- 15 Şubat 2013
- 24.402
- 91.931
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.181
Nişasta var lan içinde hayfan gibi jcjxjxPatates bir sebze sonuçta. Yenebilir bence de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişasta var lan içinde hayfan gibi jcjxjxPatates bir sebze sonuçta. Yenebilir bence de.
yulaf lapası kilo aldırmaz değil mi bende yiyorum birkaç gündür kahvaltıda çok tok tutuyor birde muzla pişirdiğimde tadını seviyorum. Hem pratik oluyor ama bilen biri var mı acaba ? Kilo almak isteyenlere de öneriyorlar. Kilo vericem diye yanlış birşey yapmıym. Ben 3 ymk kaşığı yulaf bir su bardağı süt ve bir muz kullanıyorumGünaydın kızlar kahvaltım yulaf lapasıydı hepinize şimdiden afiyetler olsun ve kolaylıklar dilerim
Porsiyonla alakalı zaten. Sizin porsiyon kilo verme diyeti için uygun, kilo alma diyetlerinde hem yulaf miktarı daha fazla oluyor hem de üzerine fıstık ezmesi vesaire kalori artırılıyoryulaf lapası kilo aldırmaz değil mi bende yiyorum birkaç gündür kahvaltıda çok tok tutuyor birde muzla pişirdiğimde tadını seviyorum. Hem pratik oluyor ama bilen biri var mı acaba ? Kilo almak isteyenlere de öneriyorlar. Kilo vericem diye yanlış birşey yapmıym. Ben 3 ymk kaşığı yulaf bir su bardağı süt ve bir muz kullanıyorum
Anladım canım iyi bari üstüne de birkaç badem ve ceviz atıyorum onda da birsey olmazPorsiyonla alakalı zaten. Sizin porsiyon kilo verme diyeti için uygun, kilo alma diyetlerinde hem yulaf miktarı daha fazla oluyor hem de üzerine fıstık ezmesi vesaire kalori artırılıyor
Tünaydın elmalı smoothiemGünaydın herkese cevizli lokumlarım
Var ya içimdeki ses hedefe ilk senin ulaşacağını söylüyor Hani çalışkan öğrenciler sınav sonrasında yapardı ya, çooook kötü geçti ühühü deyip 100ü basardı Hadi hayırlısı.Oha elde var 0 deyince jdjdj ne kadar çık vırdınız hıpınız
Ben dünkü tatlıdan olsa gerek başlangıç noktasindayimOha elde var 0 deyince jdjdj ne kadar çık vırdınız hıpınız
Yarasın afiyet olsun kız motivasyonunuzu kaybetmeyin koşturun su için yeşil çay işin bişey yapın bfbdbdnBen dünkü tatlıdan olsa gerek başlangıç noktasindayim
Kız bunlar günde 1/2 kilo verdim diye geliyo ben 5 günde 600 gram anca vermişim bunların hızıyla kilo versem yerçekimi falan dinlemem uçarım yaniTünaydın elmalı smoothiem
Var ya içimdeki ses hedefe ilk senin ulaşacağını söylüyor Hani çalışkan öğrenciler sınav sonrasında yapardı ya, çooook kötü geçti ühühü deyip 100ü basardı Hadi hayırlısı.
Ya hadi ilk demeyeyim, ama kesin 100 alanlardan biri olacaksın, bu hiç şaşmaz 600 gr kötü değil bu arada, tebriklerKız bunlar günde 1/2 kilo verdim diye geliyo ben 5 günde 600 gram anca vermişim bunların hızıyla kilo versem yerçekimi falan dinlemem uçarım yani
Ay hadi inşallahYa hadi ilk demeyeyim, ama kesin 100 alanlardan biri olacaksın, bu hiç şaşmaz 600 gr kötü değil bu arada, tebrikler
Bak şimdiden senin içine kurtlar düşmeye başlamış nasıl 1-2 kilo verdiler, lan acaba fazla mı yiyorum az mı yürüyorum diye diye bir şeycik kalmayacakAy hadi inşallah
Kuzum ben öyle verdim daha önce. At gibi gidip it gibi döndüm gdtxdt bi daha düşmem o tufayaBak şimdiden senin içine kurtlar düşmeye başlamış nasıl 1-2 kilo verdiler, lan acaba fazla mı yiyorum az mı yürüyorum diye diye bir şeycik kalmayacak
Yavaş olsun bizim olsun aşkımKuzum ben öyle verdim daha önce. At gibi gidip it gibi döndüm gdtxdt bi daha düşmem o tufaya
Ay evet aşkım yaaaaYavaş olsun bizim olsun aşkım
Ben diyet gibi yapmıyorum zaten, şu anki durumumda sporu da yeme ve uyku saatlerimi de istediğim gibi ayarlayamıyorum. O yüzden hızla kilo vermeyi de beklemiyorum. Ama yanlış olduğunu gördüğüm bazı şeyleri değiştirdim, bakalım nasıl olacak ben de bilmiyorumAy evet aşkım yaaaa
Kız sen dün ne yemiştin tabakta kaktüs vardıSelamün kavlen hemşirelerim. Bugün tabak paylaşamadım içeriği şu şekildeydi,
beyaz peynir, zeytin, yeşil biber, roka ve kıymalı yumurta
Çogzel olcak zaten bi adım atıp başlamak gerekiyor onu yapınca gerisi geliyorBen diyet gibi yapmıyorum zaten, şu anki durumumda sporu da yeme ve uyku saatlerimi de istediğim gibi ayarlayamıyorum. O yüzden hızla kilo vermeyi de beklemiyorum. Ama yanlış olduğunu gördüğüm bazı şeyleri değiştirdim, bakalım nasıl olacak ben de bilmiyorum