- 15 Şubat 2013
- 24.287
- 90.906
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.761
Koz hani yüzmeye gidecektin sen yanlış mı hatırlıyorumPilatese gidecek vaktm yok cocukları bırakacak biri yok maalesefevde kendim yapayım dedim yok asla motive olamıyorum
Bende aynı dertten muzdaribim canım. Benim Pt zaten zayıflamanın %80 diyet, %20 spor demişti. Ama sağlık için egzersiz de yapmamız lazım. En azından yürüyerek yakın mesafelere gitmeyi hayatımıza almak lazım. Ben çocuklar biraz büyüsün yeniden başlayacağım. Evde olmuyor. Benim evde koşu bandı vardı. Senelerce dekor olarak durdu. En sonunda arkadaşıma verdim.Pilatese gidecek vaktm yok cocukları bırakacak biri yok maalesefevde kendim yapayım dedim yok asla motive olamıyorum
1 kg accessAz da olsa dedi bana
Az da olsaaaa
Az da olsaa
AzzzzzzZZZZ
Dr MunezaradanKendini bana teslim ettiysen ama piknikten de vazgeçemiyorsan kendine yeşillik salatası yapıyorsun yanına da ayran, börek yok tatlı yok, ızgara et varsa olur onu yiyebilirsin, ekmek yok ve piknikte yürüyemezsen ip atlıyorsun.
Infinite Soul göster kırbacı kuzucum
Olsun aşkım zaten vücudumuzun 1 günü diğer gününü tutmuyor yine de tartıyı düzenli yapalım önümüzdeki hafta itibariyle ki hem ilerlememizi görelim hem insanlara haksızlık olmasınValla doğru soyluyo4 bebeğim olmuyor benim düzenim cok bozuk 2 gund3 bir tuvalete cikiyorum karnım kocaman oldu yarın tartilayimDepresif Penguen
Teşekkür ederimm saolasin yani iki bin adım desem 3 mile de 6bin adım atmış oluyorumLeslie 1 mil daha yaptım
Akıllı saati de taktım
Ama bence adım ile Leslie asla aynı değil
Lesliede şöyle hareketler var
Sağ sol ayak karna doğru çekme
Sağ sol ayak arkaya çekme
Sal sol ayak öne doğru atma
Kol calisma
Sağ bir adım sol bir adam git gel
Dururken sağ ayak aç kapa sol ayak aç kapa
Ama illa adım soranlar için 1946 olcmus benimki
Teşekkür ederimm saolasin yani iki bin adım desem 3 mile de 6bin adım atmış oluyorum
Netcem ben yürüyuse çıkamıyorumda elimde bebeynen ancak Leslie bana uyuyordu bide ip atlicaktim işte evde ne yapılabilirse bebeynenTabii saysin diye durduğu yerde yürüdüğü yerlerde daha aktif oldum hahhaahah
Netcem ben yürüyuse çıkamıyorumda elimde bebeynen ancak Leslie bana uyuyordu bide ip atlicaktim işte evde ne yapılabilirse bebeynen
Misafirim varrr gezip tozmaktan sitenin varlığını unutmuşum
Tarti atmayanlara ceza verme karari alindi herkes aynı günde atmaliMisafirim varrr gezip tozmaktan sitenin varlığını unutmuşumbirde reglim geliyor 2 günüm var ondan da tartılmadım çok şiştim