- 3 Temmuz 2022
- 4.402
- 12.707
- 27
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.961
Hello napıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben sıcaktan baydım üzümleri buruşmuş hoşaf gibi oturuyorum evde sen napıyosun aşkım?Hello napıyorsunuz
Yemek yapicam birazdan sen napiyorsunHello napıyorsunuz
Yemek yaptım pismesini bekliyorum sıcakta hic yapılmayacak bir seyAy ben sıcaktan baydım üzümleri buruşmuş hoşaf gibi oturuyorum evde sen napıyosun aşkım?
Ay ben de yaptım bekliyorumYemek yapicam birazdan sen napiyorsun
Afiyet olsunn her gun yemek yapmaktanda insan bıkıyor ya ama olmazsa da olmuyorAy ben de yaptım bekliyorum
Bayadır adam akıllı yapmıyordum bugün mecbur yaptım yarından itibaren detoksa başlayacağım herif düşünsün artıkAfiyet olsunn her gun yemek yapmaktanda insan bıkıyor ya ama olmazsa da olmuyor
Ben ne pişirsem ondan yedigim için yemek sorunu yokBayadır adam akıllı yapmıyordum bugün mecbur yaptım yarından itibaren detoksa başlayacağım herif düşünsün artık
Ben de öyle yiyorum da bu ara çok şiştim 3 gün yemeksizlik iyi gelecek bünyemeBen ne pişirsem ondan yedigim için yemek sorunu yok
Bazen amann boş ver diyorum içimden ama işte vermem.gerek kilolar varBen de öyle yiyorum da bu ara çok şiştim 3 gün yemeksizlik iyi gelecek bünyeme
Kilo verdikten sonra bunu söylemek kolay tabiHani nerede benden sonra ki mükemmel kadınlar? Tartıları nereden görüyoruz.
Ben artık 15 günde bir tartılacağım. Sağlıklı beslenmek kilo vermekten daha kolay
Midesiyle çenesini tutamayanlar kulübü.comTopic yöneticisi ve koçumuz banlı mlsf hep buradalarmış gibi yazın siz, kalbimizdeler
Vereceğiz böyle devamBazen amann boş ver diyorum içimden ama işte vermem.gerek kilolar var
AhahahhMidesiyle çenesini tutamayanlar kulübü.com
Yönetici her şeyi yiyin ama kilo verin dediMidesiyle çenesini tutamayanlar kulübü.com
Inşallah canım bakalimmVereceğiz böyle devam