- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.921
Kizlar merhabalar. Kilo vermek için neler yapıyorsunuz. Sağlıklı beslenme dışında. O kadar mesaj var ki okuyamadım hepsini. Topuk dikenim var yürüyüş yapamıyorum. Ne önerirsiniz. Öneri ve motivasyona ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
accessdeniedAtacak mısın bulamıyorum çünkü beni etiketleyin atarken @ buna bitişik nickim i yazarsan etiketlemiş olursun
Bu ne bee kadın bı ara hoplayıp zıpladı orda ben pert Allah'im diyorum yeterr ama bakıyorum daha 15dk var bittim resmen yaaBittimm ter kan içinde kaldim ama sona kadar yaptım birde çocuklarda yanimda klimasiz yaptim
Benim en son bacak kalkmıyordudakikalara bakıyordum bende bitsin diyeBu ne bee kadın bı ara hoplayıp zıpladı orda ben pert Allah'im diyorum yeterr ama bakıyorum daha 15dk var bittim resmen yaa
Bak bu ceza olarak verilebilir ne dersin gruptaki arkadaşlar bı 45dk çık yapiversin nolcek Muhittin accessdenied ahahahahhaBenim en son bacak kalkmıyordudakikalara bakıyordum bende bitsin diye
Sen yaptın mı?Bak bu ceza olarak verilebilir ne dersin gruptaki arkadaşlar bı 45dk çık yapiversin nolcek Muhittin accessdenied ahahahahha
Bence de mantıklı yürüyüş daha kolay tek bir haraket var çünki ama leslie öyle değil tüm beden çalışıyor baya yoruyor ama iyi de yağ yakıyor bedenin şekillenmesi için iyi yöntem.Bak bu ceza olarak verilebilir ne dersin gruptaki arkadaşlar bı 45dk çık yapiversin nolcek Muhittin accessdenied ahahahahha
Yaptim yaptım ondan attım gruba da bı bakın diye canım da çıktı ama bugün zaten açım bide açım ACC ACC 6da yediğim köfte salataynan duruyom açım ulennSen yaptın mı?
Leslie de iyi ama ben ona alıştım kuzum hergun yapıyorum 3mile zaten ama bugün ki attığım kadın biraz daha zorr hoplayıp zıpladı bunda nefes nefese bitirdim bian nabzım filiyordu yerinden sandım Leslienin bı tık üstü sanki yarın yap desem bu kadını yapamam haniBence de mantıklı yürüyüş daha kolay tek bir haraket var çünki ama leslie öyle değil tüm beden çalışıyor baya yoruyor ama iyi de yağ yakıyor bedenin şekillenmesi için iyi yöntem.
Bende atdigin kadini yaptım zaten leslienin yaptiklarinin aynisini yapti bu da ama biraz kendinden eklemesiyle daha zorlaştırmıştıLeslie de iyi ama ben ona alıştım kuzum hergun yapıyorum 3mile zaten ama bugün ki attığım kadın biraz daha zorr hoplayıp zıpladı bunda nefes nefese bitirdim bian nabzım filiyordu yerinden sandım Leslienin bı tık üstü sanki yarın yap desem bu kadını yapamam hani
Evet yaa zorlastirmis bencede Gurban olsunlar Leslie yeBende atdigin kadini yaptım zaten leslienin yaptiklarinin aynisini yapti bu da ama biraz kendinden eklemesiyle daha zorlaştırmıştı
Evet leslie ile devambu zalim gadin beni çok yorduEvet yaa zorlastirmis bencede Gurban olsunlar Leslie ye
Günaydin ben daha vakit bulamadim yemeyeGunaydinlar
Aç karnına
Yarım greyfurt suyu icip posasini yedim :)
Günaydin ben daha vakit bulamadim yemeye
Afiyet olsun denemekten zarar gelmezBen de bekleme moduna aldım kendimi hahhaah
Birazdan kahve içsem diyorum
Kahvaltı
Ananas
Haşlama yumurta
Ara
Ananas
Kapanış
Haşlama et
Ananas detoxu varmış kendimce uyarladim denesem mi acaba hahahah
Bı de regl olduğum için tatlı istediğim var ananas güzel bastiriyor