- 15 Şubat 2013
- 24.327
- 91.348
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.161
58.2 yazayor Allan cezası gibi verdiklerimi aldım geri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine verirsin İzmir sıcağı muhtelif bölgelerden terletir yardım eder iştah keser58.2 yazayor Allan cezası gibi verdiklerimi aldım geri
Kiloları not aldım wpden yoluuyorum
Yooook gitmiyorum buradayım ama hedefime ulaştığım için tartı atmam artık, accessdenied’i sinir etme keyfimden vazgeçmem
Yazdım aşko hepsini yerim kız tenk u bebeyimKiloları not aldım wpden yoluuyorum
Takma tabii kuzucum regli dönemi ben de kamyon tekeri gibi oluyorum
Buhu deneyeyim yaBende çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda. Türk kahvesine biraz tarçın ekleyerek pişirdim. Düzenledi biraz. Her gün içiyorum.
Asfaltlar mı ağlayacak mı sen İzmir’de asfalta yapışmadan kaldırımları öpmeden 7000 adım at ben asfalt ağlatırımGeliyorum yürütücem seni asfaltlar ağlıycak Muneeee
Kız 5 gün sonra gene 40 lara çıkacakmış ben şu an baygınlık geçiriyorum. 40 ını düşünemedimAsfaltlar mı ağlayacak mı sen İzmir’de asfalta yapışmadan kaldırımları öpmeden 7000 adım at ben asfalt ağlatırım
Ben de yaklaştım kendimi çok daha iyi hissediyorum hep beraber çok güzel burasıYooook gitmiyorum buradayım ama hedefime ulaştığım için tartı atmam artık, accessdenied’i sinir etme keyfimden vazgeçmem
Hdhdhsh ay utandım yerim kız adres ver gelip koşturayım seni 10 bin adım gaza geldim nxnxnxn ben yandan arabayla eşlik ederim ama bxbxbxbBen de yaklaştım kendimi çok daha iyi hissediyorum hep beraber çok güzel burası
kaç senedir beklediğim insan accesmiş iyi ki açmış grubu
Allahııııım Yüce Rabbim yarın İzmir’de 42 derece sıcaklık olsun, access asfalta yapışmış palamut gibi olsun, amin inşallah maşallahKız 5 gün sonra gene 40 lara çıkacakmış ben şu an baygınlık geçiriyorum. 40 ını düşünemedim
Ben de yaklaştım kendimi çok daha iyi hissediyorum hep beraber çok güzel burası
kaç senedir beklediğim insan accesmiş iyi ki açmış grubu
Asko ben de 59.9 merdiven dayadım 60 a57 l’ère düştüm diye bir rehavet gelmişti bana. O rahatlıkla yedikçe yemiştim almışım geri. Şuvan ben de gaza geldim çok pis kaldığım yerden devam
Niye ben palamut oluyorum yiaaa 42 derecede deniz anası olurum ben daha çok ndndnAllahııııım Yüce Rabbim yarın İzmir’de 42 derece sıcaklık olsun, access asfalta yapışmış palamut gibi olsun, amin inşallah maşallah
Bu topikteki herkes fıstık gibi olmadan durmak yok, sizlere güveniyorum, bir accessdenied’den şüpheliyim
Tabikide canıımYavaş kilo vermek kesinlikle daha kalıcı olur uzun vadede mideni küçülteceğin için yemen bir rutine biner
Hep beraber halledicizz
Kız başlıyoruz tekrardan. Olur öyle arada insan sıkılıyo çünkü habire diyet diyet. Tamam bitti yemeler başladık bugün taam mıAsko ben de 59.9 merdiven dayadım 60 a
Seeeeeennnn İzmir’e gelmişsin, rakı balık, baklava börek, boyoz kumru varkenKoz başlıyoruz tekrardan. Olur öyle arada insan sıkılıyo çünkü habire diyet diyet. Tamam bitti yemeler başladık bugün taam mı
Rakı balık Allan emri napayım börek kumru falan da yerim bence bi da mantıyla lahmacun ve iskender yiycem şimdilik bu kadar baklava yemem o kilo yapıyo bdbdhdSeeeeeennnn İzmir’e gelmişsin, rakı balık, baklava börek, boyoz kumru varken
İzmir’e her gittiğimde Boyoz yerim kahvaltıda kumruyu sevemedim :) izmir bombası bir tane yiyince kesiyor amaaa tadı çok güzelSeeeeeennnn İzmir’e gelmişsin, rakı balık, baklava börek, boyoz kumru varken