- 15 Şubat 2013
- 24.372
- 91.720
- Konu Sahibi Infinite Soul
Kız evden onu almaya mı çıkayım şimdi reçel yerim napamYaw şu gıcık, şapkalı maraş dondurmacılarndan Tazmanya da bilem var, nasıl bulamazsın tevbe yarab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız evden onu almaya mı çıkayım şimdi reçel yerim napamYaw şu gıcık, şapkalı maraş dondurmacılarndan Tazmanya da bilem var, nasıl bulamazsın tevbe yarab
Ben artık kaç kiloyum bilmiyorum. Bir ay önce 65 olmuştum. Tartım bozuldu. Sanırım kendisi de bu kiloyu yakıştıramadı bana, kalbi kırıldı ve kendini kapattı dış dünyaya, iletişim kuramıyoruz hiçbir şekilde.Artemissisipi en çırpı sensin bi kere ben 154 boya 60 kiloyum hah yani
Şekilli mi peki fücudun? Ben mesela kareyim bildiğin tüm kenarlarım birbirine eşit ve iç açıları toplamım 360.Artemissisipi en çırpı sensin bi kere ben 154 boya 60 kiloyum hah yani
Yolda kalori yakarsın işte çık nolacak? Dondurma için çıkılır.Kız evden onu almaya mı çıkayım şimdi reçel yerim napam
Benim belim çok ince g.tüm kamyon tekeri bacım afedersinŞekilli mi peki fücudun? Ben mesela kareyim bildiğin tüm kenarlarım birbirine eşit ve iç açıları toplamım 360.
Ay ben yersem Alice de istiycek o da rejimde gizli saklı köprü altlarında dondurma yemek istemiyorum bxbxbYolda kalori yakarsın işte çık nolacak? Dondurma için çıkılır.
Kıazz daha ne istiyosun?? İnce bel dolgun kalca kum saati misalimemen de varsa oksin.Benim belim çok ince g.tüm kamyon tekeri bacım afedersin
Alice kim ayol?Ay ben yersem Alice de istiycek o da rejimde gizli saklı köprü altlarında dondurma yemek istemiyorum bxbxb
Ya şu tadellenin çikolatalı gofreti var ya bana aşırı güzel geliyor hani ondan güzel bir şey yokmuş gibi. Geçen iki tane üst üste yedim. Sonra eşime dedim nolur eve sokma sakın bir daha, canın isterse al yolda ye de gel eve. O hesap.Ay ben yersem Alice de istiycek o da rejimde gizli saklı köprü altlarında dondurma yemek istemiyorum bxbxb
Memem zaten silikon da işte öyle dediğin anca boy 165 falansa oluyo. Benim boyumda teletubies gibi görünüyo o kalça ncncnxnKıazz daha ne istiyosun?? İnce bel dolgun kalca kum saati misalimemen de varsa oksin.
Harikalar diyarının bağrından kopup gelmiş bir yer cücesi ncncn kendisi kızım olur 10 yaşında ellerinden öperAlice kim ayol?
70 55 64 taamBende yazayım bari
1.70
hedef 55
Kilomu tartmadım 64 olur herhalde tartinca derim sen yaz yine de accessdenied
Neresi taam? Sen zayıfsın git burdan desene.70 55 64 taam
Access ben senin evli oldugnu bile sanmazken bi de cünyırın cıktı iyi mi? Ulan sen kac yaşındasın? Memen silikon muHarikalar diyarının bağrından kopup gelmiş bir yer cücesi ncncn kendisi kızım olur 10 yaşında ellerinden öper
Yuh arkadaş ya bir sen git dememişdin sende de sağolun ya kırıldım püüNeresi taam? Sen zayıfsın git burdan desene.
Ben dedim cüceler konseyi oluşturalım dedim dinletemedim.Neresi taam? Sen zayıfsın git burdan desene.
Seni yeterince şişko bulamıyorlar acaba önce biraz kilo alıp semirip öyle mi gelsen ?Yuh arkadaş ya bir sen git dememişdin sende de sağolun ya kırıldım püü