- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
- Konu Sahibi Infinite Soul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk aidatları biz yatırdıkArte kuzum başından girdim ben orası kooperatif zamanıydı daha hdjdj
İsa’nın son yemeğimi bu ne demek her şeyi yedimKoç duymasın ama istedigim her şeyden yedim yarından zaten yemiyicez
Ya sen benim cücelik ünvanımı niçin kaldırıyosun ki insan bilmez mi cüce olup olmadnı5. Sınıfların arasına topukluyla giriyorum gene de hepsinden kısayım yeni nesil at gibi mübarek ncnxn mağdurum
En son ortaokulda 1.60tımValla bence 160 altı cücedir.Beşinci sınıf öğrencilerin arasında kaybolan bi canlı cücedir net.
Kızım işte mayonezli balık zamanları vardım ya ben ilk kuruluş Osmanlı ndjdjdj ay bu da hepten alzaymıra bağladıAlla alla. Ben deprem sonrası beni oyalayacak bir şey olsun spor falan kafamı meşgul etsin diye gelmiştim. Sen var mıydın o zaman? Vitamin ve minerallerimle birlikte hafızamı da tüketiyor bu bebe.
Sen de gel tencere kızEn iyi ben mi varım verilecek takibi 30 kilom falan var 1.57 boy saygılar
O şifreli kelimeyi dimeee dimeeeğğKızım işte mayonezli balık zamanları vardım ya ben ilk kuruluş Osmanlı ndjdjdj ay bu da hepten alzaymıra bağladı
Benim son yemeğimdi sabah canım çekmesin gözu tok olayıyım diye dondurma fistık çikolata falan hepsinden birazİsa’nın son yemeğimi bu ne demek her şeyi yedim
Ben de valla ama yaz gelmeden zayıflıyorum yemin ettim gel seni de alalım kadroya chocolat duymasın nxnxn
Haydaa biz cücelerden ne istiyorsunuz sizz zaten bi kaç cmlik canımız varEn son ortaokulda 1.60tım
Başlangıç kilosundan fazla çıkan choco mu
Ben psikolojikmen fizyolojikmen sistematikmen otomatikmen hiç hazır değilimSen de gel tencere kız
Lan yoğurt burnuma kaçtıYa sen benim cücelik ünvanımı niçin kaldırıyosun ki insan bilmez mi cüce olup olmadnı
Yarından itibaren görüşürüzBenim son yemeğimdi sabah canım çekmesin gözu tok olayıyım diye dondurma fistık çikolata falan hepsinden biraz
Ay evet hatırladım. Koş gel demiştiniz bana bir de. Yok kırbaçlanacağız, şöyle dayak yiyeceğiz, böyle kafamızı kıracaklar zayıflamazsak, sen de gel demiştiniz. Sonra da neden geldin diye zorbalamıştınız.Ilk aidatları biz yatırdık
Minik ağır baskı yaparız sana.Gerekirse arada depresif tokatlıcak bizi, sana bi kaç şaplak fazla atar ne olmuş eli ağrımaz ya.Ben psikolojikmen fizyolojikmen sistematikmen otomatikmen hiç hazır değilim