşke ben de listede olmasaydım yahuMotivasyon şeysine geldim. Sakın diyetlerinizi bozmayın, sabredin. Listede olup olmamak fark etmez. Bugün tartıldım, 1 ay oldu sanırım başlangıçtan beri 5 kg vermişim. Yaptığım şeyleri yazmıştım zaten aralarda. Kendimi de iyi hissediyorum. Hepimize kolay gelsin
Öyle değil aşkım ya, evdeki ıvır zıvırdan kurtuluyorum klima altında Oyuncaklar ve çocukların küçülen giysileri çok kalabalık ediyordu. Kendi dolabımı da ayıkladım biraz. Ee şimdi mecbur yeni bir şeyler alıcazKız bu havada ev mi düzenlenir ben olmuşum minimal bir şortla ve bir şişe suyla hayatta kalmaya çalmaya çalışıyorum Arizona çöllerinde
Kıaazz nası verdin o beş kiloyu bizede yazz gerçi bendende gitti 2 ayda bi 10 kg ama şuan durdu 58.5 de bee ahahaahaMotivasyon şeysine geldim. Sakın diyetlerinizi bozmayın, sabredin. Listede olup olmamak fark etmez. Bugün tartıldım, 1 ay oldu sanırım başlangıçtan beri 5 kg vermişim. Yaptığım şeyleri yazmıştım zaten aralarda. Kendimi de iyi hissediyorum. Hepimize kolay gelsin
Yazdığım mesajı aradım, bulamadım Çok gerilerde kalmış. Özetle yazayım tekrar, yemediğim şeyler; her türlü paketli gıdalar, tatlı, kızartma, hamur işi, asitli şekerli içecekler yok. Sıcak kahveyi şekersiz içemiyorum sadece, içersem 1 şekerli. Ekmek nadiren, yersem tam buğday.Naptin kızben kaçırmışım
İşte senin hızlıca verdiğin o yerdeyim Hedefe yaklaştıkça adımlar küçülür, o çok normalKıaazz nası verdin o beş kiloyu bizede yazz gerçi bendende gitti 2 ayda bi 10 kg ama şuan durdu 58.5 de bee ahahaaha
Ha öylemi bende farkli taktik var sandim öyle yaparak bende ilk hafta nerdeyse 3kilo vermiştimYazdığım mesajı aradım, bulamadım Çok gerilerde kalmış. Özetle yazayım tekrar, yemediğim şeyler; her türlü paketli gıdalar, tatlı, kızartma, hamur işi, asitli şekerli içecekler yok. Sıcak kahveyi şekersiz içemiyorum sadece, içersem 1 şekerli. Ekmek nadiren, yersem tam buğday.
Ne taktiği olcak başka zaten bu kadar çok şeyi yemeyince veriliyor Süreklilik önemli, vücut vermemeye direnecek doğal olarak, orda sabretmek gerekiyor.Ha öylemi bende farkli taktik var sandim öyle yaparak bende ilk hafta nerdeyse 3kilo vermiştim
Işte onu hep devam edemiyorsun illa bir yerde bırakıyorsun kendiniNe taktiği olcak başka zaten bu kadar çok şeyi yemeyince veriliyor Süreklilik önemli, vücut vermemeye direnecek doğal olarak, orda sabretmek gerekiyor.
Ya sorma Infinite Soul yaa geçenlerde 61 lerde kaldım diyo ağlıyordum buralarda şimdi tartı günü accessdenied bile şok olmuştu naptın bir haftada 3 kilo mu verdin diye o zaman 57.80 çıkmıştım şimdi 58.50 bir haftadır kıramıyorum deliricem yaa dolabımda eşimin aldığı çikolatalar tatlılar eklerler duruyor ağzımı sürmüyorum dayanamıycam en sonunda yaa nasıl geldi o 700 gr bi anda anlamıyorum yarın tartı günü çarşamba bi tartıldım havalara uçtum 57.80 oldum diye iki gün içinde yemedimde bişey ya ödem oluştu ama dün gece bile leslie yaptım her akşamda yapıyorum ama gitmiyor o 700 gr pes edicem en sonunda dalıcam dolaba diye korkuyorum bazen bi direniyor işte vücut direnci kiloya yaaIşte onu hep devam edemiyorsun illa bir yerde bırakıyorsun kendini
Kilo bazen duruyor ya kolay kolay inmiyor ben memlekete gidince zayiflayacagimi dusunuyorum çunki orda aburcuburda almiyoruz yeyecegim en fazla dondurma olur hemde hep hareket halinde oluyorum oglum durmadigi içinYa sorma Infinite Soul yaa geçenlerde 61 lerde kaldım diyo ağlıyordum buralarda şimdi tartı günü accessdenied bile şok olmuştu naptın bir haftada 3 kilo mu verdin diye o zaman 57.80 çıkmıştım şimdi 58.50 bir haftadır kıramıyorum deliricem yaa dolabımda eşimin aldığı çikolatalar tatlılar eklerler duruyor ağzımı sürmüyorum dayanamıycam en sonunda yaa nasıl geldi o 700 gr bi anda anlamıyorum yarın tartı günü çarşamba bi tartıldım havalara uçtum 57.80 oldum diye iki gün içinde yemedimde bişey ya ödem oluştu ama dün gece bile leslie yaptım her akşamda yapıyorum ama gitmiyor o 700 gr pes edicem en sonunda dalıcam dolaba diye korkuyorum bazen bi direniyor işte vücut direnci kiloya yaa