- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.941
Topic yöneticisi ve koçumuz banlı mlsf hep buradalarmış gibi yazın siz, kalbimizdeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden banlandılar ki?Topic yöneticisi ve koçumuz banlı mlsf hep buradalarmış gibi yazın siz, kalbimizdeler
PolemikNeden banlandılar ki?
Ben pek yemiyorum ama güzel gerçekten de.Fast food niçin bu kadar güzel niçin
Vekaleti bana verdilerHazır buralar başsız kalmışken ben de hastalıktan bi gram spor yapamazken
Asayiş berkemal o zaman. İnsanları kışkırtıp yeme içmeye teşvik etmiyim. Spor yapmadığım için şişkolaştığım gerçekliğini tek başıma yaşıyim bari. Hava da sıcak şöyle buz gibi kola falan çok zararlı hele tatlılarVekaleti bana verdiler
Şeker oranı çok yüksek olduğu için kola susuzluğu gidermez zaten. Beypazarı neyinize yetmiyor ayol. Zararlı içerikleri övmekten savcılığa veririm seni.Asayiş berkemal o zaman. İnsanları kışkırtıp yeme içmeye teşvik etmiyim. Spor yapmadığım için şişkolaştığım gerçekliğini tek başıma yaşıyim bari. Hava da sıcak şöyle buz gibi kola falan çok zararlı hele tatlılar
Grup zaten nasil isterse öyle takiliyor boş ver yalnız değilsinHazır buralar başsız kalmışken ben de hastalıktan bi gram spor yapamazken
Ben sodacıyımŞeker oranı çok yüksek olduğu için kola susuzluğu gidermez zaten. Beypazarı neyinize yetmiyor ayol. Zararlı içerikleri övmekten savcılığa veririm seni.
Artık herkes çarşambaları verecek aşkım tartıyı öyle önünü alamıyoruzRegl oldum 65.10 um bu hafta tartilmayacagim zaten 2 gündür karnım şişti anlamistim
Ben yarım pogaca çay içtim