- 17 Ağustos 2023
- 7.228
- 19.602
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.821
Mune ablanin dedigini yapan ya bordo berelidir ya da sporcu benceAy ne demiştin unuttum beynim aşırı korkunç şeyleri bilinçaltına atıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune ablanin dedigini yapan ya bordo berelidir ya da sporcu benceAy ne demiştin unuttum beynim aşırı korkunç şeyleri bilinçaltına atıyo
20 bin adım tüm gün sadece yoğurt yeşillik ve su, olmazsa 1 saat de plank vs demiştimAy ne demiştin unuttum beynim aşırı korkunç şeyleri bilinçaltına atıyo
Bence de dokunmaz20 bin adım tüm gün sadece yoğurt yeşillik ve su, olmazsa 1 saat de plank vs demiştim
Sana dokunmaz bence o yüzden 30 bin adım mı desem acaba
Kelimeler kifayetsiz kalıyo şu an o yüzden ben bunu bi daha unutayım20 bin adım tüm gün sadece yoğurt yeşillik ve su, olmazsa 1 saat de plank vs demiştim
Sana dokunmaz bence o yüzden 30 bin adım mı desem acaba
Aslında kondisyonlu biri için çok değil, oturduğum yerle sahil arası 4 km gidiş geliş 8 km yol yapıyor, 8 km’yi yürüyerek gidip geliyorum ben, 8 km 10 bin adım yapsa sabah saatlerinde olmak şartıyla çünkü öğlen 40 derece burası, evden sahile kadar 2 tur yapar gelirim, akşam da 1 saat spor gücüm olur.Mune ablanin dedigini yapan ya bordo berelidir ya da sporcu bence
Kız Mune ablan ne dedeğini bilmiyir özümü öldürmeye and içmiş jcjxjxaccessdenied Bana acımasız diyordun oysa ki ben sadece 7 bin adım dedim Mune abla 30bin diyor
Adım sorun degil ki abla 1saat plank zor ama hiç yapmayan biri için sen bazı şeylerde söylemiştin onlari unutdum.30bin adım ve plank falani eklersek baya zorlaşır spor yapan birisi için asla sorun olmaz ama.Mesela ben bebekle evdeyim bu dediklerini asla yapamam daha 2 aylik gunduzleri pek uyumuyor dogru durust sporumu yapamiyorum ama accessdenied çocugu maşallah buyuk tabi o yapa bilir.Aslında kondisyonlu biri için çok değil, oturduğum yerle sahil arası 4 km gidiş geliş 8 km yol yapıyor, 8 km’yi yürüyerek gidip geliyorum ben, 8 km 10 bin adım yapsa sabah saatlerinde olmak şartıyla çünkü öğlen 40 derece burası, evden sahile kadar 2 tur yapar gelirim, akşam da 1 saat spor gücüm olur.
Hiç yürümeyen biri için 10 bin adım bile perişan edici, accessdenied o yüzden 10 adım duyunca gözleri yuvalarından fırlıyor :)) lakin düzenli yürüyene 10 bin 20 bin adım sinek vızıltısı.
Məni öldürməyə and içib* olursa daha doğru olurKız Mune ablan ne dedeğini bilmiyir özümü öldürmeye and içmiş jcjxjx
Sen var ya bittin fitifittin şuvan ölüm fermanını imzaladın kızım senAdım sorun degil ki abla 1saat plank zor ama hiç yapmayan biri için sen bazı şeylerde söylemiştin onlari unutdum.30bin adım ve plank falani eklersek baya zorlaşır spor yapan birisi için asla sorun olmaz ama.Mesela ben bebekle evdeyim bu dediklerini asla yapamam daha 2 aylik gunduzleri pek uyumuyor dogru durust sporumu yapamiyorum ama accessdenied çocugu maşallah buyuk tabi o yapa bilir.
Abla şunu banlarmısın beni tehdid ediyorSen var ya bittin fitifittin şuvan ölüm fermanını imzaladın kızım sen
Plank yapmasın, 1 saat karın, bacak ve kol çalışsın, hadi hareketleri de kendisi belirlesin ne kadar anlayışlıyım bakınAdım sorun degil ki abla 1saat plank zor ama hiç yapmayan biri için sen bazı şeylerde söylemiştin onlari unutdum.
Ben 50 yaşındayım bi kere nası yapayım o kadar plank falanPlank yapmasın, 1 saat karın, bacak ve kol çalışsın, hadi hareketleri de kendisi belirlesin ne kadar anlayışlıyım bakın
Ben 52 yaşında bunları yapabilirim diyorsam 50 yaş altı hatunlar da yapabilsin lütfen rica ediyorum hatta istirham ediyorum amaaa
Çok geçmiş olsun tatlımMerhaba kızlar aksam yemeğine fırında kabak yapacaktım ama kızım cok rahatsız olduğu için kuru meyveli yulaf ile geçiştirdim
Tamam plank yapma, o zor ama 1 saat egzersiz yapabilirsin, 20 bin adım da çok değil.Ben 50 yaşındayım bi kere nası yapayım o kadar plank falan
Yeni sezeryan oldugum için sevinecegimi düşünmemiştimPlank yapmasın, 1 saat karın, bacak ve kol çalışsın, hadi hareketleri de kendisi belirlesin ne kadar anlayışlıyım bakın
Ben 52 yaşında bunları yapabilirim diyorsam 50 yaş altı hatunlar da yapabilsin lütfen rica ediyorum hatta istirham ediyorum amaaa
Mune senin ağzın dilin neler söyliyir ben 7000 adım atınca yerden zor kazıyolla beni sen diyorsun 20000 adımTamam plank yapma, o zor ama 1 saat egzersiz yapabilirsin, 20 bin adım da çok değil.
Sen muafsın, yeni doğum yapmış kadına en fazla yürüyüş yap diyebilirimYeni sezeryan oldugum için sevinecegimi düşünmemiştim