- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.404
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.121
Kızım sen olmuşsun daha ne uğraşıyorsun anlamadım benKendimi zayıflamıs hissediyorum ama bunu tartıda göremiyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım sen olmuşsun daha ne uğraşıyorsun anlamadım benKendimi zayıflamıs hissediyorum ama bunu tartıda göremiyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu
Hedef kiloya varamadım kuzu derdim o en azından ne versem kar ileri ki zaman icinKızım sen olmuşsun daha ne uğraşıyorsun anlamadım ben
Valla bence bundan sonrası aşırı zayıfa girer ama seni grubun girişine reklam yüzü yapcam öncesi sonrası diye bdbdb öncesi şişko var mı bi tane de hdhdhHedef kiloya varamadım kuzu derdim o en azından ne versem kar ileri ki zaman icin
Sıkılasmıssındır. Tartıda belli olmaz maşallah.Kendimi zayıflamıs hissediyorum ama bunu tartıda göremiyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu
Dur atayımValla bence bundan sonrası aşırı zayıfa girer ama seni grubun girişine reklam yüzü yapcam öncesi sonrası diye bdbdb öncesi şişko var mı bi tane de hdhdh
İnsallah öyle bir sey oluyordurSıkılasmıssındır. Tartıda belli olmaz maşallah.
Bayram falan bitti artık seneye kadar rahat dhhjdfBen Mune Infinité Processe Delirtiyor çok vermişti bayramda kudurdu. Herkes verdi aslında bize bayram koydu zumzuğu
Bllossom şu yulaf chia tohum mohum nasıl yiyorsunuz yaa bide şey sorcam sen 58.80 kilosun dimi şuan tartı tablosaından baktım sana ben şuan çok yaklaşmışım sana asasaffadfadsafdf ama senin kadar zayıf göstermiyom yaa boyum kısa ondan sanırım hahaahah
Zorla alıstım tadına ya gecen birini gördüm sitede kadın 47 kg ama hic 47 gözükmüyor oluyor demek kiBllossom şu yulaf chia tohum mohum nasıl yiyorsunuz yaa bide şey sorcam sen 58.80 kilosun dimi şuan tartı tablosaından baktım sana ben şuan çok yaklaşmışım sana asasaffadfadsafdf ama senin kadar zayıf göstermiyom yaa boyum kısa ondan sanırım hahaahah
ama son kiloma bakma tablodaki daha yaklaşmışım accessdenied yarın at kilonu didi :)Manifestlediğim vucut bu
Dalga geçiyosun herhaldekız senin neren kilolu grubu terk et çabuuukkKendimi zayıflamıs hissediyorum ama bunu tartıda göremiyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu
Carsamba değil mi kızama son kiloma bakma tablodaki daha yaklaşmışım accessdenied yarın at kilonu didi :)
Askım sağolasın ama mativasyon icin en cok burdayım diyet yapanları gördükçe kendimi yalnız hissetmiyorumDalga geçiyosun herhaldekız senin neren kilolu grubu terk et çabuuukk
gayet iyisin
ya çarşamba evet de ben bugün tartıldım ölçüme gitmiştim kendi tartım bozuldu filan uzuncek bir hikayee :)Carsamba değil mi kız
Canım sen gayet iyi gözükuyorsun sadece kilonu koru yeterAskım sağolasın ama mativasyon icin en cok burdayım diyet yapanları gördükçe kendimi yalnız hissetmiyorum
Çarşamba atamıycam dedi nedenini anlamadım uykum varCarsamba değil mi kız
spor yap kaçarÇarşamba atamıycam dedi nedenini anlamadım uykum var
Cipsi cikolataKendimi zayıflamıs hissediyorum ama bunu tartıda göremiyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu