- 30 Aralık 2022
- 2.703
- 10.064
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.741
Yorumlarinu cokk merak ediyorumTamam yapcam raad olun ncncnx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumlarinu cokk merak ediyorumTamam yapcam raad olun ncncnx
Seyrederken kolay geldi otururken jdjdjdBen yaptım yoruyor terletiyor öyle göründüğu gibi kolay sanma
45dakika yapSeyrederken kolay geldi otururken jdjdjd
Tamam önce 15 k adımı yapayım bugün yarın bebeyim45dakika yap
Tamam önce 15 k adımı yapayım bugün yarın bebeyim45dakika yap
Yicem kızım seni Böyle tatlı tatlı disipline çekme görmedimKılavuzu karga olanın dedi bana kdjdjdj Mune aslında benim niyetim aralıklı oruç yapmaktı. O yüzden kilo 1 haftada tartıda eksiyi gördüysem sorun yok benim açımdan. Yani istediğini ye bana eksiyle geldikçe sorun yok. Sporla yeme saatinle dengeleyebilirsin çünkü. Ama kimsenin tartı vermemesi sıkıntı tabii. Neyse ben burdayım. 2 hafta vermeyeni çıkarırım. Yapmak isteyenle devam ederim. Kimseyi zorlayamam. Kuralları yazıcam birazdan. Herkes listede olmak zorunda da değil. Bir de ben bu kadar kalabalık olacağını düşünmedim. Kendim yapacağım sandım o yüzden baştan kural falan öngörüp yazmadım. Ondan bu karışıklık
Kız napayım başkaYicem kızım seni Böyle tatlı tatlı disipline çekme görmedim
Olduğun gibi çok tatlısın benceKız napayım başka
Sen de öylesin elf suratlım ay çok içimden 50 tane emoji atmak geldi sanaOlduğun gibi çok tatlısın bence
Adım ne kadar sen biliyor musun ben hergun yapıyorum 3mile
Az da olsa kilo vermişsin access
Aletli pilates müthiş bir şey nayloncum. Aşırı sıkılaştırıyorKızlar ben hiç spor yapamıyorum içimden gelmiyor cok garip. Sürekli erteliyorum sonra da geç oluyor. Derdim kilom değil şekilsizlik ve sarkma.Beni bi okuyun
Pilatese gidecek vaktm yok cocukları bırakacak biri yok maalesef evde kendim yapayım dedim yok asla motive olamıyorumAletli pilates müthiş bir şey nayloncum. Aşırı sıkılaştırıyor
Az da olsa dedi banaAz da olsa kilo vermişsin access
Kız Leslie yap herkes sucuğa dönüyormuşefsaneymişPilatese gidecek vaktm yok cocukları bırakacak biri yok maalesef evde kendim yapayım dedim yok asla motive olamıyorum
Kız sana alt göbek atmıştım yapmadın mıKızlar ben hiç spor yapamıyorum içimden gelmiyor cok garip. Sürekli erteliyorum sonra da geç oluyor. Derdim kilom değil şekilsizlik ve sarkma.Beni bi okuyun
Benim aklıma Leslie deyince sadece köpek cinsi geliyor. O kadar uzağım.Kız Leslie yap herkes sucuğa dönüyormuşefsaneymiş