- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.421
46ya düşmüş olabiler benceMune bizi terk mi ettin hardasan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
46ya düşmüş olabiler benceMune bizi terk mi ettin hardasan
Yok gede bilmedim, BDV’de sıklık varMune bizi terk mi ettin hardasan
Memelere özgürlükYok gede bilmedim, BDV’de sıklık var
Takip edenler nasıl biliyiiiMemelere özgürlük
ahali zayıflıktan havaya karıştığından endişelendi, insan arada ses verirYok gede bilmedim, BDV’de sıklık var
Ne memesiMemelere özgürlük
Burdan link atmayım şimdi azrail burdaNe memesi
At kız merak ettimBurdan link atmayım şimdi azrail burda
Valla sıcaktan o kadar çok duş alıyorum ki buharlaşıp havaya karışmaktan ziyade sünger gibi su çekmiş olabilirim, utanmasam duşun altında yaşayacağımahali zayıflıktan havaya karıştığından endişelendi, insan arada ses verir
Oldu canım, basenleri de çıkar geriye kalanı tart gösterBenim silikonlarımı da yarım kilo mu saysak tartıda bxbxbbx
Ay haftaya Salı ordayım korkutmayın ya beniValla sıcaktan o kadar çok duş alıyorum ki buharlaşıp havaya karışmaktan ziyade sünger gibi su çekmiş olabilirim, utanmasam duşun altında yaşayacağım
Wp gel makarna düşmanıAt kız merak ettim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Sen gelen de cehennem odunu göreceksen.Ay haftaya Salı ordayım korkutmayın ya beni
Yürüyüşe gidelim mi ikimizSen gelen de cehennem odunu göreceksen.
Çiğli de asfalt erimiş
Ben yürürüm de sen bayılınca taşıyamam asfalta bırakırım doğaya karışırsınYürüyüşe gidelim mi ikimiz
Bir şey dicem aşkım sen 10k adıma çok diyosun sence, SENCE beraber yürüyüş yapmaya uygun bir çift misinizYürüyüşe gidelim mi ikimiz
Sana Şener Şen’den Kara Vicdanlıyı armağan ediyorum hxhxjdhBen yürürüm de sen bayılınca taşıyamam asfalta bırakırım doğaya karışırsın