- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.451
- Konu Sahibi Infinite Soul
İyi olmuş, kırıl. Beni az zorbalamadılar zamanında. Acısının bir şekilde çıkması lazım.Yuh arkadaş ya bir sen git dememişdin sende de sağolun ya kırıldım püü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmuş, kırıl. Beni az zorbalamadılar zamanında. Acısının bir şekilde çıkması lazım.Yuh arkadaş ya bir sen git dememişdin sende de sağolun ya kırıldım püü
Kaç cm altı cüce kabul ediliyor? Ona göre şey yapalımBoyuma cüce yazar msınn litfen
İşte böyleSeni yeterince şişko bulamıyorlar acaba önce biraz kilo alıp semirip öyle mi gelsen ? 
Ya kilo vermem gerekmese niye kendime boşuna eziyet edeyim dogum kilomu vermem lazım eski görünümüme dönmem için.Seni yeterince şişko bulamıyorlar acaba önce biraz kilo alıp semirip öyle mi gelsen ?
160 altı bence cüce olabilir yani tercih tabii kcjcj 140 olup çok uzun olduğunu iddia da edebilirsinKaç cm altı cüce kabul ediliyor? Ona göre şey yapalım
Benim ne suçum var yahuİyi olmuş, kırıl. Beni az zorbalamadılar zamanında. Acısının bir şekilde çıkması lazım.
Valla bence 160 altı cücedir.Beşinci sınıf öğrencilerin arasında kaybolan bi canlı cücedir net.Kaç cm altı cüce kabul ediliyor? Ona göre şey yapalım
Heee açıkla açıkla. Her yeni gelene açıklama yapacaksınYa kilo vermem gerekmese niye kendime boşuna eziyet edeyim dogum kilomu vermem lazım eski görünümüme dönmem için.
Eltim 1.53Valla bence 160 altı cücedir.Beşinci sınıf öğrencilerin arasında kaybolan bi canlı cücedir net.
Kimse senin kadar sıstırık değildi Arte kusura bakma 2 kilo için mi gelmiştin kaç kiloydu hedefin ncncnİşte böyle
Kurunun yanında duruyorsun, durma.Benim ne suçum var yahu
Bıhtıımm yeminleeHeee açıkla açıkla. Her yeni gelene açıklama yapacaksın
Ay gelinin biri 170 diğeri 153 eltin kesin bdvde konu açmıştır kesin smmdmEltim 1.53
5. Sınıfların arasına topukluyla giriyorum gene de hepsinden kısayım yeni nesil at gibi mübarek ncnxn mağdurumValla bence 160 altı cücedir.Beşinci sınıf öğrencilerin arasında kaybolan bi canlı cücedir net.
Ay bende rahat 7 8 kilo var 2 kilo ne yavbirde bana diyorKimse senin kadar sıstırık değildi Arte kusura bakma 2 kilo için mi gelmiştin kaç kiloydu hedefin ncncn
Hedefim 50 idi. 60'la gelmiştim galiba.Kimse senin kadar sıstırık değildi Arte kusura bakma 2 kilo için mi gelmiştin kaç kiloydu hedefin ncncn
Biz onunla çok uğraştık şimdi fırsatını buldu o da senle uğraşacak soriAy bende rahat 7 8 kilo var 2 kilo ne yavbirde bana diyor
Açarsa anlarım en azındanYan yana durunca küçük kardeşim gibiAy gelinin biri 170 diğeri 153 eltin kesin bdvde konu açmıştır kesin smmdm
Arte senin boyun kaç şikeletamHedefim 50 idi. 60'la gelmiştim galiba.
55 falandın 10 kilo değildi hedefin açtırma bana kayıtları jcjxjcjHedefim 50 idi. 60'la gelmiştim galiba.