- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.641
KısırNe yapicaksin peki.onun yerine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KısırNe yapicaksin peki.onun yerine?
155boyun kaçti acce
sadece 1,55 olan sen degilsin varmiş ben 1,50 sandim
nasil istersenmenüleri resimli mi atiyoruz... yaziyor muyuz..
başlarsam instagrama da aticam resimleri :)nasil istersen
Psikolojik mi yiyorsun acababen 14 mayısta 73 e düştüm.. bi ayda 7 kg almişim..
herşeyi yedim.. ne var ne yok..
yarın kesin başlayayım.. 80 olunca dur dedim..
evet aynen.Psikolojik mi yiyorsun acaba
Neyse yaz geldi fit olucaz ona konsantre olevet aynen.
yaz bitince hedefe ulaşıcazNeyse yaz geldi fit olucaz ona konsantre ol
ben de regl olmadım henüz duba gibi şiştim ne yapacan bilmiyorum valla tek öğün öğlen beslenmek zor oluyor ama tartıda hareket yukarı çıkıyor motivasyonum bozluyor böylelikleBen hala regl olmadım ama işe geç kaldım diye tartımı da unuttum. İş dönüşüde bi tartılırıım sabahta atarım. 1,5 saat önce iş başı yapmam gerekiyordu
Olena doktora gitmeden diyet yapıp boşuna hırpalıyorsun kendini belli ki bi sorun var önce onu çözsene. Sonra yaptığın diyetten sonuç alıcaksın böyle sorunu tespit etmeden olmuyor sankiben de regl olmadım henüz duba gibi şiştim ne yapacan bilmiyorum valla tek öğün öğlen beslenmek zor oluyor ama tartıda hareket yukarı çıkıyor motivasyonum bozluyor böylelikle
evet ben de öyle düşünüyorum randevu almaya çalışıyorum işte bakalımOlena doktora gitmeden diyet yapıp boşuna hırpalıyorsun kendini belli ki bi sorun var önce onu çözsene. Sonra yaptığın diyetten sonuç alıcaksın böyle sorunu tespit etmeden olmuyor sanki
En güzeli benimki gibi yap regl haftası tartılmaben de regl olmadım henüz duba gibi şiştim ne yapacan bilmiyorum valla tek öğün öğlen beslenmek zor oluyor ama tartıda hareket yukarı çıkıyor motivasyonum bozluyor böylelikle
ama o zaman gruptan atıyorlarmış yeni kural geldi dediler :)En güzeli benimki gibi yap regl haftası tartılma
3 ay regl olmuyorsun ki 1 hafta olmuyorsunama o zaman gruptan atıyorlarmış yeni kural geldi dediler :)
Turunç unuttun mu bebeyim regl haftası tartılıyoruz herkes tartılıyor. Konuştuk ya tamam dedin sen deEn güzeli benimki gibi yap regl haftası tartılma
valla yaa artık şaşırdım kaldım bari gebe kalsamEn güzeli benimki gibi yap regl haftası tartılma
Dün tam bunu düşündüm biliyor musun 2 ayda versem Eylül oluyor dedimyaz bitince hedefe ulaşıcaz