- 28 Ağustos 2020
- 8.262
- 36.215
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.881
Sen niye maraşlılar gibi konuşmaya başladın birdenMune senin ağzın dilin neler söyliyir ben 7000 adım atınca yerden zor kazıyolla beni sen diyorsun 20000 adım
Çok haklısın, ben senin tarafını tutuyorumBen de yeni doğum yaptım sayılır 10 sene nedir insan ömründe daha dün gibi
Sofrayı kuran kaldırsın gibi oldu buCezayı topiği açan alır diyelim şurada şak diye bayılsın
Eki Görüntüle 3439576
Benim iletimin altına bunu atmışo yüzden normal abla sana öyle muamele yapması
Düşün buna rağmen 5k atmışsın bir de accesime bakBenim bugün online eğitimim vardı. Pc başından HİÇ kalkmadım. Başka sözüm yok.
Eki Görüntüle 3439590
Bu şey gibi, bütün soruları yanlış yapan çocuklara ödül veriyorlar ya o da bir başarı diye.Düşün buna rağmen 5k atmışsın bir de accesime bak
Biz de uyandık korktukYaaa onu dediği gün ben hala oradaydımSabaha karşı havada bomba durdular Bakü de güm diye patlama sesine fırladık. Kocam fırlamadı tabii son gaz horlamaya devam
Evet hepimizin guncel kilosunu yazSelamlarrrr güncceeeel 66.2 kiloyuuuumm düzenleyelim tabloyu
Evet biliyorum bende izliyorum onuAy bayılıyorum y dileƏ hərfi diye bir hesap var twitterda çok komik
Hayır be çarşambaEvet hepimizin guncel kilosunu yazaccessdenied
Stresten hepSen niye maraşlılar gibi konuşmaya başladın birden
Kıskanç seniHayır be çarşamba
Bugün çok yedim yürümedim de son dönemece girerken durumum sakatKıskanç seni
Nası yazcam o harfi klavyedeAy bayılıyorum y dileƏ hərfi diye bir hesap var twitterda çok komik
Yav ya kilo alırsamÇarşamba sabah aç karnına tartı fotosuyla güncelliyoruz Turunç şekerim
Bilmiyorum copy paste yaptımNası yazcam o harfi klavyede
Sık dişiniYav ya kilo alırsam
Bende pek spor yapamiyorum bebekten dolayi şu an kac saatir uyumuyorBugün çok yedim yürümedim de son dönemece girerken durumum sakat
E harfinin üzerine sıkıp durduruyorsun seçimler geliyorNası yazcam o harfi klavyede