- 17 Şubat 2015
- 7.576
- 19.944
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.941
yemiyorum su maden suyu max ayran içerimYemiycen mi
Gel bacım gel sen de bize dur derken stresten külooğ alacaksınBen gidiyorum yaaa herkes yüyoo burda
Çelik iradeli maşallahyemiyorum su maden suyu max ayran içerim
Seni şikayet etçem harassmenttanAgresif penguen gdhdh
Kız insan tadına bakarSen çoktan gömmüştün
Ben strese girince iyice iştahım gidiyor bi de sonum Seda Sayan’a çıkan 25 kiloluk Hatice gibi olacakGel bacım gel sen de bize dur derken stresten külooğ alacaksın
Diyetdeysen nefsini tutacaksınKız insan tadına bakar
Keşke benim de gitse hep sabit hep yerindeBen strese girince iyice iştahım gidiyor bi de sonum Seda Sayan’a çıkan 25 kiloluk Hatice gibi olacak
E yemin içtik yaÇelik iradeli maşallah
Girme kilo almamanin tadını çıkarBen strese girince iyice iştahım gidiyor bi de sonum Seda Sayan’a çıkan 25 kiloluk Hatice gibi olacak
Evet yemin ettikE yemin içtik yabiliyor musunuz yemin içmek/ yemin etmek?
Regl dönemim yeni geçti o dönemde olsam dayanamaz gömerdim
Ben dr öyle oluyorum midem tutuyor ama çok kötü o ya. Gerçi yemek de kötü olur.Ben strese girince iyice iştahım gidiyor bi de sonum Seda Sayan’a çıkan 25 kiloluk Hatice gibi olacak
Yazın buluştuğumuzda totomda şort giyip ben de onu harasslıcam
Bu gün birtane üye de konuya girmis bu ne biçim konu ismi sizin yüzünüzden görüp yemin ediyoruz diye.E yemin içtik yabiliyor musunuz yemin içmek/ yemin etmek?
Regl dönemim yeni geçti o dönemde olsam dayanamaz gömerdim
Onu ben anlamadım kavga mı istedi ne istediBu gün birtane üye de konuya girmis bu ne biçim konu ismi sizin yüzünüzden görüp yemin ediyoruz diye.Şimdi devir de insanlara iyilikte yaramıyor ne güzel işte fit olucaksın.
baya ciddi yazmıştı şakasına değildi bana kalırsa sonra da cevap yazmadı zatenOnu ben anlamadım kavga mı istedi ne istedi
Okuyup okuyup tövbe etsin o da. İki ekmek dağıtsın.Bu gün birtane üye de konuya girmis bu ne biçim konu ismi sizin yüzünüzden görüp yemin ediyoruz diye.Şimdi ki devir de insanlara iyilikte yaramıyor ne güzel işte fit olucaksın.
Onu ben anlamadım kavga mı istedi ne istedi
Yaa diyet topicinde de kaos çıkarmaya çalışmazsın amabaya ciddi yazmıştı şakasına değildi bana kalırsa sonra da cevap yazmadı zaten
Ediyodur herhalde her gördükçeOkuyup okuyup tövbe etsin o da. İki ekmek dağıtsın.