- 17 Ağustos 2023
- 7.228
- 19.602
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.861
Noldu paşinyanmi diyiceksinSenden kopya çekerim, ilham aliyev gibi seslenirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu paşinyanmi diyiceksinSenden kopya çekerim, ilham aliyev gibi seslenirim
Bende arada gelip yazıp gidiyorum takiliyorumMss ben maksat geyik olsun accessdenied ‘e takılayım diye gelmiştim, yorum yazanlar da hep bildiğim hatunlardı bir anda listede buldum kendimi ama iyi oldu çok sıkmıyorum ama yediğimi içtiğimi dengeliyorum bu topik sayesinde, hem de eğleniyoruz beraber
Cebrayile yol çekiyordun, raks ediyordunNoldu paşinyanmi diyiceksin
Ben buraya yazarken ayaklarımı çalıştırıyorum yemek yedim çoktannaber şişmanlar ve kendini şişko hissedenler (kendim dahil)
not: motivasyondur
Spordan geldim, aklıma düşen çikolatayı yemedim, onun yerine su içtim. Birazdan da akşam yemeği faslını yer tükkanı kapatırım.
gel gel çekinme, bak ben bile topiğe yapıştım bırakmıyorum, accessdenied istese de geliyorum istemese deBende arada gelip yazıp gidiyorum takiliyorum
Aynen iyi oluyor azıcık geyik azıcık eğlence
Şu aralar modum yerin dibinde iyi geliyor yazıp çıkmak ⚘
Ben kışın alıyorum kiloyu ablacığım ama yazın bağ bahçe işlerim oluyor toprakla uğraşıyorum kilolar gidiyor dengeliyorum
Kilo vermeye başlasınlar kebab börek baklava listeleri yazicam kurban bayramı da geliyor
Kovsalar da gelicem Yaşasın kötülük
Ama hızlandırmak için yapicam hepsini
Tamemen iyi niyet
Haahahah yettiniz deyip cımbızla bizi konu dışına atıp kapının önüne bırakmazsa eğer zayıflayana kadar burnundan gelebiliriz bizde enerjimizi böyle yollayalımgel gel çekinme, bak ben bile topiğe yapıştım bırakmıyorum, accessdenied istese de geliyorum istemese de
Kış aylarında hepimiz kilo alıyoruz, vücut soğuktan korunmak için yağlanıyor yaz mevsiminde de normalde o yağlardan kurtulmamız gerekiyor ama ismi lazım değil baş harfi accessdenied gibi hatunlar hamburgerleri börekleri yutunca yağlar yapışıp kalıyor
Çocuğu piyano dersine getirdim ama bu tabii ki fenalaşmama engel değilaccessdenied Nereye gittin kız?Cezaları görünce fenalaştınmı yoksa?
Yaaa onu dediği gün ben hala oradaydım Sabaha karşı havada bomba durdular Bakü de güm diye patlama sesine fırladık. Kocam fırlamadı tabii son gaz horlamaya devamNoldu paşinyanmi diyiceksin
1 kilo verdim diyorum kıskanma beni Mune sen de uğraş sen de vergel gel çekinme, bak ben bile topiğe yapıştım bırakmıyorum, accessdenied istese de geliyorum istemese de
Kış aylarında hepimiz kilo alıyoruz, vücut soğuktan korunmak için yağlanıyor yaz mevsiminde de normalde o yağlardan kurtulmamız gerekiyor ama ismi lazım değil baş harfi accessdenied gibi hatunlar hamburgerleri börekleri yutunca yağlar yapışıp kalıyor
Çarşamba sabah aç karnına tartı fotosuyla güncelliyoruz Turunç şekerimSelamlarrrr güncceeeel 66.2 kiloyuuuumm düzenleyelim tabloyu
Ben cezamı söyledim ama accessdenied katil azrail muamelesi yaptı bana
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar aksam yemeğine fırında kabak yapacaktım ama kızım cok rahatsız olduğu için kuru meyveli yulaf ile geçiştirdim
1500 e çıktı şu an utandın mı birazEki Görüntüle 3439576
Benim iletimin altına bunu atmış o yüzden normal abla sana öyle muamele yapması
Yaaaa nasıl utandım biliyor musun1500 e çıktı şu an utandın mı biraz
Geçmiş olsunMerhaba kızlar aksam yemeğine fırında kabak yapacaktım ama kızım cok rahatsız olduğu için kuru meyveli yulaf ile geçiştirdim
Ay bayılıyorum y dile Ə hərfi diye bir hesap var twitterda çok komikMəni öldürməyə and içib* olursa daha doğru olur