- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.364
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.601
Altına da diyet grubunun linkini verirsinGurme zevkler tatlar diye başka başlık açıcam jfjdjdj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altına da diyet grubunun linkini verirsinGurme zevkler tatlar diye başka başlık açıcam jfjdjdj
Kız ben gidiyorum akşama millete gurme tatlar adı altında boş tabak ikram edicem yoksa bdndndb buralar sana emanetBen içmiyom zaten abla ben zift gibi kahve ve su içiyorum sadece
Temem aşkım kolay gelsinKız ben gidiyorum akşama millete gurme tatlar adı altında boş tabak ikram edicem yoksa bdndndb buralar sana emanet
Benim eşiminde içmedigi gün yok bende normalde baya içerim severim soğuk şekerli icecekleri ama ben yöntemini buldum azicik bardaga döküp içiyorum öyle gözümün ateşini aliyorumyoksa gitmez o kilolar içersem bagimlilik yaratiyorBen de kola içtim of. Az da değil. Normalde senede birkaç defa anca içerim. Sinirimi bozdular, yanımda pıst diye açtılar soğuk kolaları, lok lok döktüler bardağa. Ne yapsaydım yani!?
Herkesi kendin sandın galiba baklavacıya gidip yemem çoğunluğu maalesef glikoz şuruplu beni bu yaştan sonra diyabet mi yapacaksın krem çikolata bile yiyorum ama böylesini yiyorum şeker ilavesiz, glutensiz, sağlıksız yağlar içermeyen.Tamam baklavacıdan foto at sende
O zaman tam gazla devam
Gıcık etmeye devam abla kilo vermene demedimHerkesi kendin sandın galiba baklavacıya gidip yemem çoğunluğu maalesef glikoz şuruplu beni bu yaştan sonra diyabet mi yapacaksın krem çikolata bile yiyorum ama böylesini yiyorum şeker ilavesiz, glutensiz, sağlıksız yağlar içermeyen.
Eki Görüntüle 3444341
Arada frene basmam lazım 46 kilo altına düşemem yıllardır hipotansiyon sorunum var bünyemi kaldıramayacağı kilolarda olursam bayılıyorum, bundan sonraki hedef bu kiloyu sabit tutmak biraz da oblik
Gıcıklık bizden sorulur, oblik yapar onlarla sinir ederim accessedenied’i, nasılsa o 10 bin adımı zor atıyor bir de bana beraber yürüyelim mi diyorGıcık etmeye devam abla kilo vermene demedim
Teşekkür ederim Allah razı olsunBaşın sağ olsun herşey gönlünce olsun
Hedef ne 28 mi ndndndO zaman tam gazla devam
Ben de fıstık ezmeciyim tuzlu tatlı gibisi yokHerkesi kendin sandın galiba baklavacıya gidip yemem çoğunluğu maalesef glikoz şuruplu beni bu yaştan sonra diyabet mi yapacaksın krem çikolata bile yiyorum ama böylesini yiyorum şeker ilavesiz, glutensiz, sağlıksız yağlar içermeyen.
Eki Görüntüle 3444341
Arada frene basmam lazım 46 kilo altına düşemem yıllardır hipotansiyon sorunum var bünyemi kaldıramayacağı kilolarda olursam bayılıyorum, bundan sonraki hedef bu kiloyu sabit tutmak biraz da oblik
Hedef sensinHedef ne 28 mi ndndnd
1.69 boy hedef 75Yeni gelenler hedef kilonuzu boyunuzu yazın bebeyim. Belki benden kısasınzdır diye yazıyorum boyu jdjdjdj
Bu markanın fıstık ezmesi de var, içeriğinde katkı maddesi olmadığı için rahatça tüketiyorum.Ben de fıstık ezmeciyim tuzlu tatlı gibisi yok
Bu gün parti var evindebol bol yiyicekGıcıklık bizden sorulur, oblik yapar onlarla sinir ederim accessedenied’i, nasılsa o 10 bin adımı zor atıyor bir de bana beraber yürüyelim mi diyor
Abla fitnutı da bir dene hem Türk malı, hem %100 fıstıktan yapılıyorBu markanın fıstık ezmesi de var, içeriğinde katkı maddesi olmadığı için rahatça tüketiyorum.
Kız Cemil Baba dan dene bi kere çok güzelHerkesi kendin sandın galiba baklavacıya gidip yemem çoğunluğu maalesef glikoz şuruplu beni bu yaştan sonra diyabet mi yapacaksın krem çikolata bile yiyorum ama böylesini yiyorum şeker ilavesiz, glutensiz, sağlıksız yağlar içermeyen.
Eki Görüntüle 3444341
Kola kültürüm o kadar yok ki bilmiyorum böyle raconlarıLimon olsam gelip yüzüne tükürmüştüm şimdi bütün o şap şekerini alıyo limon bi kere
zevksiz midir nedir ndndnd
Tam bir milli iradesin skdkdkdBenim eşiminde içmedigi gün yok bende normalde baya içerim severim soğuk şekerli icecekleri ama ben yöntemini buldum azicik bardaga döküp içiyorum öyle gözümün ateşini aliyorumyoksa gitmez o kilolar içersem bagimlilik yaratiyor