- 30 Aralık 2022
- 2.850
- 11.154
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.941
Kız geçen kısır yedinya pilav niyetineA
Ay Pilava hasret kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız geçen kısır yedinya pilav niyetineA
Ay Pilava hasret kaldım
Aynı şey mi be ne alakası varKız geçen kısır yedinya pilav niyetine
Askım yiyebilirsin en fazla 6 kaşıkA
Ay Pilava hasret kaldım
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Ohhhhhh ne güzel sofraAksam yemeğim bu şekil geçenlerde aklıma soktu burdan biri
Eki Görüntüle 3445713
Kız hem yağda yumurta hem menemen mi yaptınSabah 5 dilim tam buğday ekmeği
* biraz yağda yumurta
*az menemen
*Birr kibrit kutusundan daha az peynir
*5 zeytin
bunları tam buğday ekmeği ile yedim saat 12de
Bide yürüyüşe çıktım 3000adim attım akşam erkenden yer kapatırım belki de yemem
Kahvaltıya gitmiştim anneme o yapmış az ondan az ondan aldım işteKız hem yağda yumurta hem menemen mi yaptın
Ben yaptım yaBen muhtemelen yarın tamamlarım gibi duruyor bebeğimi babasına kitlemek suretiyle yürüyüşe kaçacağım inşallah yarın akşamüzeri
cezayı alır almaz
başın sağ olsun :'(. her şey gönlünce olsun ♡Selam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm
Kac gündur niye atmiyordun
Teşekkür ederimbaşın sağ olsun :'(. her şey gönlünce olsun ♡
Kız zayıflicam diye sakatlican kendini . İş yaparken metabolizma hızlandırıcı çaylardan iç acayip terletip yağ yakarsınİçerim canım teşekkürler gaza geldim halı ve döşek yıkadım elim ayağım titriyor
Beraber olsun kuşumOhhhhhh ne güzel sofra
Afiyet olsun anne yaptıysa doğrusu budurKahvaltıya gitmiştim anneme o yapmış az ondan az ondan aldım işte
Afiyetler olsun vallahi beraber olsunBeraber olsun kuşum