- 23 Aralık 2012
- 7.210
- 47.879
- Konu Sahibi Infinite Soul
Cücelere laf söyletmem jsjsAçarsa anlarım en azındanYan yana durunca küçük kardeşim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cücelere laf söyletmem jsjsAçarsa anlarım en azındanYan yana durunca küçük kardeşim gibi
Sen eglenmeye gelmişsinHedefim 50 idi. 60'la gelmiştim galiba.
Daha yolun başındasın, dur hele. Sonra bıkarsın, birkaç ay bekleBıhtıımm yeminlee
Onun anne babası abisi aslında baya uzun nedense o minicik bir şeyler ters gitmişCücelere laf söyletmem jsjs
Evet. Daha önce bir zayıflama topiğindeydim bu Access kişisiylen birlikte. Şimdi gördüm ki zayıflar zayıflama peşinde naber diyeyim dedim.Sen eglenmeye gelmişsin
Bana motive olur daha da gelin gelinDaha yolun başındasın, dur hele. Sonra bıkarsın, birkaç ay bekle
Sen doğur gel de birlikte de zayıflarız nasılsa veremem ben bu kiloyu nfjcjcjEvet. Daha önce bir zayıflama topiğindeydim bu Access kişisiylen birlikte. Şimdi gördüm ki zayıflar zayıflama peşinde naber diyeyim dedim.
Sen geldiğinde düştüğüm kilodur o. Chocoya sor bir. Ayırca kaçsa kaç, sana ne? Üç beş kilo için toplanmış yemin falan etmişsiniz bir de.55 falandın 10 kilo değildi hedefin açtırma bana kayıtları jcjxjcj
Inş zayiflamam lazım kızlar göbegim gitmiyor diye buraya yazarda o zamana kadar hepimiz fit olmuş oluruzSen doğur gel de birlikte de zayıflarız nasılsa veremem ben bu kiloyu nfjcjcj
Cüce 1 nedir ya ahahhaBen de kilo vericem benim neyim eksik.Yarın sabah tartılıp başlıycam. Akşam 7 den sonra bişey yemiycem. Yürüyüş yapıcam. 5 kilo versem öp başına koy. Normalde bunun için konu mönü açmam da motivasyon lazım yemin ettim hergün devam edicem. Haftada bir tartılıp kilo koyucam. Maksat ortaya çıkarsam belki utanırım da devam ederim. Jdjdjdh ay açmış konuyu kaçmış dedirtmemmmmmm. Yaza bu g.t göbekle girmek istemiyorum diyen varsa gel kız beraber gazlarız birbirimizi. Neyse yarın başlıyorum çok ciddiyim bu sefer yarın görüşürüz şekerim bcncnxn
Forum koçu Depresif Penguen gözlemci ve hakem @ailurophile gazamız mübarek olsun. Eklenmek isteyen beni bulsun ncncnxn
Ayrıca kendimi yırtıp beceremediğim tablo kısmında yardımlarını esirgemeyen @Delirtiyor
Ve yan tükandan Chocolita ya teşekkürü borç bilirim . Kız Margırıt seni de ekledim sora yok haberim yoktu yok tansiyonum düşüktü deme bana. @Margaret Hale Herkes son dondurmasını yesin bebeyim afiyet şeker
Üye Başlangıç kilo hedef kilo güncel kilo boy
cmaccessdenied 55 Cüce1 Infinite Soul 64 55 170 @Delirtiyor @Processes sapyoseksuel 56 52 160 @Margaret Hale 68 60 163
168 cm.Arte senin boyun kaç şikeletam
Beni cüce diye mi sevdin sevimliyim diye mi hadi söylee168 cm.
Arte kuzum başından girdim ben orası kooperatif zamanıydı daha hdjdjSen geldiğinde düştüğüm kilodur o. Chocoya sor bir. Ayırca kaçsa kaç, sana ne? Üç beş kilo için toplanmış yemin falan etmişsiniz bir de.
Karakterin sebebiyle sevdim. Tamamen kalpten ❤Beni cüce diye mi sevdin sevimliyim diye mi hadi söylee
Arte beni kimseler sevmezken sevdi bu sebeple cüce olmasa da konseyin fahri cücesidirKarakterin sebebiyle sevdim. Tamamen kalpten ❤
Öyle dimeğ çok kızıyorSen eglenmeye gelmişsin
Alla alla. Ben deprem sonrası beni oyalayacak bir şey olsun spor falan kafamı meşgul etsin diye gelmiştim. Sen var mıydın o zaman? Vitamin ve minerallerimle birlikte hafızamı da tüketiyor bu bebe.Arte kuzum başından girdim ben orası kooperatif zamanıydı daha hdjdj
En iyi ben mi varım verilecek takibi 30 kilom falan var 1.57 boy saygılarBiri der 160 cüce biri der ben çok şişkoyum 5 kilo vercem grubun dinamiği biraz değişik oldu
Nasıl hatırlamazsınAlla alla. Ben deprem sonrası beni oyalayacak bir şey olsun spor falan kafamı meşgul etsin diye gelmiştim. Sen var mıydın o zaman? Vitamin ve minerallerimle birlikte hafızamı da tüketiyor bu bebe.