- 17 Şubat 2015
- 7.484
- 19.596
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.121
Bi an kilo bedduası sandım tövbe yarabbi Allah herkesin gönlüne göre huzurla oturacağı evler nasip etsinInşallah alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi an kilo bedduası sandım tövbe yarabbi Allah herkesin gönlüne göre huzurla oturacağı evler nasip etsinInşallah alırsınız
Yaa şu suriyeli kansızın yaptırdığı sinirlerimi çok bozdu bi süre ona kudurdum sonra doktor ve tırnak randevum vardı sonra tekrar doktor randevum vardı dün. Bugün aranızdayımBende bugün 6 da
nerelerdeydin kızz
Askım ben en son aldın sandım para denklescekti sankiStresten, sıkıntıdan yiyoruz kardeşim keyfimizden değil djdkdkkd ulan Bllossom hala ev bulamadık ya kafayı yiyeceğim
Aşk olsun ben öyle bir insanmıyımBi an kilo bedduası sandım tövbe yarabbi Allah herkesin gönlüne göre huzurla oturacağı evler nasip etsin
Bir de bayadır afedersiniz wc cıkamıyorum düzenli mahvetti o da beni
Bozma moralini kuşum bu hafta fazlasını verirsin
Regl olcam bebik ondan böyle artık takmak istemiyorum veremiyorum öyleBozma moralini kuşum bu hafta fazlasını verirsin
Aman boş ver birdahakine daha iyi verirsin wc çıkmamakta etkiliyordur
kızçee bu nee neyse 1 kilo gider haftaya otomatikmen :)
Ya ev sahiplerinin hepsi bir alem. Sürekli daha fazla veren çıkar diye oyalama derdindeler. Bıktık usandık yeminlen.Askım ben en son aldın sandım para denklescekti sanki
Benim hemoroid var asırı etkiliyorAman boş ver birdahakine daha iyi verirsin wc çıkmamakta etkiliyordur
İns kuzukızçee bu nee neyse 1 kilo gider haftaya otomatikmen :)
Allah gözlerini doyursun rabbim size tez zamanda hayırlısıyla bir ev nasip etsinYa ev sahiplerinin hepsi bir alem. Sürekli daha fazla veren çıkar diye oyalama derdindeler. Bıktık usandık yeminlen.
Takma tabii kuzucum regli dönemi ben de kamyon tekeri gibi oluyorumRegl olcam bebik ondan böyle artık takmak istemiyorum veremiyorum öyle
Hoş geldin nerdesin şimdiKız geldim site açılmıyordu
Yalaann herkese inanirim ama sana aslaTakma tabii kuzucum regli dönemi ben de kamyon tekeri gibi oluyorum
Yaa benim vücudum çok fazla ödem tutar ellerim bile şişiyor bazenYalaann herkese inanirim ama sana asla
Bende çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda. Türk kahvesine biraz tarçın ekleyerek pişirdim. Düzenledi biraz. Her gün içiyorum.Bir de bayadır afedersiniz wc cıkamıyorum düzenli mahvetti o da beni