- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.404
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.101
Sen yapıyorsun hepimizin yerineYalan atma yav kimse diyet yapmiyor bu grupta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yapıyorsun hepimizin yerineYalan atma yav kimse diyet yapmiyor bu grupta
Yapalım kızEvet yapıyoruz valla sen de yap bizle çogzel
50 kıloydu sjsj 2 kılo vardı aramızda hâlâ 2 kilo var 75-77 oldukEşin 48 kilo muydu
Ay tamam öyle olsunBebeyim cezamız yürüyüş ya da akışa ses kaydı atıp şarkı söylemek sen seçersin istediğini kilo veremeyene ya da alana ceza var
nese nese ben ne dicem sana accessdenied cimm benim tartı farklı farklı tartiyorr bende bugün ölçüme gitmiştimm onu bugün atsam olur mu çarşamba yerine yenisini sipariş eetim sonra iptal oldu filann bidaha sipariş etcem o da haftaya gelir adasdasdsadafffss belkimm :) ne dersin atayımmı çıkan sonucumu :)Terbiyesizlik kardeşim başka bişey değil hxhxhxh
Yoo yapmiyorumSen yapıyorsun hepimizin yerine
Kız adam benden zayıfmış utandımYapalım kız
50 kıloydu sjsj 2 kılo vardı aramızda hâlâ 2 kilo var 75-77 olduk
Ay tamam öyle olsun
Yarın Salı yarın atabilir misin yivrimnese nese ben ne dicem sana accessdenied cimm benim tartı farklı farklı tartiyorr bende bugün ölçüme gitmiştimm onu bugün atsam olur mu çarşamba yerine yenisini sipariş eetim sonra iptal oldu filann bidaha sipariş etcem o da haftaya gelir adasdasdsadafffss belkimm :) ne dersin atayımmı çıkan sonucumu :)
yav işte oraya gittim ya tartıldım orada resim elimde istersen yarın atayım onu ama çok heyecanlıyımmm sadadasdsadssfdfdfdfdsfYarın Salı yarın atabilir misin yivrim
Işte çikolata yemekten beter kalori zaten kimse bogazini tutamiyor herkes yiyor boş verBenim diyetim o 1 tabak yemek yerine 2 tane çikolata dhhdhd yok yok regl oldum rahatladım. Bide bende regl biliyo4sunuz menapoz durumu var 3.gunum bugün güya bitti artık leke leke 10 güne tamamlar
Yarın at yarın bxbxbyav işte oraya gittim ya tartıldım orada resim elimde istersen yarın atayım onu ama çok heyecanlıyımmm sadadasdsadssfdfdfdfdsf
Geldi atlara fısıldayan kadınUyumusum tekrardan gec kalktım atladım kahvaltıyı yulaf yoğurt yedim sadece
ama iyi vermişimm hahahahah tamm yarın atcemmYarın at yarın bxbxb
Ya bende sevmiyorsa gitsin bence diyorum gitmiyo ahhahahaCipsleri çukulataları gömüp kilo nası veremiyorsun di mi çok şaşırtmacalı bilmece gibi
Kim o olm 2 saat uykuyla duruyorum kriptolu konuşmayın bxbxbxbYa bende sevmiyorsa gitsin bence diyorum gitmiyo ahhahaha
Önce zayıftık bee ikimizde şiştik herkes diyo size noldu o vermesede olur benım vermem lazım . Kilo veren var mı gruptaKız adam benden zayıfmış utandım
Cips yememe rağmen beni terk etmeyen kilolarimKim o olm 2 saat uykuyla duruyorum kriptolu konuşmayın bxbxbxb
Snsjjsjs esim de böyle söylüyor at yemi yiyorsun diyorGeldi atlara fısıldayan kadın
Ben Mune Infinité Processe Delirtiyor çok vermişti bayramda kudurdu. Herkes verdi aslında bize bayram koydu zumzuğuÖnce zayıftık bee ikimizde şiştik herkes diyo size noldu o vermesede olur benım vermem lazım . Kilo veren var mı grupta
Olm cips yedin diye kilon seni niye terketsin ne biçim abuk subuk beklentilerin var Muhittin jfjdjdjCips yememe rağmen beni terk etmeyen kilolarim