- 30 Aralık 2022
- 2.914
- 11.602
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.141
ya tartı alcam yenidenn benimki kafayı yedii bugünde ölçüme gittim onu atayımmı dedim salı at dedn yaa ahahahhaÇarşamba atamıycam dedi nedenini anlamadım uykum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya tartı alcam yenidenn benimki kafayı yedii bugünde ölçüme gittim onu atayımmı dedim salı at dedn yaa ahahahhaÇarşamba atamıycam dedi nedenini anlamadım uykum var
onu sen yiyorsunCipsi cikolata
İşte hedef kilodan sonra koruyacağım zaten olmam gerekn kilo 53 dr hesaplamıstıCanım sen gayet iyi gözükuyorsun sadece kilonu koru yeter
Boyun kaçİşte hedef kilodan sonra koruyacağım zaten olmam gerekn kilo 53 dr hesaplamıstı
Askim keske onları yesem hasret kaldım ahshzjxjjxCipsi cikolata
1.61Boyun kaç
Doktorda abartmış ya şu an gayet ideal gözükuyorsunİşte hedef kilodan sonra koruyacağım zaten olmam gerekn kilo 53 dr hesaplamıstı
Şimdi kaçsın
Sag ol canım benim ama ben asırı takıntılıyımDoktorda abartmış ya şu an gayet ideal gözükuyorsun
Kız çarşamba gel başla işe bxbxbxb kilonu at tartılıp bebekimÖnce zayıftık bee ikimizde şiştik herkes diyo size noldu o vermesede olur benım vermem lazım . Kilo veren var mı grupta
58.8 mi ne cıktım tartıdaŞimdi kaçsın
Sen iyi gidiyorsun bizden çabuk vericeksinSag ol canım benim ama ben asırı takıntılıyım
ahahahah hadi be bende bi 58.80 olaydım bugün sonucu gördüm bi motivasyon geldi beee nazar etcem kendime sonunda Allahım sen koru nazarlardan hasetlerden yarabbimm58.8 mi ne cıktım tartıda
Boyun kaç58.8 mi ne cıktım tartıda
Önceden yapmıstım karın kasım olusmustu belki ondan kaldı bilmiyorum kiBoyun kaç
Nxnxjxh yok valla ben anlamadım aşırı iyi duruyorsun bence kas var sende spor mu yapıyon la
İnsallahSen iyi gidiyorsun bizden çabuk vericeksin
Valla biraz uyuyup öncesi sonrası yapcam seni hxhxhdÖnceden yapmıstım karın kasım olusmustu belki ondan kaldı bilmiyorum ki
Kız allah seniValla biraz uyuyup öncesi sonrası yapcam seni hxhxhd
yemek yediysen peşine spor etValla biraz uyuyup öncesi sonrası yapcam seni hxhxhd