- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.963
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.841
Ben de yeni doğum yaptım sayılır 10 sene nedir insan ömründe daha dün gibiSen muafsın, yeni doğum yapmış kadına en fazla yürüyüş yap diyebilirim
Geçmiş olsun kuzuyaMerhaba kızlar aksam yemeğine fırında kabak yapacaktım ama kızım cok rahatsız olduğu için kuru meyveli yulaf ile geçiştirdim
Allah acil şifa versin prenseseMerhaba kızlar aksam yemeğine fırında kabak yapacaktım ama kızım cok rahatsız olduğu için kuru meyveli yulaf ile geçiştirdim
özün tembelse biz ne etmeliyik? 7 bin adım çoktur? Seni şimdiden yerden kazıp çıkarırlar, ben yaşta vah halineMune senin ağzın dilin neler söyliyir ben 7000 adım atınca yerden zor kazıyolla beni sen diyorsun 20000 adım
He canım he, ben de 29 sene evvel sezaryen oldum insan ömrü dediğin nedir 29 sene çok muBen de yeni doğum yaptım sayılır 10 sene nedir insan ömründe daha dün gibi
7bin adım için bana demediğini bırakmadı intikam melegi oldu ismimözün tembelse biz ne etmeliyik? 7 bin adım çoktur? Seni şimdiden yerden kazıp çıkarırlar, ben yaşta vah haline
Sen bi sonuncu ol 18 km koşturma cezası vericem sana7bin adım için bana demediğini bırakmadı intikam melegi oldu ismim
Yok seninki de yeniymiş daha lohusalığın bitmemiştirHe canım he, ben de 29 sene evvel sezaryen oldum insan ömrü dediğin nedir 29 sene çok mu
Uğraşma kızla, küçük bebeği var ona rağmen topiğe katılım sağlıyor, sen lap lap hamburgerler, 7 bin adımda yerden kazımaSen bi sonuncu ol 18 km koşturma cezası vericem sana
Sorma, daha düüüün gibiYok seninki de yeniymiş daha lohusalığın bitmemiştir
Iyi de ben kilo verdim zatenSen bi sonuncu ol 18 km koşturma cezası vericem sana
Cezayı topiği açan alır diyelim şurada şak diye bayılsınIyi de ben kilo verdim zatensen kendini düşün iki kez kaçamak yapan ben degilim cezayi başkasi alsa bile sende yapmalisin kendi iyiligin için dimi abla Mune ?
Infinit zuz artıkIyi de ben kilo verdim zatensen kendini düşün iki kez kaçamak yapan ben degilim cezayi başkasi alsa bile sende yapmalisin kendi iyiligin için dimi abla Mune ?
Ay yok artık iyi yaaaaaCezayı topiği açan alır diyelim şurada şak diye bayılsın
O kadar belli kiMss topikteki misyonum ekip arkadaşlarım @Depresif Penguen ve @ailurophile ’la bir olup accessdenied ‘i sinir ederek eritmek, kendisi üzerinde denenen hiçbir diyet yöntemi işe yaramadığından sinir etme diyetini deniyoruz
Çarşambaya ismi lazım değil birisine ceza verirken kutlama yapacak mıyız
Allahım Allahım özgüvene bak
Mune abla ne diyorsa oInfinit zuz artık
Kızı susturma, dur ben ondan daha Azerbaycan dili öğreneceğim, seni Türkçeyle zayıflatamıyorum, Fransızcaya Fransızım, bir de Azerbaycan rebuplicasının dilini deneyelimInfinit zuz artık
Sen de gel sen de fur herkes duyan koşsun gelsin benceO kadar belli kiMune ablacığım 49 kilo bir kadın neden kilo vermek istesin ki
Listede gayet kilosu ideal olanlar var bence topyekûn accessdenied i sınır etme topigi olmuş
Sinirden erirse oh ne ālâ yada tam tersi sinirden kendini yemeğe verir ters teperse vay ki vay haline
Ay ben susayım kovacak şimdi beni
Mss ben maksat geyik olsun accessdenied ‘e takılayım diye gelmiştim, yorum yazanlar da hep bildiğim hatunlardı bir anda listede buldum kendimiO kadar belli kiMune ablacığım 49 kilo bir kadın neden kilo vermek istesin ki
Listede gayet kilosu ideal olanlar var bence topyekûn accessdenied i sınır etme topigi olmuş
Sinirden erirse oh ne ālâ yada tam tersi sinirden kendini yemeğe verir ters teperse vay ki vay haline
Ay ben susayım kovacak şimdi beni
Azerbaycan türkçeside türk dili olduğu için hemen çözersin ablaKızı susturma, dur ben ondan daha Azerbaycan dili öğreneceğim, seni Türkçeyle zayıflatmıyorum, Fransızcaya Fransızım, bir de Azerbaycan rebuplicasının dilini deneyelim
Senden kopya çekerim, ilham aliyev gibi seslenirimAzerbaycan türkçeside türk dili olduğu için hemen çözersin ablaama accessdenied daha önce Azerbaycanda yaşamış dili biraz biliyor ona işlermi bilemem